En iyi 10 meslek!

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mesleğiniz kategorisinde Codex tarafından oluşturulan En iyi 10 meslek! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 81,139 kez görüntülenmiş, 290 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mesleğiniz
Konu Başlığı En iyi 10 meslek!
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ese13
Ş

şizofren

Kullanıcı
28 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
bilgisayar öğretmenliği okuyorum zevkli ve güzel bi meslek extradan pogramcılıkla uğraşıyorum

B

barisya

Kullanıcı
21 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
18
bilişim sektöründe çalışıyorum ve işimden oldukça memnunum

P

p_u_s_a_tt

Kullanıcı
10 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
Sinop
VALLAHA BU KRİZ ORTAMINDA BU KADAR İŞİ BULMUŞKEN SEÇMEK OLMAZ HANGİSİ OLSA YAPARIM DÜŞÜNCESİNDEYİM  ;D

L

Lebron James

Kullanıcı
2 Nis 2009
En iyi cevaplar
0
0
Manisa
bende büyüyünce bilgisayar mühendisi olucam

deryayaman

deryayaman

Kullanıcı
18 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
izmir
Ben Harita Kadastro okudum ve gerçektende geçerli bir meslek olduğuna inanıyorum.

C

cemiLe-akeL

Kullanıcı
14 Nis 2009
En iyi cevaplar
0
0
Manisa
psikolog ilk 10^a girmiş..:]  doğrusu geleceğe yönelik bakılırsa en mantıklı seçim olacaktır.. ayrıca benim ilgi alanım.. inş. o bölümü kazanma zamanım gelir de kazanırım..:)

G

guven--20

Kullanıcı
25 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
en iyi on meslek geçerli değil.... kabul edilemez... öğretmenilk nasıl olmaz...

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
İngilizce Öğretmeniyim.İngilizce öğretmeni olmasaydım,
bilgisayar mühendisi olmak isterdim.Yetenekli olduğuma inandığım iki alan.

I

ismayin

Kullanıcı
24 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
evet ABD diyoruz, her şeyi ile farklı bir ülke.  bence Türkiyede pek iş görmez  ;D

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Benim seçeceği meslek de ilk 10'a girmiş.
Ne mutlu bana  ;D

D

dilvin darak

Kullanıcı
24 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
mr b arkadaslar bnde öğretmenlik okuyorum.ve bölümümü çok seviyorum..

I

ibrahim halil dilmen

Kullanıcı
27 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
viranşehir
ben sosyoloji mezunuyum sosyolojiyi bilerek ve isteyerek seçtim ancak ülkemizde malesef sosyologlara birçok şeye kıymet verilmediği gibi kıymet verilmiyor.... Benim asıl amacım avrupada mesleğime devam etmekti ancak şartlar bizi burada bıraktı şuan mesleğimi icraa etmediğim için çok üzgünüm ve performansımı tam olarak ortaya koyamıyorum... Bu nedenle benim arkadaşlarıma naçizane tavsiyem meslek tercihi yaparken öncelikle sevdikleri meslekleri seçsinler ancak icraa etmek kaydıyla

A

aydın25

Kullanıcı
16 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
bulanık
veri giriş operatörüyüm. bilgisayarda ; on parmak F klavye yöntemiyle yazan bir bilgisayar veriş operatörüyüm. Mesleğimi severek yapıyorum. Ama bilgisayar programcılığı okuyup program yazmayı, bilgisayar programcılığı yapmayı isterdim.

M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
üniversitede psikoloji bölümünde okumayı istiyorum eğer olmazsa bilgisayar programcılığı...

G

gökteki yıldız

Kullanıcı
13 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
Bugünlerde diş hekimi olma düşüncesi beni sarmış durmda...
Listeye gelince psikolokluk ve üniversitede hoca olmak gerçekten isteyebileceğim şeyler...
Paylaşım için teşekürler

E

ekolıst

Kullanıcı
12 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Malatya
karar verebilme edimim olduktan sonra psikoloji okumayı çok istemiştim fakat şimdi işletme son sınıftayım. her ne kadar psikoloji okuyamadıysam kendi çabamla kitap dergi araştırma vs. yaparak kendimi bilgilendiriyorum..

S

sima1

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ben de psıkolojı okumak ısterdım,kendıme en yakın hıssettıgım meslek psıkolog luktur.