Oyun : Anlam veremediklerimiz!

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : Anlam veremediklerimiz! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 78,027 kez görüntülenmiş, 414 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : Anlam veremediklerimiz!
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yarence
A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Abarmadım bende onu diyorum ki :) niye birbirimizi yiyoruz şu dünyada barışla yaşamak bu kadar mı ? Zor.  ;)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
İşte bende buna anlam veremiyor..
Savaşa,ırkçılığa her tür ayrımcılığa hayır diyorum:!
Aslolan İnsandır.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Şu lidyalılar parayı bulmasalar acaba ne olacaktı merak ediyorum. Adamlar alış verişi kolaylaştırmak için buldu artık savaş çıkaran sebep oldu.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Lost hayranı anti kapitalis anarşist arkadaşıma anlam veremiyorum... Anarşist kaygılarından öpüyorum o'nu...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
bazen teknolojiye neden düşkün olduğuma anlam veremedim gitti. BÖyle düşük cümleler kurduğumada anlam veremiyorum

F

fdme58

Kullanıcı
27 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
Kendi kendime anlam yükleyemiyorum...Fazla mı  abartıyorum,fazla mı bekliyorum,fazla mı eleştiriyorum,fazla mı değer veriyorum,fazla mı seviyorum,fazla mı nefret ediyorum,fazla mı kıskanıyorum,fazla mı ilgisizim,fazla mı zevkliyim,fazla mı zevksizim,fazla mı akıllıyım,fazla mı aptalım,fazla mı realistim,fazla mı hayalperestim,fazla mı suratsızım,fazla mı güleryüzlüyüm,fazla mı gurursuzum,fazla mı onursuzum,fazla mı şefkat doluyum,fazla mı affediyorum,fazla mı geçmişe gömüyorum................................................HİÇÇ ANLAM VEREMİYORUM KENDİMEE..... ::)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bize söyleyecek pek bi'şey bırakmamışsın ama fazla müşkülpesentsin:)
Okurken ben fenaştım Tanrı yardımcın olsun:)
Bu kadar karamsarlığa da anlam veremiyorum doğrusu.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
telefon bilgisayar hiç bir teknoloji aletinin olmadığı insanların okla avlanıp ateşle pişirdikleri zamanlarda olmayı isterdim. şimdi bazılarına anlam veremiyorum çiğ et yiyorlar ne yapsın adam teknolojiden habersiz anlam veremedim gitti yahu

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
asukaki' Alıntı:
telefon bilgisayar hiç bir teknoloji aletinin olmadığı insanların okla avlanıp ateşle pişirdikleri zamanlarda olmayı isterdim. şimdi bazılarına anlam veremiyorum çiğ et yiyorlar ne yapsın adam teknolojiden habersiz anlam veremedim gitti yahu

Sevgili takımdaş))

Onlar insan değil ya bak karıştırdın yine  ;D
Napacan yahu o devirde su yok sabun yok ...Ben müzik olmadan nası yaşarım  :laylaylom

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Bende müzik olmadan nasıl yaşanır diyordum ama dinlemeyeceğim dedim yaklaşık 2 ay dinlemedim hiç bir müzik hiç bir şey :) Yani takımdaş oluyor isteyince her şekilde bir hayat. Hayatta biraz senden yana olacak :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Avrupa'da en fazla nudist barındıran ülke olan ingiltere... Neden o düğüne bir tek nudist çağrılmadı anlam veremiyor... Farklı bi renk katarlardı oysa :) Akşam akşam.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bu şehrin insanları neden bu kadar soğuk ve asabi anlamıyorum.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
%18 kdv peşine birde ötv oda yetmedi gümrüğü cartu curtu 1 liralık mal oldu 3 lira memura verilir 5 lira zam diğer taraflara yapılır 30 lira zam anlamıyorum bu sosyal devlet anlayışını yani bu şekilde olmasını

F

fdme58

Kullanıcı
27 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
crt' Alıntı:
Bize söyleyecek pek bi'şey bırakmamışsın ama fazla müşkülpesentsin:)
Okurken ben fenaştım Tanrı yardımcın olsun:)
Bu kadar karamsarlığa da anlam veremiyorum doğrusu.
:)Sadece ayrıntıya girdim biraz,müşkülpesent değilim...Ama ayrıntılara takılırım.Bu yüzden anlam veremiyorum işte  ;)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Anı yaşa anı yaşa derler herkeste anı yaşıyorum der neden dönüp giderken gözü yaşlı anlam veremem.

C

c.akel

Kullanıcı
30 Nis 2011
En iyi cevaplar
0
0
Manisa
insanlara iyilik yapınca bile huzursuz oluyorlar işte buna anlam veremiyorum

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Telefon açıp bunalım bunalım konuşanlara anlam veremiyorum değil nefret ediyorum!

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Anlamlı olan ne ki... Çoğu şeye anlam veremiyorum du hele...