bloodelf' Alıntı:felsefe bölümü açabilirmisiniz serbest kürsüden ayrılsa daha güzel olurdu
İstekleriniz değerlendirilecektir.bloodelf' Alıntı:müzik bölümü de olabilir. müzikleri tartısma üzerine
deepquant' Alıntı:bende bloodelf e katılıyorum.müzik tartışma bölümü iyi olurdu.çünkü kişisel gelişim düzeyindeki kişiler ve büyük insanların(işadamı,bilimadamı vs) dinlediği müzikler farklı.bu konuda yardımcı da olabiliriz.
Gelelim Felsefeye! arkadaslar felseye öyle bir seydirki hayatın genelini kapsar ne tür felsefi akımları tartısacagız VARLIK felsefesinimi ? eger onu tartısıcaksak içerisinde TEİZM (DİN) barındırıki bu dolaylı yol ilede olsa forum kurallarına aykırıdır.bloodelf' Alıntı:felsefe bölümü açabilirmisiniz serbest kürsüden ayrılsa daha güzel olurdu
Paradoks yasaklı kullanıcılar listesindedir. Bu nedenle giriş yapamadığınız gibi, yasaklı bir üyenin yeni bir kullanıcı adıyla Forum'a girmesi yasak olması nedeniyle, cen_ka kullanıcı adınızda yasaklanmıştır.cen_ka' Alıntı:FORUMUN PARADOKSADLI KULLANICISIYIM. HESABIMI ACAMIYORUM SORUNUN GİDEERİLMESİNİ RİCA EDERİM.TESEKKÜRLER....
Online eğitim diyorsun.yavuzsayoğlu' Alıntı:bence belli gün ve saatler oluşturup o saatler içinde yöneticilerin tamamı ve üyelerden isteyenlerin bir araya gelip kişisel gelişim hakkında bilgilerimizi paylaşacağımız bir kategori açılsa ii olur
İlginiz için teşekkürler.deniz514' Alıntı:Eğer yeni bir kategori olacaksa bu SAĞLIK kategorisi olmalı herkesin elinde olan değerli ve yararlı bilgileri böyle bir başlık altında paylaşmak hiçde fena olmaz...Sağlık adına bilmemiz gereken ne varsa böyle bir başlık altınta tartışılıp bilgi sunumu yapılmalı..Şimdiden herkese teşekkürler...
Ve ayrıca bunun nesi polimik olur ki kimden bassedildiğin farkındamısınız,Cσ∂єx' Alıntı:Sitede DİN ve DİNİ konular kesinlikle yasaktır.fıstık' Alıntı:Mademki başarılı insanları örmek almanın, onların hayatlarını okumanın gelişime katkısı büyük; öyleyse; dünyanın en mükemmel insanı olan Hz. Muhammed(s.a.v.) 'i daha iyi tanımak adına güzel fikir.humyra' Alıntı:kendimizi geliştirmek adına, insanlığın, ahlakın, edebin, güzel davranısın, ve daha nıce hareketin en büyük misali olan Efendimiz (sav) hakkında bir bölüm açılmış olsa idi çok güzel olurdu dıye düşünüyorum..
Daha detaylı bilgi için forum kurallarının tamamını incelemenizi istiyorum.
diye başlamışsınız, ve "geyik" olarak anılan konunun nerede olduğunu kendinizde belirtmişsiniz zaten.sitenin içerik olarak güzel ama bazı konuların geyik muhabbetinden ileri gitmediğini gördüm,geyik tabir ettiğimiz espri şamata gırgır elbet olaçak ama o bölüm içerisinde yani (serbest kürsü)bölümü içerisnde sağlıkla ilgili konular var.
Sitemizde 17 nolu kural Sitemizin değişemez değiştirilmesi teklif dahi dedilemez kurallarından biridir.aykut03' Alıntı:Ve ayrıca bunun nesi polimik olur ki kimden bassedildiğin farkındamısınız,
Peygamberlerin ortak özelliği, binlerce yıldan beri değişik aralıklarla gelmiş olmaları, yaşadıkları toplumda insanlara bir ahlaki öğreti, yaşama ilişkin öğretiler bütünü sunarak yaşam tarzlarını devrime uğratmış olmalarıdır. Materyalist bakış açısından ise, peygamberler birer büyük insan, filozof gibi kişiliklerdir. Şöyle ya da böyle filozoflar, bilim adamları ve peygamberler arasında karşılaştırma yapıldığında her ikisinin de insanlığın gelişimine katkıda bulunmuş oldukları ancak, hiç kimsenin insanlar üzerinde peygamberlerinki gibi binlerce yıl süren bir etki yaratmamış olduğu kolayca görülebilir. Bunu onların sadece bilgisinde değil, aynı zamanda yaşam sürelerinde sıradan insanlardan, toplumda en önemli pozisyon sahibi insanlara kadar kişilerle ilişkilerinde gösterdikleri tepkilerde ve yaşam sanatı örneklerinde aramak gerekir...
şimdi sorarım size o bilim adamı bu flozof bu düşünür bu şunu içat etti bu bunu başardı...Bizim peygamberimiz neyi başardı? Dünyanın en mükemmel insanı olan Hz. Muhammed(s.a.v.) 'i daha iyi tanımak adına paylaşım yapılsa bunun nesi polimik olur anlatırmısınz...
saygılarımla tekrar..site site sahibinindir bizlerse burada paylaşımcı