Oyun : Anlam veremediklerimiz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mesut:) Hiç sorma .Canım gerçekten çok sıkkın.
Böyle güzel bir günde önce  ırkçılıkla itham edilmek .
Devamında eve gelen misafir. Ayy durup dururken  bana dindersi vermeye kalkmaz mı?
Hani insanları inciltip üzmeyeyim diyorum ama bir yere kadar.
Anlayamıyorum insanlar neden her konuda ahkam keser ?

crt' Alıntı:
Mesut:) Hiç sorma .Canım gerçekten çok sıkkın.
Böyle güzel bir günde önce  ırkçılıkla itham edilmek .
Devamında eve gelen misafir. Ayy durup dururken  bana dindersi vermeye kalkmaz mı?
Hani insanları inciltip üzmeyeyim diyorum ama bir yere kadar.
Anlayamıyorum insanlar neden her konuda ahkam keser ?

Eve girip ahkam kesecek kadar cesareti nerden bulmuş acaba merak ettim ?

Akraba ya.Yaşcada büyük. Aldığımız eğitim  insanları kırmamıza engel teşkil ediyor. Sustum .
ve bi'şeyler ikram edip gönderdim ama  yine gelir (:
Anlayacağın cahilinen etme sohbet her sözü bir baş incitir durumları.!

crt' Alıntı:
Akraba ya.Yaşcada büyük. Aldığımız eğitim  insanları kırmamıza engel teşkil ediyor. Sustum .
ve bi'şeyler ikram edip gönderdim ama  yine gelir (:
Anlayacağın cahilinen etme sohbet her sözü bir baş incitir durumları.!

Akrabalarla iyi geçinmek çok önemlidir ve böyle emredilir ama olacak iş değil yani buda .Hiç canını sıkmaya değermi şimdi sevgili ablacığım? Geçti bitti,kalan sahalar senindir  :)

Türker:) Şu an beni güldürdünya ..
Yine güzel bi duayı hakettin söyle ne istiyorsun  ? (:

turtur' Alıntı:
crt' Alıntı:
Türker:) Şu an beni güldürdünya ..
Yine güzel bi duayı hakettin söyle ne istiyorsun  ? (:

İstediğim şeyler senle alakalı olsa ... ;D
Tamam basit birşey dileyeyim bari .Şampiyon TS )))))))

Yanıyor yanıyor eyyy cann bağrım yanıyorrr vurulmuş gibi aney aney bağrım yanıyorr daha diyebileceğim birşey yok turtur :)

turtur' Alıntı:

Tamam basit birşey dileyeyim bari .Şampiyon TS )))))))

Hayır olmaz . Şampiyonluk bizimmmmm sarıkanaryalara ihanet edemem (:
Senin için şöyle bi' dua düşündüm.. Mesala güzel bol paralı bir bir iş ,sevebileceğin bir eş .Nasıl uygun mudur ?
Ha bu arada  dualarım karşılığında  hesap numarama yüklü bir para yatırman gerekiyor hane(:

Ş.mdi arkadaş aradı çaya geliyor.
Hazırlanmak  gerek ama anlam veremiyorum bu işleri kim yapacak off offf .!  :(
Neyse gideyim bari .Haydi gençler site size emanet :)

Sizede emanet gitmem gerekiyor. Zaten akşam ki maçtan keyfim kaçık birde şimdi tatı kaçırdırlar gidim akşama tatlanıp gelirim :)

Bütün hepsi aynı konudan hak arıyorlar ya komik. off yaşa ki daha neler göresin, nasıl düzeltesin...

Bende sinirlendim şimdi en iyisi gidip fotoğraf çekeyim de maviye yeşile doyayım kendime geleyim :)

Tuba :) Acilen çıkmam gerekti.Anlam veremediğim bir konuda daha sonra senle konuşmak istiyorum canım
.

Günü birlik vatanseverlik mi olur... Yarın yine aynı sığlığa devam edersiniz... Aslında bu günde aynı duruma devam edersiniz de "mahalle baskısı" denen şey  bazı platformlarda da olabilir.
Ulusal bayramlar da, interaktif platformlar da profil resimlerini bayrak vs yapanlara anlam veremiyorum... Az samimi oluverin yahu... Bu o kadar da zor bi şey değil...

Bi defa olsun başarın. Bir defa,bir defa,bir defa... Bknz: Haklı serzeniş...

Korsan' Alıntı:
Günü birlik vatanseverlik mi olur... Yarın yine aynı sığlığa devam edersiniz... Aslında bu günde aynı duruma devam edersiniz de "mahalle baskısı" denen şey  bazı platformlarda da olabilir.
Ulusal bayramlar da, interaktif platformlar da profil resimlerini bayrak vs yapanlara anlam veremiyorum... Az samimi oluverin yahu... Bu o kadar da zor bi şey değil...

Bi defa olsun başarın. Bir defa,bir defa,bir defa... Bknz: Haklı serzeniş...

Korsan :)

Günü birlik olmaz ancak;

Lambaları hergün kapatırız hepimiz farklı saatlerde ancak öyle bir günde herkes lambasını kapatır ki etraf karanlık olur Karanlıkta lambaları açık olanları görürsünüz. İşte bu ses getirir. Hergün aynı şeyleri yaparak mesaj veremezsiniz. Bende kesinlikle özel günlerde bu yaklaşımları seviyor, destekliyor ve bende yapıyorum  ::)

Aslında ben bambaşka yaralara parmak basmıştım... Bknz: Mhalle baskısı... Bknz: Gayrı samimi tavırlar. Bknz:Eylem öncesi ve sonrası sığlık... Bknz:Eylemin gerçekleştirildiği alan. Bknz: İnteraktif platformlar... Vs,vs,vs.  Son olarak bknz: Yanlış çıkarım...

Dipnot: Aslında arkadaşımın işaret ettiği eylemlerinde ivedilikle sorgulanması gerekir,neden sonuç ilişkisi babında. Bir gün zaman ve mekan müsait olduğunda irdeleriz...  O eylemlerin ne ya da kimlere hizmet ettiği hususunu da ayrıca bi parantez içerisine alırız...

Konuya geleyim...

Elimin ayarı yok... Yazmaya başlayınca duramıyorum... Ve bu halime anlam veremiyorum... Tez zamanda alzeimer olmak gibi  mülteci istekler barındırıyorum... Buda anlamsız bak :)

Geri