Oyun : Anlam veremediklerimiz!

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : Anlam veremediklerimiz! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 78,030 kez görüntülenmiş, 414 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : Anlam veremediklerimiz!
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yarence
tigerlook21

tigerlook21

Kullanıcı
3 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
herkes de neden öncelikle karşısındakinin sorununu öğrenmeye, anlamaya ve çözüm için fikir üretmeye çalışmıyor hiç anlayamıyorum.  :-\ ???herkes kendi derdinin yoğunluğuna kaptırıyor kendini..

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kaddafi'nin peşinde değillermiş ...
Libya halkını korumak için yağdırılmış onca bomba ...
Anlam veremiyorum size ne  ne işiniz var Libya'da?İnanalım mı  mazlum halklar böye mi korunuyormuş ?

H

hayalhane

Herşeyin Neden Tekerür Ettiğine Anlam Veremiyorum.
Ağır Olacak Ama eşeke Bile Bir Çıukura 2 Kez Düşmezken,
İnsan Neden Defalarca Aynı hataya Düşer.
Birisi Hata Edince Adama Eşşek Dersek Eşeğe Hakaret Olur Vesselam...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bunca tolumsal kargaşa ve eşitsizlik karşısında her ne kadar güvensizlik duygusuna kapılsamda  ...
  Artık karşılaştığım tüm olumsuzluklara ve tuhaflıklara anlam verebiliyor  hatta hiiçç şaşırmıyorum:)
Sevgili Özgür:) Tüm bunlara Sen de alışmalı anlayacağın sakin olmalısın ..

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bilgisayarıma neler olmuş neden bu kadar  yavaşladı anlam veremiyorum ..!
Teknik konularada yabancıyım off ya yine  oğluma sormam gerekecek gibi:)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Neden yemek, çocuk ve mutfak denilince akla ilk KADIN gelir anlam veremiyorum...

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Gazete okumayı bıraktım. Verilen mesajlar artık hepimize normal gelmeye başladı. Tecavüz, kadın cinayetleri, berdel, töre cinayetleri, çocuk gelinler, şiddet ve daha niceleri....
En azından internette haber seçme şansım var. Özellikle şiddet konusunda cidden çok endişelerim var.
Erkek egemen toplumda kadına şiddet gittikçe daha çok meşrulaştırılıyor,
bu normalken (!) abartılıyor :))
'DELİKANLI KIZLAR molped kullanır' sloganı ne kadar erkek egemen toplumda yaşadığımızın göstergesi olduğunu düşünüyorum.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Evlenirken gelinlik üzerine sözde adet için kırmızı kuşak, hatta şimdi gökkuşağı gibi tüm kurdeleler bağlanmakta:)

'Al sana malı böyle teslim ediyoruz tepe tepe kullan hatta geri idade yapılabilir, ben bu güne kadar kızımı korudum ( ama elalemin kadınlarından da faydalandım eee onlar istedi) al şimdi emaneti teslim ediyorum'  :-X

Takılan kurdelenin anlamı "Bekareti semboleştirmek " çok saçma ve aşağılayıcı bir durum.

Herkes bu aşamada ağlarken tek gülen ben oluyorum:) Yakında o kurdelelerin üzerine birde doktor raporu takılırsa şaşırmam.

Evlenme aşamasında olan bireyler; lütfen ailelerinizin bunu yapmalarına müsade etmeyin. HAYIR demeyi öğrenin.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Evet anlam veremiyorum...Nedendir bunca ayrımcılık ?(Din-dil-ırk-meshep)
Hele de kadın erkek arasındaki eşitsizlik ?
Sevgili Tuğba:) 
Kadın hatta insan hakları konusunda seni sonuna kadar destekliyorum..Ancak evlenirken gelinlik üzerine bağlanan kurdalenin evliliğe atılan ilk adımda sadece  mutluluğun geleneksel bir sembolüdür diye düşünüyorum...
Evlilik konusunda öyle büyük yanlışlar yapılıyorki  bu sadece küçük bir detaydır...

Yanlışa DUR...! Demeye istersen 'çocuk gelinlerden' başlayalım...   

S

saniye1

Kullanıcı
17 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
Adana
kadınlara çok büyük yanlış yapılıyo..
milleti kışkırtanlar,dayak yiyen kadınlar..
karısının kafasına sıkan alçak adamlar...ve daha nicesi..
böyle insanlara meydan veriliyor hakkettikleri cezayı almıyorlar..
sistem berbat..haklı-haksız,iyi-kötü aynı kefede..
diyecek çok şeyim var da.............

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bu kadar geriye dönük zihniyet ile içiçe  cehaleti yaşıyor olabilmemize gerçekten inanamıyor  Bana göre "Bilimsel eğitim" ekmek-su kadar kutsaldır diyorum. (Bu benim görüşüm onaylamama  özgürlüğüne sahipsiniz)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Birileri at kılı yatak yaptırıp ve birde bunu marifetmiş gibi anlatarak, onca insan aç iken o yatakta nasıl rahat yatar anlamıyorum.  :-\

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
"Yüksek bir mevkiye yerleşen alçak bir adamdan daha kötü bir şey olamaz" demiş,Claudianus.
Bir de alçak mevkilerde kıskançlık kurbanı olup, debelenip duran yüksek insanların hali vardır... Ne acıklı bir haldir o... İşte o acı halde debelenip duran insanlara anlam veremiyorum. Çok uğraşıyorum ama olmuyor ne yapayım.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bir Proje neden "çılgın" olarak adlandırılır anlamam vesselam... Çılgınlık dendiğinde benim aklıma  hiç iyi şeyler gelmiyor bak :)

S

saniye1

Kullanıcı
17 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
Adana
kendi gibi çılgın işte:) aksiyonn macera ;D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sana ne bana ne hep diye diye şimdilik günü kurtarıyoruz bakalım.
Bu kadar aymazlığa anlam vermek zor olsada şaşırmıyorum artık.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Herkes sözde haksızlığa uğrayanlardan yana gibi gözükse de nedense iş icraata gelince yine ortada kalan haksızlığa uğrayanlar oluyor.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Neden yılanlardan korkulur da insanlardan korkulmaz :)

Şahsen ben su içerken su yılanı bana dokunmadı suyumu içtim gittim. Ama çoğu insan suyumu içerken suyu burnumdan getirdi :)

Sanıyorum ben hayvanlara insanlardan daha çok güveniyorum

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Hangi birisini sayayım şimdi akşam akşam... Olmadık şeylerde en olmadık başka şeyleri aramıyormuyuz... Arıyoruz vesselam. Hay bin saçmalık...