En iyi 10 meslek!

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mesleğiniz kategorisinde Codex tarafından oluşturulan En iyi 10 meslek! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 81,371 kez görüntülenmiş, 290 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mesleğiniz
Konu Başlığı En iyi 10 meslek!
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ese13
E

esge35

Kullanıcı
19 May 2007
En iyi cevaplar
0
0
Safari' Alıntı:
esge35 inan sadece adı var.
haklısın tabıde kafama yerleştırdım bırkere ınsallah sertıfıkalarını alıp bır sıstem muhendısı olurummm...
cunku okudugum unıversıte ve bolumu bana gore degıl cok alakasız yanıı işte klasik bır turkiye...

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
bu konu hakkında sayfalarca açıklama yapmak isterdim ama..  olağan bişeyleri değiştirmek mümkün olmuyo...

E

esge35

Kullanıcı
19 May 2007
En iyi cevaplar
0
0
keşke cevaplasaydınız... klasik bır turkıye ıçın mı,yoksa sıstem muhendıslıgı ıcın mı?

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
Evet. sistem mühendisliği için idi. lakin siz daha iyi biliyor olmalısınız.

E

esge35

Kullanıcı
19 May 2007
En iyi cevaplar
0
0
bır kac bılgı verseydınız sayın safari...

D

desire

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
peki Türkiye'de en iyi meslek hangisi sizce? bu sıralama ABD'nin yani Türkiye'nin değil. farklı bir ülkenin ihtiyaçları konusunda yapılan bir sıralama bizim tercih yapmamızda ne kadar doğru olur tartışılır bir konu bence... Bilgisayar programcılığı 1. sıra da iken bizim ülkemizde bilgisayar programcısı arkadaşın kendi alanında işini yapamaması ve tamamen farklı bir alana yönelmesi(öğretmenlik gibi ve belki de ücretli olarak) bu sıralamanın bizim ülkemiz için geçerli olamayacağını kanıtlamaz mı? Unutmayalım ki eğer aldığımız eğitimimize görekendi işimizi yapabiliyorsak ne mutlu bize...

G

gullusah

Kullanıcı
11 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
muğla
Ben şuan dış ticaret okuyorum.Bölümümden çok memnun.harbiden severek okuyorum.Bu yaz döneminde staj yaptım.iki hafta önce stajım bitti.yaz ayında çalışmamı istediler staj yaptığım yerdekiler.şimdi çalışıyorum.tabi kışın okul var!!!umarım hayat böyle gider.onun için bişiler katmalıyım kendime diye düşünüyorum.onun için aranızdayım ya.. :)

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
desire' Alıntı:
peki Türkiye'de en iyi meslek hangisi sizce? bu sıralama ABD'nin yani Türkiye'nin değil. farklı bir ülkenin ihtiyaçları konusunda yapılan bir sıralama bizim tercih yapmamızda ne kadar doğru olur tartışılır bir konu bence... Bilgisayar programcılığı 1. sıra da iken bizim ülkemizde bilgisayar programcısı arkadaşın kendi alanında işini yapamaması ve tamamen farklı bir alana yönelmesi(öğretmenlik gibi ve belki de ücretli olarak) bu sıralamanın bizim ülkemiz için geçerli olamayacağını kanıtlamaz mı? Unutmayalım ki eğer aldığımız eğitimimize görekendi işimizi yapabiliyorsak ne mutlu bize...
??? mantıklı..

A

ayca35

Kullanıcı
20 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
ızmır
bılgısayar programcılıı okuyorum ve su anda bıle bu işin nerelere kadar yukseldıını goruorumm ve daha da guzel bı hırs yapıorumm :)

D

dileklerperisi

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
psikologluk
ama insanları dinledikçe benim psikolojim bozulurdu herhalde

F

fatihyavuz

Kullanıcı
21 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
konya
EN İYİ ON MESLEK?
NEYE GÖRE,
NİÇİN,
NE ZAMANDAN BERİ,
NE ZAMANDAN SONRA,
KİMİN İÇİN,
İYİLİĞİN ÖLÇÜSÜ VVE STANDARTI NEDİR,
DİYE SORULARI DİZELİM, SONUÇ, ????
BEN MERAK EDİYORUM.
BUYRUN CEVAPLARINIZI YAZI.

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
hakikaten bu yazı ABD de eniyi meslekler diyo biz ise TÜRKİYE deyiz..
buradaki gözde meslekleri konuşmak lazım bencede..

erdals

erdals

Kullanıcı
24 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
syria
ben bilgisayar programcılıgı okuyorum dıye bence en ıyısı bılgısayar programcılıgı..ama bankacılık hayalımde ve bunu gerceklestırmek ıcın 2 yılım kaldı :d:d:d:d:d

bbkenar

bbkenar

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
balıkesir
bn mak muhendisliği okuyorm ama her gun gelişen we buyuyen gunumuz teknolojisine en uygun meslek b.sayar programcılığı yda b.sayar uzerine olanlar ;)

M

myener

Kullanıcı
3 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
benim meslek ilk 10 da yok ama ben mesleğimi seviyorumm çünküüü turizm ciyim yawww :D

T

tezcan_18

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
Balıkesir
Benim alanım elektronik havacı olucam ben uçak elektroniği.Bilgisayarı konusundada bilgim hep teknik olara hemde donanım olarak iyidir hangi konu olusa olsun az daolsa bilginin olması iyidir.