Yeni Kategori İsteği

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Görüş, İstek ve Şikayetleriniz kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Yeni Kategori İsteği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 57,663 kez görüntülenmiş, 139 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Görüş, İstek ve Şikayetleriniz
Konu Başlığı Yeni Kategori İsteği
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
G

Gül46

Kullanıcı
17 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Türkiye
ENGELLİ BİR BİREY OLARAK  :) BENİM DE BİR İSTEĞİM VAR AMA SİZLER NASIL DÜŞÜNÜRSÜNÜZ ENGELLİLER PLATFORMU ADI ALTINDA ONLARIN GELİŞİMİ  ONLARA YÖN VERECEK ÖNERİLER VS.  İSTİYORUM  TERCİH SİZLERİN BENİM Kİ BİR ÖNERİ DOSTLAR

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
Gül46' Alıntı:
ENGELLİ BİR BİREY OLARAK  :) BENİM DE BİR İSTEĞİM VAR AMA SİZLER NASIL DÜŞÜNÜRSÜNÜZ ENGELLİLER PLATFORMU ADI ALTINDA ONLARIN GELİŞİMİ  ONLARA YÖN VERECEK ÖNERİLER VS.  İSTİYORUM  TERCİH SİZLERİN BENİM Kİ BİR ÖNERİ DOSTLAR

Teşekkürler gül, Codex mutlaka bu önerinizi olumlu veya olumsuz değerlendircektir...

Saygılar...

T

timos

Kullanıcı
6 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
çanakkale
    bence böyle güzel içerikli bir siteye kültür ve sanatla ilgili bir bölüm açılsa daha hoşnut kalacağımızı düşünüyorum...sevgiler...

D

diloş

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
aslında ben şöyle düşündüm içimizden gelenler diye bir başlık altında burada sadece üyelerin kendi yazdıkları yazılar ,belki şiirler ne bileyim farklı şeyler olabilir ama tabiii kişinin kendisinin yazdığından nasıl emin olabiliriz bilmiyorum bir fikir sadece

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
diloş' Alıntı:
aslında ben şöyle düşündüm içimizden gelenler diye bir başlık altında burada sadece üyelerin kendi yazdıkları yazılar ,belki şiirler ne bileyim farklı şeyler olabilir ama tabiii kişinin kendisinin yazdığından nasıl emin olabiliriz bilmiyorum bir fikir sadece
Dediğin aslında bütün siteyi kapsayan bir şey...
Yazmak istediğin şey neyse (yani içinden gelen şey neyse...) ilgili kategoriyi bulup, karalayabilirsin.
Kategori bulamıyorsan, SERBEST KÜRSÜ'de yayımlayabilirsin.

G

Gül46

Kullanıcı
17 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Türkiye
MERHABA DEĞERLİ SİTE YÖNETİCİLERİ SİZDEN MÜMKÜNSE BİR İSTEĞİM OLACAK  ENGELLİLER PLATFORMU ADI ALTINDA ENGELLİLER HAKKINDA DUYGU -DÜŞÜNCELER YAPILAN VE YAPILMASI GEREKEN LER KANUN- GENELGE  VS.  OLSA NE İYİ OLURDU  ŞİMDİDEN TŞK. EDERİM

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
Gül46' Alıntı:
MERHABA DEĞERLİ SİTE YÖNETİCİLERİ SİZDEN MÜMKÜNSE BİR İSTEĞİM OLACAK  ENGELLİLER PLATFORMU ADI ALTINDA ENGELLİLER HAKKINDA DUYGU -DÜŞÜNCELER YAPILAN VE YAPILMASI GEREKEN LER KANUN- GENELGE  VS.  OLSA NE İYİ OLURDU  ŞİMDİDEN TŞK. EDERİM
Bunu göz önünde bulunduracağım..

P

PSİKO

Kullanıcı
30 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
çanakkale
KİŞİYE AYRILAN SAYFA COK BÜYÜK YAZILARI OKURKN COK ZORLNIYORUM DAHA KISA OLSA İYİ OLUR SAYFAYI OKUMA ACISINDAN.NEREYE YAZMAM GEREK BİLMİYORM AMA BURAYA YAZIM UMARIMM DUYAN OLURR......

M

mybest__

Kullanıcı
16 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
yeni katogori değil ama zeka ve soru bölümünde sorulan soruların cevplarını bilenlere puan felan verilse bence daha iyi olurr üyeler en azında cevap verirken daha zevk alırlar diye düşündüm ama

L

Lier22

mybest' e katılıyorum "zeka ve soru bölümünde sorulan soruların cevplarını bilenlere puan felan verilse bence daha iyi olurr" ... :)

P

passiflora

Kullanıcı
17 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
diloş' Alıntı:
Sevgili Diloş. Aslında bu fikir benimde aklıma geldi. Kişinin kendi yazısı olduğundan nasıl emin olabiliriz konusuna gelince.Biliyorsun ki arama motorları çok iyi çalışıyor. Üstelik kaynak belirtilmeden  alıntı yapıldığı takdirde ciddi cezalar var. Telif Hakları 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ile düzenlenmiş ve cezai müeyyideler getirmiştir. Hem Kişiliği oturmuş bir insan başka birisine ait bir yazıyı  bana ait diye yayınlayamaz. Böyle bir şey yaptığı takdirde site yöneticilerini de ciddi sıkıntılara sokar. Bu konuda site yöneticilerinin uyarı yazıları olması gerekmektedir.  Kişi kendi yazısında hak iddia edebilmesi için rumuz kullanmamalı, adını soyadını altına yazmak zorundadır. Bu şekilde açılacak kategorinin ciddiyet derecesi başvuru değerlendirme halinde olabilir. Gönderilen yazılar siteyi sorumluluk altına sokmaması için editör kontrolünden geçmesi gibi bir düzenleme yoluna gidilmesi yararlı olur düşüncesindeyim.

