SEVGİLİ LAMANA PSİKOLOJİ EMİNİM ÇOK GÜZELDİR FAKAT BANA SANKİ DAHA ÇOK HANIMLARIN YAPACAĞI BİR MESLEK GİBİ GELİYOR . BENİM SAHİP OLMAYI HİÇ DÜŞÜNMEDİĞİM BİR MESLEK. SANA BAŞARILAR DİLİYORUM.
GÖRÜYRUMKII HERKES KENDI MESLEĞİNİ ÖVMÜŞ ASLINDA BU MESLEĞİNİZİ SEVDİĞİNİZİN KANITIDIR.BENCE EN GÜZEL MESLEK İNSANIN SEVEREK YAPTIĞI MESLEKTIR.SANIRIM ÇOĞUNUZ GENÇSİNİZ YANI BIR MESLEK ORTAMINDA BULUNMAYAN KİŞİLERSINIZ O ORTAMA GIRDIĞİNİZ ZAMAN PİŞMAN OLMAMANIZ DILEĞİ İLE....
bir mesleğin iyi olduğu neye göre belirlenir bilmiyorum tam olarak ama kabaca yaklaşırsak iş imkanlarının çokluğu,kişiye meslek uygulayıcılığı boyunca kendini geliştirme fırsatı vermesi,vb. bence en önemli belirleyicilerden. Böyle yaklaştığımzda şuanda eğitimini aldığım ve yakın zamanda uygulamaya başlayacağım mesleği de göz ardı etmemek gerek bence Psikolojik Danışmanlık da çağımızın gözde mesleklerinden.
Ben sekreterim ama olmak istediğim belli bir meslek alanım yok.Her zaman aynı departmanda kalınmaz degişiklik iyi olur.Ben para nerde çok ise orda olurum :.Yaptıgım her işten zevk ve hakkını vererek yaparım.Macerasız hayat olmaz arkadaşlar.
Bana göre dünyanın en güzel mesleği birilerine birşeyler pazarlatyıp satın almalarını sağlamak... birde bunun ödülüü olarak para kazanıyorsunuz... muhteşem bir duygu...
hepsi çok güzel meslekler ama ben üniversite hocasını seçerdim herhalde içlerinden fakat benim idealimdeki meslek sınıf ögretmeni umarım olurum daha yolun başındayım ama neyse
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.