En iyi 10 meslek!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
SEVGİLİ LAMANA PSİKOLOJİ EMİNİM ÇOK GÜZELDİR FAKAT BANA SANKİ DAHA ÇOK HANIMLARIN YAPACAĞI BİR MESLEK GİBİ GELİYOR . BENİM SAHİP OLMAYI HİÇ DÜŞÜNMEDİĞİM BİR MESLEK. SANA BAŞARILAR DİLİYORUM.

ilk 10 da benim istediğim meslek var... psikolog  bu arada ben yeni üye oldum uyardım olursanız sevinirim  :D ;D

GÖRÜYRUMKII HERKES KENDI MESLEĞİNİ ÖVMÜŞ ASLINDA BU MESLEĞİNİZİ SEVDİĞİNİZİN KANITIDIR.BENCE EN GÜZEL MESLEK İNSANIN SEVEREK YAPTIĞI MESLEKTIR.SANIRIM  ÇOĞUNUZ GENÇSİNİZ YANI BIR MESLEK ORTAMINDA BULUNMAYAN  KİŞİLERSINIZ O ORTAMA GIRDIĞİNİZ ZAMAN PİŞMAN OLMAMANIZ DILEĞİ İLE....

SAYGILARIMLA...

eN İYİ MESLEK YAPABİLDİĞİN MESLEKTİR, HERKESİN BİR İDEALİ VARDIR AMA BENCE İŞ YAPABİLİYORSAN GÜZELDİR VE YAPTIĞIN İŞİN HERZAMAN KARŞILIĞINI ALIRSIN...

Ben İşletme okuyorum.Galiba birazda onunla alakalı ama ruhuma da hitap ediyo.İnsan Kaynakları Uzmanı Veya Finansal Danışman.........

arkadaşlar insanlar kaderlerini yaşar.fakat kaderini iyileştirmekte senin elinde kötüleştirmekte.meslekte böyle birşey.eğer çalışırsanız emeğiniz boşa gitmez tabii terside olabilir.fakat saydığınız meslekler revaçta meslekler.

ßén snrım psikoloq oLmayı insanLarın sıqınTıLarına çözüm yoLu aramayı seçerdim onLarLa iLqiLenmeq sanırım ßanada ii qeLirdi :) :)

psikoloji okumak hep hayalimdi. psikoloji alanında üniversitede hoca olmak süper birşey olurdu ama muhasebeci oldum.  :'(

bir mesleğin iyi olduğu neye göre belirlenir bilmiyorum tam olarak
ama kabaca yaklaşırsak iş imkanlarının çokluğu,kişiye meslek uygulayıcılığı
boyunca kendini geliştirme fırsatı vermesi,vb. bence en önemli belirleyicilerden.
Böyle yaklaştığımzda şuanda eğitimini aldığım ve yakın zamanda uygulamaya başlayacağım
mesleği de göz ardı etmemek gerek bence Psikolojik Danışmanlık da çağımızın
gözde mesleklerinden.

Ben sekreterim ama olmak istediğim belli bir meslek alanım yok.Her zaman aynı departmanda kalınmaz degişiklik iyi olur.Ben para nerde çok ise orda olurum ::).Yaptıgım her işten zevk ve hakkını vererek yaparım.Macerasız hayat olmaz arkadaşlar.

Bana göre dünyanın en güzel mesleği birilerine birşeyler pazarlatyıp satın almalarını sağlamak...
birde bunun ödülüü olarak para kazanıyorsunuz...
muhteşem bir duygu...

hepsi çok güzel meslekler ama ben üniversite hocasını seçerdim herhalde içlerinden fakat benim idealimdeki meslek sınıf ögretmeni umarım olurum daha yolun başındayım ama neyse ;)

Geri