olurdum değil arkadaşım ol ozamn hatta istediğin ,hedeflediğin birşeyi hedefine ulaştıramadan gitme bu dünyadan.. hem programcı ol hemde uzmanımız ol psikoloji uzmanımızUğurOnur' Alıntı:Ben bilg.Progr.cısıyım.....ama psikolog olabilirdim...Severek isteyerek çok da
başarılı olacağıma inandığım bir meslek.Psikoloji ve öğretmenlik...İkisini bir araya
getirirsek rehber öğretmen. Süper olurdu..
bu mesLekLer de güseLL ama benim en büyük hayaLim dış ticaret müsteşarLığında dış ticaret uzmanı oLmakCσ∂єx' Alıntı:ABD’de en iyi meslek bilgisayar programcılığı.
1- Bilgisayar programcısı.
2- Üniversite hocası.
3- Finansal danışman.
4- İnsan kaynakları uzmanı,
5- Pazar analisti.
Sizce en önemlisi hangisi siz hangi mesleği yapmak istersiniz?
çok hakLısın cimcime494cimcime494' Alıntı:bence en iyi meslek kendini geliştirdiğin meslektir...saygılarımla
Nedir ki?korkuu' Alıntı:bence en ıyı meslegı koymamıslar
galıba unutmuslar
Ama her zaman dürüstçe kazanmıyorlar ki?alparslan' Alıntı:bence en iyi meslek avukatlık
kazanmanın zevki ancak avukatlıkta bu kadar yakından tadılabilir
Saçmalamıyoruz?SENFONİ' Alıntı:kişi kendisini hangimeslekte iyi hissediosa o meslegi edinme yolunda ugraş versin :::::::::::::::sacmalamayın
Eh o zaman tüm meslekler için geçerli aslında "kazanmanın keyfi" !alparslan' Alıntı:avukatlık insanın içinde var olan duyguları sonuna kadar çıkartabilecek bir meslek
ama tabii sizin dediğiniz gibi avukatlarda var
mafya avukatı falan filan
ama sizinde bildiğiniz gibi
bir ağaç çürük idye bütün orman yakılmaz