Yeni Kategori İsteği

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Görüş, İstek ve Şikayetleriniz kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Yeni Kategori İsteği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 57,663 kez görüntülenmiş, 139 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Görüş, İstek ve Şikayetleriniz
Konu Başlığı Yeni Kategori İsteği
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
M

miladves

Kullanıcı
5 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
mardin
Bir geyik daha mı? Bir eksik, bir fazla farketmiyor artık. ;D ;D ;D

P

PudiNq

Kullanıcı
7 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
mugLa
arkadaslar forum oyunları adında bi baslık acılsa sizce nasıl olur?  :-\

A

ayben

o zaman gelişimimize katkı sağlayacak oyun koyarız olmaz mı ???

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bence iyi olmuş  oyunların silinmesi acaip türlerde oyun baslıkları açıloda burası için değil lafım ama şimdilik

Zeka oyunlarına gelince satranç ve dama da uzmanımdır :)

Zeka oyunlarını bende severim ama bazı oyunlar insanıo zekasından edio malesef

M

mybest__

Kullanıcı
16 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Korsan' Alıntı:
Bence iyi olmuş  oyunların silinmesi acaip türlerde oyun baslıkları açıloda burası için değil lafım ama şimdilik

Zeka oyunlarına gelince satranç ve dama da uzmanımdır :)

Zeka oyunlarını bende severim ama bazı oyunlar insanıo zekasından edio malesef
katılıyorum

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Burası bir kişisel gelişim sitesidir.
Zaten bulmaca, zeka soruları vs. bu tip şeylerdir. Tek farkı "gelişime" açık olması.

Bu tip istekleri olan arkadaşlar, malesef yoksun kalacaklar.
Tek yönlendirebileceğim yer Türkiye'nin en iyi paylaşım platformlarından birisi olan, yine Türkiye'nin en büyük yayımevlerinin takip ettiği sitemize davet etmek. Kalbim.GEN.TR (http://www.kalbim.gen.tr) 'ye hepinizi davet ederim. Aynı zamanda Edebiyat alanında zirveye ulaşmış sitelerden biridir.

Saygılar.

G

Gül46

Kullanıcı
17 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Türkiye
Mavison' Alıntı:
Gül46' Alıntı:
ENGELLİ BİR BİREY OLARAK  :) BENİM DE BİR İSTEĞİM VAR AMA SİZLER NASIL DÜŞÜNÜRSÜNÜZ ENGELLİLER PLATFORMU ADI ALTINDA ONLARIN GELİŞİMİ  ONLARA YÖN VERECEK ÖNERİLER VS.  İSTİYORUM  TERCİH SİZLERİN BENİM Kİ BİR ÖNERİ DOSTLAR

Teşekkürler gül, Codex mutlaka bu önerinizi olumlu veya olumsuz değerlendircektir...

Saygılar...

H

hatche

Kullanıcı
6 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
ben de birşey önermek istiyorum. :)
acaba -bugün doğanLar- adLı bir kategori açsak güzeL oLmaz mı?
kendini geLiştir.com aiLesi oLarak çok güzeL payLaşımLar eLde ettik ve bu payLaşımLarLa kişiseL geLişimimize katkıda buLunan arkadaşLarımızı bu mutLu günLerinde hatırLamak çok özeL oLurdu.
Ne dersiniz öLe birşey mümkün oLabiLir mi?

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Gül46' Alıntı:
MERHABA DEĞERLİ SİTE YÖNETİCİLERİ SİZDEN MÜMKÜNSE BİR İSTEĞİM OLACAK  ENGELLİLER PLATFORMU ADI ALTINDA ENGELLİLER HAKKINDA DUYGU -DÜŞÜNCELER YAPILAN VE YAPILMASI GEREKEN LER KANUN- GENELGE  VS.  OLSA NE İYİ OLURDU  ŞİMDİDEN TŞK. EDERİM
Bu konuda yararlanabileceğiniz kaynaklar internette mevcut ancak, özellikle engelli çocuklar eğitmeni olarak konuya yaklaşımım biraz daha farklı olabilir benim, ayrı bir başlık olarak değil ama engelli kişilerin gelişimi konularında deneyimler ve bilgiler paylaşılabilir elbette, örneğin çevremizde ki engellilerin başarıları, neyi nasıl başardıkları konuları.
Ancak ben bu konuda ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum; Kişinin engeli olabilir ve bu nedenle bazı kısıtlamaları olduğu gerçektir ancak, başarabilecekleri alanlarda çok doğru ve güzel işlere imza attıkları gerçeğini gözardı edemeyiz.
Bu konularda bildiklerimi ve deneyimlerimi paylaşmaktan onur duyarım herzaman.

T

tnctrkcell

daha önce söylendimi bilmiyorum ama bilgi yarışması bölümü olsa nasıl olur?bence süper olur :)hem kişisel gelişime bilgi yarışmalarının çok faydalı olduğunu düşünüyorum...

F

Feveran Estomp

Kullanıcı
6 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
Müzik ile ilgili bir kategori olsa çok güzel olur.. Paylaşım konusunda sorun olur diyorsanız bile en azından yorum yapabiliriz.. Teşekkürler..

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
tnctrkcell' Alıntı:
daha önce söylendimi bilmiyorum ama bilgi yarışması bölümü olsa nasıl olur?bence süper olur :)hem kişisel gelişime bilgi yarışmalarının çok faydalı olduğunu düşünüyorum...
Feveran Estomp' Alıntı:
Müzik ile ilgili bir kategori olsa çok güzel olur.. Paylaşım konusunda sorun olur diyorsanız bile en azından yorum yapabiliriz.. Teşekkürler..
Kendini Geliştir Sitemiz'in bir kardeşi var, www.kalbim.gen.tr
Olmasını istediğiniz bölümler orada mevcut.
Yarışma şeklinde olan ise bir oyun, ama araştırmaya dayalı ve epey bilgiler içeren bir oyun.
Teşekkürler.

F

Feveran Estomp

Kullanıcı
6 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
Ben kategori isteğini bu site için yapmıştım.. Yinede değerlendirme için teşekkürler..