Kendinigeliştir.com replikleri(Bizzat bendeniz tarafından hazırlanmıştır)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan senarist081
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
   duygu sömürüsü yapayım az..bülent bari sen bekleseydin,hani mahalleninn kabadayısı sensin ya..tarık nerdesin.ağlayabilirim,ya bensiz film çekilir mi..

lilaslmn' Alıntı:
   duygu sömürüsü yapayım az..bülent bari sen bekleseydin,hani mahalleninn kabadayısı sensin ya..tarık nerdesin.ağlayabilirim,ya bensiz film çekilir mi..

Bülent kabadayı değil, başsolist...
Kabadayı Korsan:):)

lilaslmn' Alıntı:
Kabadayı değilim ben ama yine de çok ısrar ettim, adminin mavi/yeşil çoraplarına kapandım, ağladım ama dinlemedi beni...  :'(

Zynep' Alıntı:
lilaslmn' Alıntı:

Bülent kabadayı değil, başsolist...
Kabadayı Korsan:):)

Abi ben filmden ayrıldım tama yaf saglık sebepleri yüzünden tesbih sallarken burnumu incitmişimde  :)

bülent üzüntüden ne dediğimi bile bilmiyorum bak..başsolistim bülbül gibi şakıyan sesine sığınırım,beni almadan gitme tamam mı.. :'(

lilaslmn' Alıntı:
bülent üzüntüden ne dediğimi bile bilmiyorum bak..başsolistim bülbül gibi şakıyan sesine sığınırım,beni almadan gitme tamam mı.. :'(
Tamam, maden duygularımı sömürdün, ben de resti çekip, geri dönüyorum.
İşlerine gelirse...  ;)

Amanııın ben kendime çenesi düşük derdim iki dak gittim siz hala devam ediyorsunuz :-\
Maşallah :)

Ben konuyu ve rolleri toparlayıp bu konuyu kilitlesem mi acaba?
Başsolist: Zynep
Bir alt solist: Zynep
Hatta en alt solist: Yine Zynep

Çok iyi erkek taklidi yaparım!

Baba: Zynep
Evin her türlü oğlu: Zynep

Hem bu ilk filmi, çok masraf yapmaya gerek yok kadroyu geniş tutup, yani tamamen Tarık kardeşimi düşünerekten vallahi...

Anlaşıldı sanırım.
Var mı itiraz eden?
5 saniye bekledim; Yok.
İlginize teşekkür ederiz, konu tarafımdan kilitlenmiştir.
Bir başka yapımda görüşmek üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
:D :D

bülentcim kariyerinle oynuyorsun biliyorsun dimi,benim için mahvetme geleceğini.ben burda beyaz mendilimle beklerim gelmenizi.. :'(

Başsolist: Zynep
Bir alt solist: Zynep
Hatta en alt solist: Yine Zynep

Çok iyi erkek taklidi yaparım!

Baba: Zynep
Evin her türlü oğlu: Zynep

Bu filim her dalda fOskar alır valla.  :D

bir dk ya,bülent,sen şimdi gidiyor musun....vazgeçtim arkanızdan ağlamaktan.tarıkkk,senaryoyu yeniden yazarsın dimi..yalnız zeynep'in bana çatlak dediği kadar var,hakkını veriyorum.

Geri