A

ayben

passiflora' Alıntı:
diloş' Alıntı:
Sevgili Diloş. Aslında bu fikir benimde aklıma geldi. Kişinin kendi yazısı olduğundan nasıl emin olabiliriz konusuna gelince.Biliyorsun ki arama motorları çok iyi çalışıyor. Üstelik kaynak belirtilmeden  alıntı yapıldığı takdirde ciddi cezalar var. Telif Hakları 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ile düzenlenmiş ve cezai müeyyideler getirmiştir. Hem Kişiliği oturmuş bir insan başka birisine ait bir yazıyı  bana ait diye yayınlayamaz. Böyle bir şey yaptığı takdirde site yöneticilerini de ciddi sıkıntılara sokar. Su konuda site yöneticilerinin uyarı yazıları olması gerekmektedir.  Kişi kendi yazısında hak iddia edebilmesi için rumuz kullanmamalı, adını soyadını altına yazmak zorundadır. Bu şekilde açılacak kategorinin ciddiyet derecesi başvuru değerlendirme halinde olabilir. Gönderilen yazılar siteyi sorumluluk altına sokmaması için editör kontrolünden geçmesi gibi bir düzenleme yoluna gidilmesi yararlı olur düşüncesindeyim.
[/quot

kesinlikle katılıoyrum ve bende böle bir başlık açılmasını çok isterim

P

passiflora

Kullanıcı
17 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Benim gözlemlediğim kadarıyla kendisini yazarak ifade etmek isteyen hatta  yazıları zevkle okunan arkadaşlar arasında  sarmut ve hayal  de var.

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
PSİKO' Alıntı:
KİŞİYE AYRILAN SAYFA COK BÜYÜK YAZILARI OKURKN COK ZORLNIYORUM DAHA KISA OLSA İYİ OLUR SAYFAYI OKUMA ACISINDAN.NEREYE YAZMAM GEREK BİLMİYORM AMA BURAYA YAZIM UMARIMM DUYAN OLURR......
size katılıyorum arkadaşım ..
bu konuda daha öncede uyarı yapmıştım ...
lütfen yazılarımızı az ve öz yazalım..

S

sansliarzu

Kullanıcı
26 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
MERHABA CODEX MADEM KENDINI GELISTIRME FORUMUMUZUN AMACI BENCE SINEMA KONULU BIR KATEGORIDE ACILSA IYI OLUR.ORADA FILM PAYLASIMLARI YAPILABILIR VE TAVSIYELERDE BULUNULABILIR.ILGILENIRSEN MENUN OLURUM.VARSA DA BEN FARK ETMEDIM KUSURA BAKMA ARTIK DAHA YENIYIZ. ::)

P

PSİKO

Kullanıcı
30 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
çanakkale
σĸyคnцsyค' Alıntı:
PSİKO' Alıntı:

hayır beni yanlıs anldınız ben o anlamda demedim.su yazdıgımız alan warya orası cok büyük...mesela msn de yazdıgımız yerin iki katı filan olsa cok yazmk isteyenlerinde yazdıgında uzasa.. az birsey yazzak bilede kocaman bir sayfa cıkıyoo az olsa direk alttaki msjı görürüzz böyle zor ve görünüş olarak hoş diill tüm modlar....lütfen duyun sesimiiiiiiiii..inanaın cok güsel olucakk  ;) ;)
size katılıyorum arkadaşım ..
bu konuda daha öncede uyarı yapmıştım ...
lütfen yazılarımızı az ve öz yazalım..

D

diloş

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
evet arkadaşlar bende zaman zaman içimden geçenleri yazıyorum bunun için burda paylaşmak güzel olur diye düşündüm mesela canımız sıkkın olduğunda moralimiz bozuk olduğunda, yada bizi mutlu eden bir olayı bunları paylaşırsak  daha iyi hissederiz diye düşündüm.... Ben buraya bir yazı yazmıştım "bağlanmaktan kaçtınız mı "başlığı altında yaşadığım bir olaydı ve üzgündüm ama burda anlatınca aynı olayları yaşamış arkadaşlarımda olduğunu gördüm yanlız olmadığımı hissettim yani paylaşmak anlatmak tartışmak iyi gelmişti, codex bunları serbest kürsüde yazabilirsiniz dedi yazabiliriz ama ne bileyim bu başlık altında olursa en azından kategorisi belli olur daha özgürce olur du belki, ama tabii ki karar site yöneticilerinin  bizim ki sadece öneri ;)

P

passiflora

Kullanıcı
17 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
bence de ........................ :-X..

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Bu arada, buraya yazılan her şeyin değerlendirildiğini biliniz.
Küçücük bir açıklama yapmak istedim.

Kimse, görüp es geçildiğini zannetmesin.

Saygılar.