Codex
Özgür Şahin
Site Kurucusu
Şuna, şuna.... Anlam veremiyorum.
o süre düşülme davası vardı ama ertelendi galiba..eniseoz' Alıntı:Çok güzel bir başlık olmuş codex teşekkürler hemen paylaşım yapmalıyım
Neden ülkemizde asker fazlası varken askerlik süresini 15 aydan aşağı düşürmüyorlar anlam veremiyorumm :-\
Ne güzelÖzlem' Alıntı:Beynimin onayladığını kalbim onaylamazsa yapamazken kalbimin onayladığını beynim onaylamasada yapıyorumya buna anlam veremiyorum.
başka dikkat çekecek yanları yokturda belki ondan...Ebru' Alıntı:İnsanlar neden sorunlarıyla ilgi,dikkat çekmeye çalışıyorlar bende bunu anlayamıyorum :-\
Çok haklısın.Özellikle benimde etrafımda böyle insanlar çok.Ben yaparsam mübahtır,doğrudur diyip hayatı işine geldiği gibi yaşayan insanlardan söz ediyorum...Özlem' Alıntı:başka dikkat çekecek yanları yokturda belki ondan...Ebru' Alıntı:İnsanlar neden sorunlarıyla ilgi,dikkat çekmeye çalışıyorlar bende bunu anlayamıyorum :-\
Bazen etrafımdaki iki yüzlü insanların neden böyle çok yüzle dolaştıklarına anlam verememekle beraber hangi yüzlerine göre davranacağımıda şaşırıyorum.