Yeni Kategori İsteği

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Görüş, İstek ve Şikayetleriniz kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Yeni Kategori İsteği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 57,662 kez görüntülenmiş, 139 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Görüş, İstek ve Şikayetleriniz
Konu Başlığı Yeni Kategori İsteği
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Feveran Estomp' Alıntı:
Ben kategori isteğini bu site için yapmıştım.. Yinede değerlendirme için teşekkürler..
Teşekkürler.
Değerlendirmeye alındı.
Ancak en azından sonuçlanasıya kadar bu şekilde bir çözüm sunuldu.

...

İlgilenip, ilgilenmemek tamamen sizin kalmış.
İyi akşamlar.

I

ibrahimcaca

Kullanıcı
8 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
denizli
SERBEST KÜRSÜMÜZ OLDUĞU İÇİN BENCE BAŞKA BİR KÖŞEYE GEREK YOK

S

syn

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Sağlam bir kültüre sahip olduğumuzu ancak onu sağlam temeller üzerine oturtmadığımızı düşünüyorum. Kaçımız kültürümüzü çok iyi tanıdığını iddia edebilir ki... Gerek yöresel gerek de ulusal olarak sadece kültürümüz ile ilgili yazıları içeren bir bölüm açabiliriz bu bölümde bir de yurdumuzun her köşesi hakkında  resimler de bulunabilir.Gitmemiz görmemiz gereken yerler örneğin... Farklı şehirlerden katılan her üye kendi yaşadığı yer hakkında bilgi verse o bile yeterli olur bizim için.Sonuçta aynı topraklar üzerinde yaşadığımız  aynı ortak mirasa sahip olduğumuz bu toplumun kültürünü özümseyebilmemiz ,önyargılardan kurtulabilmemiz ve onu sahiplenmemiz gerek.Bunu da bilgiden yoksun bir şekilde yapamayız.

K

ksklee

Kullanıcı
6 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir/Karşıyaka
Bilgisayar güvenliği hakkında herşey için bir yer açılması üyelerimizin kendilerini geliştirmek adına güzel bir köşe olacağını düşünüyorum...

Ve bu köşe için sorumluluğu Allah'ın izniyle bizzat üsleniyorum..Bir forumda yöneticilik yapıyordum..İsmini vermek istemiyorum..Ama bazı arkadaşların haksızlığına tahammül edemediğim için forumdan ayrıldım..İnşallah böyle bir köşe düşünürseniz elimden gelen bütün gayreti gösterebilirim..

Ayrıldığım site iki senelik bir site fakat kısa zamanda büyük iş başardık ve şu an 80000 üyesi var ve günlük ortalama 5-6 bin ziyaretçi geliyor..İnşllah bu istatistikleri burada elbirliğiyle yapacağız..Sitede sorun yaşamazsam inşallah,benimde faydam olacak Allah'ın izniyle..Şimdilik iyi geceler..

Kaliteli paylaşımlarla görüşmek ümidiyle,İyi akşamlar..

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ksklee' Alıntı:
Bilgisayar güvenliği hakkında herşey için bir yer açılması üyelerimizin kendilerini geliştirmek adına güzel bir köşe olacağını düşünüyorum...

Ve bu köşe için sorumluluğu Allah'ın izniyle bizzat üsleniyorum..Bir forumda yöneticilik yapıyordum..İsmini vermek istemiyorum..Ama bazı arkadaşların haksızlığına tahammül edemediğim için forumdan ayrıldım..İnşallah böyle bir köşe düşünürseniz elimden gelen bütün gayreti gösterebilirim..

Ayrıldığım site iki senelik bir site fakat kısa zamanda büyük iş başardık ve şu an 80000 üyesi var ve günlük ortalama 5-6 bin ziyaretçi geliyor..İnşllah bu istatistikleri burada elbirliğiyle yapacağız..Sitede sorun yaşamazsam inşallah,benimde faydam olacak Allah'ın izniyle..Şimdilik iyi geceler..

