Oyun : Anlam veremediklerimiz!

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : Anlam veremediklerimiz! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 78,028 kez görüntülenmiş, 414 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : Anlam veremediklerimiz!
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yarence
C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Korsan' Alıntı:
Aslında ben bambaşka yaralara parmak basmıştım... Bknz: Mhalle baskısı... Bknz: Gayrı samimi tavırlar. Bknz:Eylem öncesi ve sonrası sığlık... Bknz:Eylemin gerçekleştirildiği alan. Bknz: İnteraktif platformlar... Vs,vs,vs.  Son olarak bknz: Yanlış çıkarım...

Dipnot: Aslında arkadaşımın işaret ettiği eylemlerinde ivedilikle sorgulanması gerekir,neden sonuç ilişkisi babında. Bir gün zaman ve mekan müsait olduğunda irdeleriz...  O eylemlerin ne ya da kimlere hizmet ettiği hususunu da ayrıca bi parantez içerisine alırız...

Konuya geleyim...

Elimin ayarı yok... Yazmaya başlayınca duramıyorum... Ve bu halime anlam veremiyorum... Tez zamanda alzeimer olmak gibi  mülteci istekler barındırıyorum... Buda anlamsız bak :)

Son olarak baktım yanlış çıkarım  ;)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bende mi sezar? (Yanlış çıkarım) :) E bende insanım... Olacak o kadar...
Kendime anlam veremiyorum şimdilik...

Dipnot: Bi ara ayrıntılandıralım... En azından "yanlış çıkarım"konusu anlamsız kalmasın :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesut:) Bugün kayıplara karıştın anlayamadım hane:)
Gökçeye (Asukaki) Mesut diye seslendim iki defa .Tabi fırçayıda yedik:)Nerelerdeydin diye sorsam anlamsız olur ?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Bazen yüzüne fırça sürme gereği duymuyor musun crt :) benim fırça değil bir kere birazcık su attım şaka olsun diye... :)
İçimde anlamsız bir sevinç var aslında anlamı var ama niye bu kadar seviniyorum ona bir anlam yükleyemiyorum.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Sırça köşklerinden ses veren insanlar... Siz yokmusunuz siz... Varsınız vesselam... Varlığınıza bi anlam veremiyorum...

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Beni anlamayanları anlamaya çalışmamın sebebini anlıyorum aslında. Asıl anlamığım şey; Ben kıt mıyım ?!

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
turtur' Alıntı:

Tamam basit birşey dileyeyim bari .Şampiyon TS )))))))

Hayır olmaz . Şampiyonluk bizimmmmm sarıkanaryalara ihanet edemem :)
Senin için şöyle bi' dua düşündüm.. Mesala güzel bol paralı bir bir iş ,sevebileceğin bir eş .Nasıl uygun mudur ?
Ha bu arada  dualarım karşılığında  hesap numarama yüklü bir para yatırman gerekiyor hane:)

Bol paralı bir iş,sevebileceğim bir eş ..Kulağa hoş geliyor ama bunlara sahip olmak zor değil .Daha büyük daha önemli işler hani ülkem gibi,halkım gibi ,doğa gibi beni benden alan olaylara hepbirlikte dua edebilirz .Buna daha fazla sevineceğim sevgili crt  ;)
Ha buarada hesap NO na para işini biara kısmetse inşallah hallederiz  ;D

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Kerameti kendinden menkul bir sürü primat eskisi olmasına anlam veremiyorum... Hay bin homo sapiens sapiens...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Cümle hırsızlarına anlam veremiyorum... Kuramıyorsanız,kurmayıverin yahu... Zor bir şey değilki...

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Kendini çok bilgili sanan insanların tavırlarını ve konuşmalarını anlam veremiyorum. Daha doğrusu anlam vermek için çabalamıyorum. :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Kendini kundaklamadan,dünyayı yakmayı düşünmek... Bknz:Gerçek denen durumdan bi halt anlamamak...
Azıcık cesaret. Çok az zerre kadar felan... Korkaklara anlam veremediğim gibi,katlanamıyorumda...

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Cesaretini toplayıp çıkıp karşına dürüstçe konuşmak yerine aklınca laflar söyleyip susturduğunu sanan insanlara anlam veremiyorum :)  heryerde onlardan var sıkıdım :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Evet canım ne yazıkki ..
Pek çoğunu değil ama anlayabiliyorum seni ve işte bunun için seviyorum dürüstçe konuşmalarını.
Ama başedemezsin onlar çoğunlukta iyisimi boşver gitsin .

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
İnsada insan olmanın her hali mevcut. Sanırım insani bi hal. Hayat işte. İnsanın karşısına her daim bir "maşa" çıkarabiliyor... Ateşim de yanmış maşaların,ellerin bedenlerin sayısını ben unuttum...  Ama köz halimi seviyorum.. Şimdilik böyle kalsın... Bir gün her yüzün maskesi düşer,herkes birbirinden iğrenir... O günü bekleyenlerdenim... Huyum kurusun. Her maşayı ateşime sokmuyorum.  
Dedim ya;kıvılcımdan korkup ateş karıştıranlara anlamı veremeyen sade ben değilim... Aklı selim olan herkes bu anlam verememe  durumuna vakıf...

Bknz: Fol yok yumurta yok ne bu laf sokmalar... bknz:Maşa'dır o maşa... Bknz: Haşa...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Felsefeyi çok sevmek yetmiyor .Neden felsefeden anlamıyorum diyor .Okul yıllarımdaki felsefe öğretmenimin ne söylemek istediğini yeni yeni şimdilerde anlıyorum.
Geç kalmışım bağışla hocam.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Felsefe dersine iki hafta girdim sonra bir daha derse almadı hocam beni :)
Biz insanları anlamıyorum. Ne olur ki bütün dünya tek bir devlet olsa kimse kimsenin bir şeyine bir şeyler yapmasa.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Gökçe:)Humanizmi fazla abarttın ama :)
Biz içimizde bir birimizi yiyorken.
Tek devlet olursak .Bilinki dünyanın sonu gelmiş demektir.
Ya aralar pek bi tuhaflıklar dönüyor çevremde. Kimseye helede  kendime hiiçç anlam veremiyorum .Hayırdır inşallah .?