K
korsan
Kullanıcı
Kişisel gelişim'le alakalı her yazı yada haberi, mevcut kişisel gelişim kategorisinde paylaşabilirsiniz.muraturkom' Alıntı:sitede "kişisel gelişimve eğitimle ilgili güncel haberlerin payşaıldığı bir yer olsun
Kişisel gelişim'le alakalı her yazı yada haberi, mevcut kişisel gelişim kategorisinde paylaşabilirsiniz.muraturkom' Alıntı:sitede "kişisel gelişimve eğitimle ilgili güncel haberlerin payşaıldığı bir yer olsun
Bence düşünülmesine gerek yok... burada paylaşılan konular dosya paylaşımı değil... bilgi paylaşımı... bir bilginin paylaşımı konu ile ilgili yorum yapabilmeyi gerektirir.... yada sizinde katkılarınızı gerektirir.... teşekkür butonu bence paylaşılan konuya hakarettir... insan parmaklarını kullanarak bir kaç kelimeyi bir araya getirmek istemiyorsa burada bulunmasının bir anlamı yok ki.... kaldı ki bir butonden medet ummak kötü...Cσ∂єx' Alıntı:Böyle bir şey düşünülebilir.AYSBERGE' Alıntı:ACABA TOPİC'e TESEKKÜR BUTONU EKLEME İMKANI VAR MI? BÖYLECE KONU İCİN SADECE YORUM EKLENİR... :-\
Önerin için teşekkür ediyorum.
Askerden sonra kısmetse
İstekte bulunmadan önce forum kurallarını okumaknda yarar vardiye düşünüyorum.rsloztrk' Alıntı:Güncel olayları tartışabileceğimiz " Açık Oturum " adında bir bölüm açılarbilir. Mesela siyaset, yeni kitap, son çıkan filmler vb.
Kitap,film gibi konuları tartışabileceğimiz kategorilerimiz mevcut..rsloztrk' Alıntı:Güncel olayları tartışabileceğimiz " Açık Oturum " adında bir bölüm açılarbilir. Mesela siyaset, yeni kitap, son çıkan filmler vb.
http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php?board=33.0kar.tanesi' Alıntı:bence izlediğimiz filmler hakkındada konuşabileceğimiz bir katagori açılabilir
Denenebilir.M' Alıntı:Şöyle bir sağlık köşemiz olsa nasıl olur acaba : diye düşündüm..Cevaplarınızı bekliyorum..İlginize teşekkürler
Sağlık kategorisi açılmıştır.M' Alıntı:Şöyle bir sağlık köşemiz olsa nasıl olur acaba : diye düşündüm..Cevaplarınızı bekliyorum..İlginize teşekkürler
http://www.kendinigelistir.com/forum/sinema/Zeugma' Alıntı:Film Bölümü Olabilir Baktım Ama Göremedim Varsa Kusuruma Bakmayın, Böyle Dizilerin Filmlerin Yorumları Tavsiyeleri vb.