Her mesleğin iyi ve kötü tarafları var önemli olan o işi sevmek. İşi sevdikten sonra zaten arkasından başarı geliyor. Buradaki ilk on sırada Zeynep arkadaşımızın dediği gibi saçma geldi bana da açıkçası ... Ben Müşavir olmak istiyorum müşavirlik mesleğini seviyorum ve sevdikten ve azmettikten sonrada başarılı olacağımı ümit ediyorum. Başarıdan sonra zaten hakettiğim konuma geleceğimi düşünüyorum. Böyle ilk on ilk yüz gibi listelemeler yanlıs bence herkes bu ilk on sıradaki işe yönelse ne olur
herkesin iyisi farklıdır.kimisi parasına,kimisi sevmesine,kimisi ismi çok karizmatik...falan filan...bu tür araştırmaların başlıkları bana çok yanlış geliyor.Ben sevgimi öne atarak öğretmenliği çok seviyorum ve benim 1me koyuyorum
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.