psikolog ilk 10^a girmiş..:] doğrusu geleceğe yönelik bakılırsa en mantıklı seçim olacaktır.. ayrıca benim ilgi alanım.. inş. o bölümü kazanma zamanım gelir de kazanırım..
ben sosyoloji mezunuyum sosyolojiyi bilerek ve isteyerek seçtim ancak ülkemizde malesef sosyologlara birçok şeye kıymet verilmediği gibi kıymet verilmiyor.... Benim asıl amacım avrupada mesleğime devam etmekti ancak şartlar bizi burada bıraktı şuan mesleğimi icraa etmediğim için çok üzgünüm ve performansımı tam olarak ortaya koyamıyorum... Bu nedenle benim arkadaşlarıma naçizane tavsiyem meslek tercihi yaparken öncelikle sevdikleri meslekleri seçsinler ancak icraa etmek kaydıyla
veri giriş operatörüyüm. bilgisayarda ; on parmak F klavye yöntemiyle yazan bir bilgisayar veriş operatörüyüm. Mesleğimi severek yapıyorum. Ama bilgisayar programcılığı okuyup program yazmayı, bilgisayar programcılığı yapmayı isterdim.
Bugünlerde diş hekimi olma düşüncesi beni sarmış durmda... Listeye gelince psikolokluk ve üniversitede hoca olmak gerçekten isteyebileceğim şeyler... Paylaşım için teşekürler
karar verebilme edimim olduktan sonra psikoloji okumayı çok istemiştim fakat şimdi işletme son sınıftayım. her ne kadar psikoloji okuyamadıysam kendi çabamla kitap dergi araştırma vs. yaparak kendimi bilgilendiriyorum..
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.