Burada ki geyik konu hangisi anlamadım?miladves' Alıntı:Bir geyik daha mı? Bir eksik, bir fazla farketmiyor artık. ;D ;D ;D
Gerçekten ilginç bir yorummiladves' Alıntı:Bir geyik daha mı? Bir eksik, bir fazla farketmiyor artık. ;D ;D ;D
zeka soruları ve bulmacalar değil ..ayben' Alıntı:neden ???
katılıyorumKorsan' Alıntı:Bence iyi olmuş oyunların silinmesi acaip türlerde oyun baslıkları açıloda burası için değil lafım ama şimdilik
Zeka oyunlarına gelince satranç ve dama da uzmanımdır
Zeka oyunlarını bende severim ama bazı oyunlar insanıo zekasından edio malesef
Mavison' Alıntı:Gül46' Alıntı:ENGELLİ BİR BİREY OLARAK BENİM DE BİR İSTEĞİM VAR AMA SİZLER NASIL DÜŞÜNÜRSÜNÜZ ENGELLİLER PLATFORMU ADI ALTINDA ONLARIN GELİŞİMİ ONLARA YÖN VERECEK ÖNERİLER VS. İSTİYORUM TERCİH SİZLERİN BENİM Kİ BİR ÖNERİ DOSTLAR
Teşekkürler gül, Codex mutlaka bu önerinizi olumlu veya olumsuz değerlendircektir...
Saygılar...
Bu konuda yararlanabileceğiniz kaynaklar internette mevcut ancak, özellikle engelli çocuklar eğitmeni olarak konuya yaklaşımım biraz daha farklı olabilir benim, ayrı bir başlık olarak değil ama engelli kişilerin gelişimi konularında deneyimler ve bilgiler paylaşılabilir elbette, örneğin çevremizde ki engellilerin başarıları, neyi nasıl başardıkları konuları.Gül46' Alıntı:MERHABA DEĞERLİ SİTE YÖNETİCİLERİ SİZDEN MÜMKÜNSE BİR İSTEĞİM OLACAK ENGELLİLER PLATFORMU ADI ALTINDA ENGELLİLER HAKKINDA DUYGU -DÜŞÜNCELER YAPILAN VE YAPILMASI GEREKEN LER KANUN- GENELGE VS. OLSA NE İYİ OLURDU ŞİMDİDEN TŞK. EDERİM
tnctrkcell' Alıntı:daha önce söylendimi bilmiyorum ama bilgi yarışması bölümü olsa nasıl olur?bence süper olur hem kişisel gelişime bilgi yarışmalarının çok faydalı olduğunu düşünüyorum...
Kendini Geliştir Sitemiz'in bir kardeşi var, www.kalbim.gen.trFeveran Estomp' Alıntı:Müzik ile ilgili bir kategori olsa çok güzel olur.. Paylaşım konusunda sorun olur diyorsanız bile en azından yorum yapabiliriz.. Teşekkürler..