Sevgili gençler İnsanlara yüksekten bakmak gibi bir gayreti kıran hoşgörü ve sevgide buluşmak hiçte zor değil.. Bu ayrımcılık bu kavga nedendir anlam veremiyorum..?
Üretmeden tüketen.. Vatan-millet Sakarya nutuklarıyla adeta bir kahraman(mış) edasına bürünerek yan gelip yatanların ne yapmaya çalıştıklarına hala anlam verebilmiş değilim?
yarına 3 tane yazılım var ve ben masanın başına gidip ders çalışmak istemiorum.... :-[buna anlam veremiorummm ne hissediorum ne düşünüorum bilmiorummm...buna anlam veremiorummm!!!! :-\ bu kadar iyi niyetli nasıl olurum anlam veremiorumm.... ???
Bir abi maddi gücü yok diye ,kardeşini ve O'nun çocuklarını ı nasıl küçümser ..? Yaşadıkları ortama burada hayvan bile barınmaz diyerek onların onurunu kırar.. Yazıklar olsun böyle düzene de insanlarada..! Anlam veremiyorum hende hiiiç..
sevgili crt (biraz mektup yazar gibi oluyo da nese)) kimseyi umursamıyorum artık herkes rahatına baksın... onlar giydikleri markayla mutlu olmaya devam etsinler biz böle iyiyik ;D
Akresifleşiyorum aniden ve "Yık bu düzeni"diyesim geliyor ..Cesaretimi kaybediyor tekrardan vaz geçiyorum.. Kime ne diyeyimki kendime bile anlam veremiyorum hane
Kişi kendince haklı olabilir..Karşısındakileri (amir-memur -eş-dost-arkadaş) sevmeye bilir.. Ancak hakaret vari konuşmalarla hem kendisini üzüp hem çevresini kırdığının farkına varmıyor oluşlarına anlam veremiyorum.. Oysa "erdemli insan" duygu ve düşüncelerin daha anlaşılır ve düzgün ifade edebilir..
sınavlara neden bu kadar çok çalışıyorum anlam veremiyorum :-\ neden insanları kırmamak için uğrşıp duruyorum ve neden insanlar bunun aksine beni kırıp duruyorlar anlam veremiyorum :-[ :-\ ???
Bi'türlü anlam veremiyorum...Nedendir bunca öfke ve kin ,neden ölüm saçıyor silahlar...? Hangi dava ,hangi mücadele insan hayatından yücedir? Oysa hepimize yeter bu memleket yeterki (eşit)paylaşmayı bilelim...
Valla bende bilmiyorum Crt Ama İnsanı da Çileden Çıkartan Olaylar Var. Misalen benim Damarıma Basınca Ateş Saçarım. Kendime Hakim Olamam. Kırar Geçerim Vs. Vs.
Tabii uygulaması pek kolay olamıyorsa bile Ortalığı yıkıp dökmeden önce biraz olsun empati yapabilmeli , an azından kendi ruhsağlığımızı düşünerekten daha sakin olunmalıdır diyor... Aşırı tepkiye fazlaca anlam veremiyorum hane
"Herşeyi ben bilirim" edasıyla ortalarda salınmak ve çevrendekileri küçümsemek tehlikeli bir oyundur.. Oysa bilgi ve deneyimler ukalalığa dönüşmediği sürece çok daha anlam kazanır...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.