eğer hakkın yenirse o mesleğin ne olduğunu anlamıyolarsa o kacaman şirket senin için bi bakkal dükkanıdır ..berrak' Alıntı:İNSAN KAYNAKLARI UZMANI walla düşünmesi bilem güzel... kocaman bir şirkette insan kaynakları uzmanı ;D ;D ;D
safari 6 aydır bakıyorum ama işverenler bakmasını bilmiyo...Safari' Alıntı:cimcime494 hiç iyi tarafından baktınız mı işinizin?
safari ben grafiker olarakta çalışıyodum ama asıl mesleğim bu diye bırakmıştım yoksa grafikerlik mükemmel bi işti sağdece 2 ay çalışmama rağmenSafari' Alıntı:o zaman benim yaptığımı yapın..
( bilgisayar donanımcısıyım. fakat donanımcılar tabir-i caizse amele gibi çalışıyorlar. yanlış anlamasınlar bu meslek grubundakiler onu indir bunu kaldır ona sistem kur bunu git eve kur. onu tamir et felan... dedim ben bunun için okumadım ve gazete işiyle ilgilenmeye başladım. şimdi çok rahatım)
demem o ki mesleğine yakın başka işler de yapabilirsin.
çok güzel inşallah bakalım artık hangisi kısmet olursaSafari' Alıntı:evet grafikerlik güzel ve kendini geliştirdiğinde bu konu üzerinde güzel maaş alabilirsin. ben grafiker olarak çalışıyorum
BENCE İŞİNİZ ÇOK GÜZEL HOCAMgülçinrehber' Alıntı:bu ilk 10 hoşuma gitti benim, bu sıralamada 3 alternatifim var aslında. şu an öğretmenlik yapıyorum-psikolojik danışman olarak. ama aynı zamanda bulunduğum kurumun i.k sorumlusuyum ve işe alımları aypıyorum yani bu alnda da ilerleyebilirim. ve ayrıca master ım dewam edıyo yani hala üniversite hocası olma şansım devam edıyo dıyebilirim, ama gelecekte bu 3 seçenekten hangisine yönlenmeliyim işte onu bilemıyorummm....
her işin zorluğu var iş hayatı sonsuz merdiven gibidir. kazandıkça kazanmak istersin (NŞA) ama bulunduğun yerden bir basamak üste çıkman işin bulunduğun yeri aşındırman gerek.. diye düşünüyorumpurpleduck' Alıntı:finansal danışmanlık yapıyorum. böyle listeler hazırlamaları iyi olmuş 8 aydır gece saat 12'den önce eve gelemiyorum. hadi bakalım gel de bu mesleği yap