Tabiki veririm...
Öncelikle sorunum bir önceki mesajda bahsettiğim gibi nete girmek için googleyi tıkladıgımda,"sayfa görüntülenmiyor mesajı" tekrar tıkladıgımda yada yeniden safya açtıgımda açılıyor,bu sitelere girerkende aynı sorunla karşılaşıyorum....Tekrar tekrar tıklayınca açılıyor sitelerim...
Onu geçelim neye alışmadım ki bu pc sorunu ile ona da alışmayım
Dün farenin hareketlerinde gariplik,biz saga çekerken o sola,aşagı indirirker yukarı,yada inad edip bir süre hareketsiz kalısı...Oda yetmezmiş gibi,dün sorunumu buraya yazdıkdan sonra,sanki şikayet ettigimi anlamış gibi :

kendini kitledi,hiç bir işlem yapamadım...Klavyeden hareketle bir iki şey denemeye çalıştım,denetim masasına girerek ama ondada kısıtlandım.. Faresiz hareket etmek çok zormuş...Bu gün ilk iş format atmak olsun diye geldigimde bu sefer korkmuş olacak :

çalıştı ama dünkü havailigi halen var...Dosyalarımı güvene aldım,bir daha tıkandıgında format işlemine başlayacagım..
Ayrıca başka mause de kullandım,ışıgı yanıyor ama kımıldamıyor yerinden...
Girişde sorun olsa,bu günde çalışmaz olurdu degil mi?
Mausem kaplolu buda usb demek oluyor sanırım...
2. problemi anladım,genel bir sorun belki,sadece bende olsada apartmanda :-X
3. probleme gelirsek, dediginiz yolu takip ettim,bana ordaki yazılanların hepsi garip geldi..Konum kısmındaki adresin hepsi aynı oldugu gibi komut kısmında da exe dosyaları gördüm şüpheli..
en iyisi resmini çekip eklemek..
Hemen çekip ekliyorum...