Arkdaşım, aşağıdaki linki tıklayarak Türkçe'sini indiririp kurarmısın?nazarelif' Alıntı:sanırım o ince ayarlarını yapamadım nasıl yapılacağı konusunda bana yardım edermisiniz.lisanslı zaten aylık kullanımmış öyle söylediler bana. o ince ayarları nasıl yapcam şimdi
Ne tür sesler? Fan sesi yada "dııt" türünden işlemci sesi mi?nazarelif' Alıntı:yardımınız için teşekkürler. benim bir sorum daha olacak pc ye bişey oldu 2 gündür açarken kasadan değişik bir ses geliyor sebebi nedir? ve nasıl düzeltebilirim?
Windows Xp'nin Kurulum Cd'si ile alakalı.. Değişebiliyor bazan.. Ama bunu sistem yenilemeden yapmayı tam olarak bilmesemde öğrendiğimde iletirimturtur' Alıntı:
merabalar benim sorunum pc yi açarken paralo sorması.parola koymasamda muhakkak açılıo bu pencere ve bnm enter lemem gerekiyo.kullanıcı hesaplarına girdiğimde netware için istemci hizmetleri karşılama ekranını we hızlı kullanıcı değiştirmeyi dewre dışı bıraktı...gibi bir ileti çıkıyor! bu işi çözemedim.
bir dizüstü windows xp prof. kullanıcısıyım...
ilgili kişilere saygılar 8)
BİOS'da ekran kartının ismini göreceksin hani bilgisayar açılışında Siyah ekran çıktığında DELETE tuşuna basınca çıkan mavi ekran diyeyim..AYSBERGE' Alıntı:VİSTA ULTİMETE 64 BİT İSLETİM SİSTEMİ SES DRİVER KURULU OLMASINA RAGMEN SES YOK. ???
NOT: ANAKART - DP35DP
Saatin yanındaki msn simgesine sağ tıklayıp "Çıkış Yap" demeniz gerekiyor. Çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz programı kullanın , yeni msn ana penceresi otomatik olarak çalışacaktır.nazarelif' Alıntı:arkadaşlar kimse yok mu? msn 8.1 i yükledim biraz zor oldu ama.şimdi çoklu msni yükliycem ama msni kapat diyor indirdim programı. ama msn kapalı olduğu halde lütfen bana yardım edin