Kaliteli paylaşımlarla görüşmek ümidiyle,İyi akşamlar..
http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/board,25.0.html
Bu bölüm Site'mizde zaten mevcuttur. Bilgilerinizi burada paylaşabilirsiniz. Teşekkürler.

A

altyy

Kullanıcı
31 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
konya
Mavison' Alıntı:
Codex' Alıntı:
Edebiyat başlığı hepsini geneller zannımca?
Codex, edebiyat başlığı farklı yerlere de çekilebilir diye düşünüyorum, yazıları farklı bir kelime ile ifade edebilir miyiz acaba? Edebiyat göz korkutuyor isim olarak o yüzden yazı veya şiir bölümüne daha masum bir isim le başlaya biliriz gibi geliyor

H

humyra

Kullanıcı
2 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
kendimizi geliştirmek adına, insanlığın, ahlakın, edebin, güzel davranısın, ve daha nıce hareketin en büyük misali olan Efendimiz (sav) hakkında bir bölüm açılmış olsa idi çok güzel olurdu dıye düşünüyorum..

F

fıstık

humyra' Alıntı:
kendimizi geliştirmek adına, insanlığın, ahlakın, edebin, güzel davranısın, ve daha nıce hareketin en büyük misali olan Efendimiz (sav) hakkında bir bölüm açılmış olsa idi çok güzel olurdu dıye düşünüyorum..
Mademki başarılı insanları örmek almanın, onların hayatlarını okumanın gelişime katkısı büyük; öyleyse; dünyanın en mükemmel insanı olan Hz. Muhammed(s.a.v.) 'i daha iyi tanımak adına güzel fikir.

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
fıstık' Alıntı:
humyra' Alıntı:
Mademki başarılı insanları örmek almanın, onların hayatlarını okumanın gelişime katkısı büyük; öyleyse; dünyanın en mükemmel insanı olan Hz. Muhammed(s.a.v.) 'i daha iyi tanımak adına güzel fikir.
Sitede DİN ve DİNİ konular kesinlikle yasaktır.
Daha detaylı bilgi için forum kurallarının tamamını incelemenizi istiyorum.

H

humyra

Kullanıcı
2 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Cσ∂єx' Alıntı:
fıstık' Alıntı:
humyra' Alıntı:
Sitede DİN ve DİNİ konular kesinlikle yasaktır.
Daha detaylı bilgi için forum kurallarının tamamını incelemenizi istiyorum.
din yada dini konulardan bahsetmedim örnek alabileceğimiz bir kişilikten bahsettim.
site sahibi bilir tabı.. tesekkurler.

S

senarist081

Benim yeni talebim var,bir Tarih kategorisinin açılmasından yanayım.Hangimiz tarihimizi A'DAN Z'YE biliyoruz.Göktürk,Selçuklu,Osmanlı Devletleri zamanında yaşanmış olan bilmediğimiz o kadar çok sırlar dizesi var ki,Dünya tarihi hakkında keza.Kısaca benim amacım tarihin gizli kalmış sırlarının açığa çıkarılmasıdır.Sevgili arkadaşların ve site yöneticilerinin bilgilerine sunarım.Saygılar...

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
senarist081' Alıntı:
Benim yeni talebim var,bir Tarih kategorisinin açılmasından yanayım.Hangimiz tarihimizi A'DAN Z'YE biliyoruz.Göktürk,Selçuklu,Osmanlı Devletleri zamanında yaşanmış olan bilmediğimiz o kadar çok sırlar dizesi var ki,Dünya tarihi hakkında keza.Kısaca benim amacım tarihin gizli kalmış sırlarının açığa çıkarılmasıdır.Sevgili arkadaşların ve site yöneticilerinin bilgilerine sunarım.Saygılar...
Sitemizde açılan her yeni başlık ilgiyle izlenmekte ve yorumlanmaktadır. Şimdilik, bu konuda ki birikimlerinizi SERBEST BÖLÜM'de paylaşabilirsiniz.
Yeni bir kategori açılacağı zaman değerlendirmeye alınacaktır.
Teşekkürler.

