Kişisel gelişim'le alakalı her yazı yada haberi, mevcut kişisel gelişim kategorisinde paylaşabilirsiniz.muraturkom' Alıntı:sitede "kişisel gelişimve eğitimle ilgili güncel haberlerin payşaıldığı bir yer olsun
Kişisel gelişim'le alakalı her yazı yada haberi, mevcut kişisel gelişim kategorisinde paylaşabilirsiniz.muraturkom' Alıntı:sitede "kişisel gelişimve eğitimle ilgili güncel haberlerin payşaıldığı bir yer olsun
Cσ∂єx' Alıntı:AYSBERGE' Alıntı:ACABA TOPİC'e TESEKKÜR BUTONU EKLEME İMKANI VAR MI? BÖYLECE KONU İCİN SADECE YORUM EKLENİR... :-\
Böyle bir şey düşünülebilir.
Önerin için teşekkür ediyorum.
Askerden sonra kısmetse![]()
İstekte bulunmadan önce forum kurallarını okumaknda yarar vardiye düşünüyorum.rsloztrk' Alıntı:Güncel olayları tartışabileceğimiz " Açık Oturum " adında bir bölüm açılarbilir. Mesela siyaset, yeni kitap, son çıkan filmler vb.
Kitap,film gibi konuları tartışabileceğimiz kategorilerimiz mevcut..rsloztrk' Alıntı:Güncel olayları tartışabileceğimiz " Açık Oturum " adında bir bölüm açılarbilir. Mesela siyaset, yeni kitap, son çıkan filmler vb.
kar.tanesi' Alıntı:bence izlediğimiz filmler hakkındada konuşabileceğimiz bir katagori açılabilir
M' Alıntı:Şöyle bir sağlık köşemiz olsa nasıl olur acaba :diye düşündüm..Cevaplarınızı bekliyorum..İlginize teşekkürler
![]()
M' Alıntı:Şöyle bir sağlık köşemiz olsa nasıl olur acaba :diye düşündüm..Cevaplarınızı bekliyorum..İlginize teşekkürler
![]()
Zeugma' Alıntı:Film Bölümü Olabilir Baktım Ama Göremedim Varsa Kusuruma Bakmayın, Böyle Dizilerin Filmlerin Yorumları Tavsiyeleri vb.

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.