Oyun : Anlam veremediklerimiz!

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : Anlam veremediklerimiz! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 78,030 kez görüntülenmiş, 414 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : Anlam veremediklerimiz!
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yarence
A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
bir imza için neden imza mühür ve kaşe farklı yerlerde basılır ki devlet dairelerinde.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Her yazdığı yazıyı bana mail olarak atan arkadaşıma anlam veremiyorum. Eyeter dedim,oku diye atıyorum dedi. Başka ne yapılır ki :) Hasbinallah...

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Küfüre zaten anlam veremem, ancak daha çok dikkatimi çeken küfürde kadına yönelik oluyor. Anne, eş, kızı, karısı vs .ok saçma. Şu da var şimdi kadınlarda artık bu tarz sözleri kullanmaya başladı  :-X

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kahin olmaya gerek yok  sonucu şimdiden görebiliyor 12 Haziranı devamını düşünmek bile istemiyorum.
Hayırlara vesile olması dileğiyle :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
12 Haziran adını duyunca tüylerim diken diken oluyor neden acaba?

Haziran evet 12 Haziran bak neleri değiştirebiliriz;

Çok önemli lütfen izleyin, işsizlik sonucu bizi nerelere götürebilir...

Neden video yüklüyorum çünkü yazsam çoğunuz okumayacaksınız bile
Sadece 5 dakika, bizim için çocuklarımızın için BİLİNÇLENELİM

işsizlik sebebleri ve çözemleri.wmv

Amacım siyaset yapmak değil zaten anlamam da. Ben sadece geleceğimden endişe duyuyorum hatta doğmamış çocuğumu düşünüyorum ve sokakta kötülüklerin artacağı bir dünya olmasın diye LÜTFEN İZLEYİN!

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
cantuuu' Alıntı:
12 Haziran adını duyunca tüylerim diken diken oluyor neden acaba?

Haziran evet 12 Haziran bak neleri değiştirebiliriz;

Çok önemli lütfen izleyin, işsizlik sonucu bizi nerelere götürebilir...

Amacım siyaset yapmak değil zaten anlamam da. Ben sadece geleceğimden endişe duyuyorum hatta doğmamış çocuğumu düşünüyorum ve sokakta kötülüklerin artacağı bir dünya olmasın diye LÜTFEN İZLEYİN!

Sevgili Tuğba,
Gerek yorumlarınla ve paylaştığın son video ile bizleri tan yerimizden vuruyorusun.Baştan sona haklısın .Burdan çok iddialı konuşmalar yapmak geliyor içimden ama buna psikoloijim,mevkim ve ilmim müsait değil...

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
turtur' Alıntı:
Sevgili Tuğba,
Gerek yorumlarınla ve paylaştığın son video ile bizleri tan yerimizden vuruyorusun.Baştan sona haklısın .Burdan çok iddialı konuşmalar yapmak geliyor içimden ama buna psikoloijim,mevkim ve ilmim müsait değil...
[/color]

Ben bu videoyu izlediğimde cidden  :'( :'( ama susuyorum yeri değil devamını söylemek...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
cantuuu' Alıntı:

Tuğbacım:) Evet çok güzel yaralı videolar paylaşıyorsun ancak  içerik bakımından oyunlar bölümünde  değilde diğer ilgili  bölümlerde  baylaşırsan arada kaynayıp girmez.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
cantuuu videon gerçekten güzel etkileyici umarım uyananlar olur. Katılmadığımda videoda bazı bölümleri sırf gitsin okusun diye açılmış gösteriliyor. Şu var ki herkes kendi işini yapsa bu ülke de çoğu sorun ortadan kalkacak gibi adam gayırma gibi :) Bankaya eleman alınacak dozer ehliyeti aranır alaka ? İtfaiyeci alınacak kpps 68 felsefe mezunu alaka ? :) ilkokul mezunu diyanette ? niye imamhatip ve ilahiyat niye var ki ?
Sözcüm meclisten dışarı haşa :) kendim için söylüyorum veya bir başkası için ? hak yemek adaletse yiyelim. 4-5 belki 6-7 yıl git üniversite de oku orada ki sistemi hiç saymıyorum. Ezbere dayalı sistem çökmek zorundadır diyorum :) gel sonra 1 yıl kpss hazırlan 4 orda 1 de ordan etti 5 17sinde mezun oluyorsun liseden 20 li yaşlarını en verimli çağlarını gidiyorsun üniversiteye veriyorsun. Sonra geliyorsun onun bakan tanışı olduğu için işe giriyor ben giremiyorum niye ben add liyim giremezsin... ne yapim ben ne edim şimdi. O kadar zaman gidip okucama gitsem bir bakan peşinden koşsam zaten benden bıkıp iş verirdi :) gibi bir şey olacak artık. ;D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kimseyi inciltip-üzmek istemiyorum ama bu insanlar neden bu kadar tuhaf davranıyor neden olduklarından farklı görünmeye çalışıyor gerçekten anlayamıyorum ...
Yoksa bunlar sanal ortamın klavye başı kahramanlarımı gerçekten merak ediyorum?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Herşeyi üstüme alınıyorum.. özellikle olumsuz yorumları. Bunun  altından hangi duygu yatar çözemedim.Ama çözerim.
Hem konuşamıyorum hem susamyorum

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Mesut dert etme bazen bana da oluyor :) İsmini hiç sevmedim özellikle reale gittikten sonra :)
Crt bir aralar bir laf vardı hala da vardır herhalde :) klavye delikanlıları :)
Neden sürekli ben kötü biriyim diyorum ki!

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
asukaki' Alıntı:
Crt bir aralar bir laf vardı hala da vardır herhalde :) klavye delikanlıları :)
Neden sürekli ben kötü biriyim diyorum ki!
Senin demen önemli değil
Son söz Crt'nindir:) Ben biliyorum senin nekadar  iyi ve sempatik biri olduğunu.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bu kadar farklı düşünmemin sebebi nedir acaba? Neden ben başkası değil de ben?
Hayatın daha zor olacağını bile bile bu inatlık neden. İçimde ki beni anlamıyorum zaman zaman  ???

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Haksızlıkları görüp bir şey yapamamak aslında yapamamak değil elinden bir şey gelmemek gibi bir şey.
Teşekkürler crt :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
  Sabah sabah hele de  bayram sevinci yaşadığımız böyle özel bir günde canım sıkıldı yine ..
Anlam veremiyorum doğrular neden bukadar çarpıltırıyor?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Alın olsun sizin istediğinizi yapın dünya da ne olacak ne gececek eline yaşayacağın 60 sene bilemedin 70 sene sonra ne olacak. Senin paran bir tek dünyada geçerli.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Böyle güzel bir günde ikinci defa moralim bozuluyor.
Ne garip insanlar var .Her defasında nasılda bana denk geliyor anlayamıyorum.!