bence istanbul ankara ve izmir gibi derken.. grafikerlik pek bir şey ifade etmiyor.esra neşe' Alıntı:grafikerim.ama mesleğimin bölgesel dezavantajlarını yaşıyorum.antalya da yaşıyorum.maaşlar istanbul ankara ve izmire göre inanılaz düşük.grafiker olup bir de antalya da yaşıyorsanız ev de otururuyor olmak kesinlikle daha ekonomik bir hal alıyor. treji komik bir durum yani
Photoshop dan biraz corel den biraz quarktan biraz bilip grafikerim dediğin zaman vasıfsız eleman durumuna da düşebiliyorsun o nedenle belirtmek istedimσĸyคnцsyค' Alıntı:grafiker var grafiker var haklısın safari
hayata nasıl baktığınla alakalı diye düşünüyorum.. bende kendi mesleğimi yapmıyorum ama böyle mutluyum.ayben' Alıntı:Ne güsel birşey olsa gerek insanın istediği mesleği yapması. Ben kimya okudum mesleğimi yapmak isterdim ama şimdi inşaat sektöründeyim ve müşteri temsilciliği yapıyorum
Biraz da nasip kısmet..ayben' Alıntı:evet o konuda haklısınız bende seviyorum bu mesleği ama isterdim ki kendi mesleğimde ilerliyeyim ama kısmet işte