G

Gül46

Kullanıcı
17 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Türkiye
Zynep' Alıntı:
Gül46' Alıntı:
MERHABA DEĞERLİ SİTE YÖNETİCİLERİ SİZDEN MÜMKÜNSE BİR İSTEĞİM OLACAK  ENGELLİLER PLATFORMU ADI ALTINDA ENGELLİLER HAKKINDA DUYGU -DÜŞÜNCELER YAPILAN VE YAPILMASI GEREKEN LER KANUN- GENELGE  VS.  OLSA NE İYİ OLURDU  ŞİMDİDEN TŞK. EDERİM
TEŞEKKÜRLER ZEYNEP İLGİN İÇİN 

Bu konuda yararlanabileceğiniz kaynaklar internette mevcut ancak, özellikle engelli çocuklar eğitmeni olarak konuya yaklaşımım biraz daha farklı olabilir benim, ayrı bir başlık olarak değil ama engelli kişilerin gelişimi konularında deneyimler ve bilgiler paylaşılabilir elbette, örneğin çevremizde ki engellilerin başarıları, neyi nasıl başardıkları konuları.
Ancak ben bu konuda ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum; Kişinin engeli olabilir ve bu nedenle bazı kısıtlamaları olduğu gerçektir ancak, başarabilecekleri alanlarda çok doğru ve güzel işlere imza attıkları gerçeğini gözardı edemeyiz.
Bu konularda bildiklerimi ve deneyimlerimi paylaşmaktan onur duyarım herzaman.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Gül46' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
Gül46' Alıntı:
MERHABA DEĞERLİ SİTE YÖNETİCİLERİ SİZDEN MÜMKÜNSE BİR İSTEĞİM OLACAK  ENGELLİLER PLATFORMU ADI ALTINDA ENGELLİLER HAKKINDA DUYGU -DÜŞÜNCELER YAPILAN VE YAPILMASI GEREKEN LER KANUN- GENELGE  VS.  OLSA NE İYİ OLURDU  ŞİMDİDEN TŞK. EDERİM
TEŞEKKÜRLER ZEYNEP İLGİN İÇİN 

Bu konuda yararlanabileceğiniz kaynaklar internette mevcut ancak, özellikle engelli çocuklar eğitmeni olarak konuya yaklaşımım biraz daha farklı olabilir benim, ayrı bir başlık olarak değil ama engelli kişilerin gelişimi konularında deneyimler ve bilgiler paylaşılabilir elbette, örneğin çevremizde ki engellilerin başarıları, neyi nasıl başardıkları konuları.
Ancak ben bu konuda ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum; Kişinin engeli olabilir ve bu nedenle bazı kısıtlamaları olduğu gerçektir ancak, başarabilecekleri alanlarda çok doğru ve güzel işlere imza attıkları gerçeğini gözardı edemeyiz.
Bu konularda bildiklerimi ve deneyimlerimi paylaşmaktan onur duyarım herzaman.
Sevgili kardeşim, daha açık olmamı istersen ben insanları engelliler, engelsizler diye sınıflandırmıyorum. İnsanların kulağı işitmeyebilir, gözleri görmeyebilir, ama mutlaka ve mutlaka becerilerini kanıtlayabilecekleri bir alan vardır. Asıl engel ise o kadar farklı ki:(
Sonuç olarak bu sınıflandırmayı yapmadığım için böyle bir kategoriye gereksinim yoktur. Bu konu ile ilgili ne varsa Serbest Bölüm'de paylaşabiliriz.
Teşekkürler.

M

master

Kitap özetleri veya bazı bilimadamlarının biyografilerini içeren bir bölüm olabilir..

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
master' Alıntı:
Kitap özetleri veya bazı bilimadamlarının biyografilerini içeren bir bölüm olabilir..
Siteyi inceleme şansınız olmamış galiba.. Bunlar zaten kısmî de olsa mevcut..
Yinede teşekkürler..

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
master' Alıntı:
Bu bölümlerimiz zaten mevcut master.
Bu konuları Bibliyografi ve Son Okuduğunuz Kitaplar başlıklarımıza görebilirsiniz.
Teşekkürler.