En iyi 10 meslek!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben en çok eczacılık yapmak isterdim. Tabi ki idealim olan meslek bu değil. Sadece şıklar arasında eczacılık yakın geldi.

Benim ilgi duydugum alanlardan psikolojik danısmanlık ve rehberlikk... Güzelll... :)

İNSAN KAYNAKLARI UZMANI walla düşünmesi bilem güzel... kocaman bir şirkette insan kaynakları uzmanı ;D ;D ;D

Seçme hakkı gerçekten elimizdeyse çalışırken mutlu olduğumuz bir mesleği seçebiliriz.Ben seçme hakkının adil olarak dağıtılmadığını  düşünüyorum.genelde az çalışıp çok para kazanılan işler revaçta

Bilgisayar Programcılığı konusunda eğitim aldım, sertifikalarım da mevcut.. Ama hangi işyerine gittiysem, "sizin talepleriniz bize fazla gelir, karşılayamayız" dediler  :-\ güler misin, ağlar mısın?

Programcılık adına hatırladığım hiçbirşey yok şu an.. Ben de Muhasebe alanında kendimi geliştiriyorum..

Sıralamadaki işlerden en iyisi de, bana göre Finansal Danışmanlık.. ancak kendi ofisinde çalıştığın zaman çok ciddi maddi getirileri var.. yoksa özel sektördeki finansal danışmanların ücretleri bana göre yetersiz..

saricadi.. sizin girişimci düzeyinizle alakalı yoksa özel sektörlerin finansman danışmanların ücretleri yeterli..

ben lise yıllarında bilgisayar şirketinde çalışırken.. sahibi laf arasında.. kapıdan her giren müşteriyi 100 $ olarak görüp onu almalısın demişti..

Geri