Gül46' Alıntı:ENGELLİ BİR BİREY OLARAK BENİM DE BİR İSTEĞİM VAR AMA SİZLER NASIL DÜŞÜNÜRSÜNÜZ ENGELLİLER PLATFORMU ADI ALTINDA ONLARIN GELİŞİMİ ONLARA YÖN VERECEK ÖNERİLER VS. İSTİYORUM TERCİH SİZLERİN BENİM Kİ BİR ÖNERİ DOSTLAR
Bu değerlendirilecektir.timos' Alıntı:bence böyle güzel içerikli bir siteye kültür ve sanatla ilgili bir bölüm açılsa daha hoşnut kalacağımızı düşünüyorum...sevgiler...
Dediğin aslında bütün siteyi kapsayan bir şey...diloş' Alıntı:aslında ben şöyle düşündüm içimizden gelenler diye bir başlık altında burada sadece üyelerin kendi yazdıkları yazılar ,belki şiirler ne bileyim farklı şeyler olabilir ama tabiii kişinin kendisinin yazdığından nasıl emin olabiliriz bilmiyorum bir fikir sadece
Bunu göz önünde bulunduracağım..Gül46' Alıntı:MERHABA DEĞERLİ SİTE YÖNETİCİLERİ SİZDEN MÜMKÜNSE BİR İSTEĞİM OLACAK ENGELLİLER PLATFORMU ADI ALTINDA ENGELLİLER HAKKINDA DUYGU -DÜŞÜNCELER YAPILAN VE YAPILMASI GEREKEN LER KANUN- GENELGE VS. OLSA NE İYİ OLURDU ŞİMDİDEN TŞK. EDERİM
Sevgili Diloş. Aslında bu fikir benimde aklıma geldi. Kişinin kendi yazısı olduğundan nasıl emin olabiliriz konusuna gelince.Biliyorsun ki arama motorları çok iyi çalışıyor. Üstelik kaynak belirtilmeden alıntı yapıldığı takdirde ciddi cezalar var. Telif Hakları 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ile düzenlenmiş ve cezai müeyyideler getirmiştir. Hem Kişiliği oturmuş bir insan başka birisine ait bir yazıyı bana ait diye yayınlayamaz. Böyle bir şey yaptığı takdirde site yöneticilerini de ciddi sıkıntılara sokar. Bu konuda site yöneticilerinin uyarı yazıları olması gerekmektedir. Kişi kendi yazısında hak iddia edebilmesi için rumuz kullanmamalı, adını soyadını altına yazmak zorundadır. Bu şekilde açılacak kategorinin ciddiyet derecesi başvuru değerlendirme halinde olabilir. Gönderilen yazılar siteyi sorumluluk altına sokmaması için editör kontrolünden geçmesi gibi bir düzenleme yoluna gidilmesi yararlı olur düşüncesindeyim.diloş' Alıntı:aslında ben şöyle düşündüm içimizden gelenler diye bir başlık altında burada sadece üyelerin kendi yazdıkları yazılar ,belki şiirler ne bileyim farklı şeyler olabilir ama tabiii kişinin kendisinin yazdığından nasıl emin olabiliriz bilmiyorum bir fikir sadece
passiflora' Alıntı:Sevgili Diloş. Aslında bu fikir benimde aklıma geldi. Kişinin kendi yazısı olduğundan nasıl emin olabiliriz konusuna gelince.Biliyorsun ki arama motorları çok iyi çalışıyor. Üstelik kaynak belirtilmeden alıntı yapıldığı takdirde ciddi cezalar var. Telif Hakları 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ile düzenlenmiş ve cezai müeyyideler getirmiştir. Hem Kişiliği oturmuş bir insan başka birisine ait bir yazıyı bana ait diye yayınlayamaz. Böyle bir şey yaptığı takdirde site yöneticilerini de ciddi sıkıntılara sokar. Su konuda site yöneticilerinin uyarı yazıları olması gerekmektedir. Kişi kendi yazısında hak iddia edebilmesi için rumuz kullanmamalı, adını soyadını altına yazmak zorundadır. Bu şekilde açılacak kategorinin ciddiyet derecesi başvuru değerlendirme halinde olabilir. Gönderilen yazılar siteyi sorumluluk altına sokmaması için editör kontrolünden geçmesi gibi bir düzenleme yoluna gidilmesi yararlı olur düşüncesindeyim.diloş' Alıntı:aslında ben şöyle düşündüm içimizden gelenler diye bir başlık altında burada sadece üyelerin kendi yazdıkları yazılar ,belki şiirler ne bileyim farklı şeyler olabilir ama tabiii kişinin kendisinin yazdığından nasıl emin olabiliriz bilmiyorum bir fikir sadece
[/quot
kesinlikle katılıoyrum ve bende böle bir başlık açılmasını çok isterim
size katılıyorum arkadaşım ..PSİKO' Alıntı:KİŞİYE AYRILAN SAYFA COK BÜYÜK YAZILARI OKURKN COK ZORLNIYORUM DAHA KISA OLSA İYİ OLUR SAYFAYI OKUMA ACISINDAN.NEREYE YAZMAM GEREK BİLMİYORM AMA BURAYA YAZIM UMARIMM DUYAN OLURR......
σĸyคnцsyค' Alıntı:PSİKO' Alıntı:KİŞİYE AYRILAN SAYFA COK BÜYÜK YAZILARI OKURKN COK ZORLNIYORUM DAHA KISA OLSA İYİ OLUR SAYFAYI OKUMA ACISINDAN.NEREYE YAZMAM GEREK BİLMİYORM AMA BURAYA YAZIM UMARIMM DUYAN OLURR......
hayır beni yanlıs anldınız ben o anlamda demedim.su yazdıgımız alan warya orası cok büyük...mesela msn de yazdıgımız yerin iki katı filan olsa cok yazmk isteyenlerinde yazdıgında uzasa.. az birsey yazzak bilede kocaman bir sayfa cıkıyoo az olsa direk alttaki msjı görürüzz böyle zor ve görünüş olarak hoş diill tüm modlar....lütfen duyun sesimiiiiiiiii..inanaın cok güsel olucakk
size katılıyorum arkadaşım ..
bu konuda daha öncede uyarı yapmıştım ...
lütfen yazılarımızı az ve öz yazalım..