bilgilendirme için teşkür ederimama güncelleme konusunda söz veremem güncelleme yapmak istemiyorum
Ben niye söz dinlemiyor muşum
"Kara listeden kurtarmak", bunun cevabını daha önce vermiştim şimdi buradan tekrar vermeyeyim.Su Perisi' Alıntı:Vürüs programım sağlam bu gün taradım aylar sonra bir tane bulabildi :
Güncelleme konusunda halen ısrarlıyım...Yapmayacaagım,kara listeye girersem sen mi kurtaracaksın :![]()
Thunder' Alıntı:"Kara listeden kurtarmak", bunun cevabını daha önce vermiştim şimdi buradan tekrar vermeyeyim.Su Perisi' Alıntı:Vürüs programım sağlam bu gün taradım aylar sonra bir tane bulabildi :
Güncelleme konusunda halen ısrarlıyım...Yapmayacaagım,kara listeye girersem sen mi kurtaracaksın :![]()
![]()
Adı üstünde işte Photoshopnazarelif' Alıntı:safaricim bana güzel bir photosop programı söylermisin. kolay olanından işimi halledebileyim
maxMESA' Alıntı:Bunu soracağım hiç aklıma gelmezdi ama
Laptop un touchpad ini kapatmayı bilen var mı. Mouse kullanmak istiyorum bu şeyi kullanamıyorum ben elim çarpıp duruyor yazı yazarken herşey birbirine giriyor. nasıl kapatırım.
toshiba satellite a 105
Safari' Alıntı:maxMESA' Alıntı:Bunu soracağım hiç aklıma gelmezdi ama
Laptop un touchpad ini kapatmayı bilen var mı. Mouse kullanmak istiyorum bu şeyi kullanamıyorum ben elim çarpıp duruyor yazı yazarken herşey birbirine giriyor. nasıl kapatırım.
toshiba satellite a 105
ßi ara benimde başıma gelmiştiaramadığım driver kurmadığım program kalmadı 2 kez format da attım ama..
Çözüm:
FN tuşuna basılı tutup F tuşlarının üzerindeki tounc simgesi olan tuşa beraber bas düzelicek
Bu kadar basit

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.