superisi23
Kullanıcı
- 30 May 2008
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Bencede Aile başlığı altında bir kategorinin olması. Çocuk eğitiminden tutun da anne baba ilşkisi vb.. konular olsa çok güzel olur..
Kendini Geliştir misyon ve vizyon olarak diğer Forum sitelerinden çok farklı bir çizgidedir ve oyun bölümü açılmayacaktır sevgili Nusret.filozofnusret' Alıntı:forum oyunları olsa site daha zevkli ahle gelir bence forum oyunları olmazsa olmaz
Zynep' Alıntı:deniz514' Alıntı:Eğer yeni bir kategori olacaksa bu SAĞLIK kategorisi olmalı herkesin elinde olan değerli ve yararlı bilgileri böyle bir başlık altında paylaşmak hiçde fena olmaz...Sağlık adına bilmemiz gereken ne varsa böyle bir başlık altınta tartışılıp bilgi sunumu yapılmalı..Şimdiden herkese teşekkürler...
İlginiz için teşekkürler.
Bu sayfada yer alan tüm istekler değerlendirilir.
Sağlık ile ilgili konuları Serbest Kürsü'de paylaşabiliriz şimdilik.
Ancak, sağlık ciddi bir konu olduğu için, paylaşılacak konuların çok özenli seçilmesi ve kanıtlanmış tıbbi değeri olan konular olmasına dikkat edilmelidir.
Dolayısı ile şu an için öyle bir kategori düşünmüyoruz.Korsan' Alıntı:Aslında ben müzik kategorisine sıcak bakmıyorum yanlış kullanılabiliyor bi zaman sonra kaliteden uzaklaşılıp.
En son ne dinledin en sevdiğin şarkı şu an ne dinliyorsun gibi başlıklar açılıyor ve malesef olması gerekenden fazla trafik oluyor şimdi diyeceksinizki bunun neresi kötü bence kişisel gelişimle ilgili konularda daha yogun bir trafik olması gerekiyor.
Müziğin kişisel gelişime etkilerini paylaşmak için illa bir kategoriye gerek yok hani eger bilimsel anlamda ki yazıları bizzat kişisel gelişim kategorisindede paylaşılabilir. Eger amaç yukarıda dikkat çektiğim baslıklar değil ise böyle bir kategoriye gerek yok.
Serbest Kürsü bölümünden, yeni konu açarak sorunuzu sorabilir ve yorumlarla konuyu devam ettirebilirsiniz.merto53' Alıntı:slm.. bu sitede yeni bir alan açsak tartışma alanı yani aklımızda herhangi bir konu hakkında sorularımız olsun, daha çok hakkında şüphe duyduğumuz konularda sorular olsun mesela felsefik,, konuyu açan kişi soruyu sorsun diğerleride o soru hakında fikirlerini söylesin mesela benim merak ettiğim çok sorularım var
İsteğiniz üzerine mesajınız değiştirilecektir.~afili~' Alıntı:slmsizden ricam ilk merhaba yazımın silinmesi....yanlış anlaşılıyorum
Efendim,eğer kendi yazılarınızı yayınlamak için ise sitemizde özgün kalemler bölümü mevcuttur.waitor' Alıntı:Ben kendime özel bir sayfa istesem çok mu şey istemiş olurum acaba
Böyle bir şey düşünülebilir.AYSBERGE' Alıntı:ACABA TOPİC'e TESEKKÜR BUTONU EKLEME İMKANI VAR MI? BÖYLECE KONU İCİN SADECE YORUM EKLENİR... :-\