Kendinigeliştir.com replikleri(Bizzat bendeniz tarafından hazırlanmıştır)

• Konbuyu başlatan senarist081
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde senarist081 tarafından oluşturulan Kendinigeliştir.com replikleri(Bizzat bendeniz tarafından hazırlanmıştır) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 56,843 kez görüntülenmiş, 313 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Kendinigeliştir.com replikleri(Bizzat bendeniz tarafından hazırlanmıştır)
Konbuyu başlatan senarist081
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Marie
L

lilaslmn

duygu sömürüsü yapayım az..bülent bari sen bekleseydin,hani mahalleninn kabadayısı sensin ya..tarık nerdesin.ağlayabilirim,ya bensiz film çekilir mi..

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
lilaslmn' Alıntı:
   duygu sömürüsü yapayım az..bülent bari sen bekleseydin,hani mahalleninn kabadayısı sensin ya..tarık nerdesin.ağlayabilirim,ya bensiz film çekilir mi..
Bülent kabadayı değil, başsolist...
Kabadayı Korsan:):)

B

Bülent

lilaslmn' Alıntı:
Kabadayı değilim ben ama yine de çok ısrar ettim, adminin mavi/yeşil çoraplarına kapandım, ağladım ama dinlemedi beni...  :'(

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Zynep' Alıntı:
lilaslmn' Alıntı:
Bülent kabadayı değil, başsolist...
Kabadayı Korsan:):)
Abi ben filmden ayrıldım tama yaf saglık sebepleri yüzünden tesbih sallarken burnumu incitmişimde  :)

Y

yaratici_idea

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
lilaslmn' Alıntı:
   YUPPPİİİİİ ....hazırım ben,valizimde hazır benle.deniz olan,bol güneşli bir yerde çekelim filmimizi,süper olacak ya.
Ya denizde delinin ne işi var? :'(
Orda deli olunur mu?

L

lilaslmn

bülent üzüntüden ne dediğimi bile bilmiyorum bak..başsolistim bülbül gibi şakıyan sesine sığınırım,beni almadan gitme tamam mı.. :'(

B

Bülent

lilaslmn' Alıntı:
bülent üzüntüden ne dediğimi bile bilmiyorum bak..başsolistim bülbül gibi şakıyan sesine sığınırım,beni almadan gitme tamam mı.. :'(
Tamam, maden duygularımı sömürdün, ben de resti çekip, geri dönüyorum.
İşlerine gelirse...  ;)

B

bıldırcın

Amanııın ben kendime çenesi düşük derdim iki dak gittim siz hala devam ediyorsunuz :-\
Maşallah :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ben konuyu ve rolleri toparlayıp bu konuyu kilitlesem mi acaba?
Başsolist: Zynep
Bir alt solist: Zynep
Hatta en alt solist: Yine Zynep

Çok iyi erkek taklidi yaparım!

Baba: Zynep
Evin her türlü oğlu: Zynep

Hem bu ilk filmi, çok masraf yapmaya gerek yok kadroyu geniş tutup, yani tamamen Tarık kardeşimi düşünerekten vallahi...

Anlaşıldı sanırım.
Var mı itiraz eden?
5 saniye bekledim; Yok.
İlginize teşekkür ederiz, konu tarafımdan kilitlenmiştir.
Bir başka yapımda görüşmek üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
:D :D

L

lilaslmn

bülentcim kariyerinle oynuyorsun biliyorsun dimi,benim için mahvetme geleceğini.ben burda beyaz mendilimle beklerim gelmenizi.. :'(

B

Bülent

Başsolist: Zynep
Bir alt solist: Zynep
Hatta en alt solist: Yine Zynep

Çok iyi erkek taklidi yaparım!

Baba: Zynep
Evin her türlü oğlu: Zynep
Bu filim her dalda fOskar alır valla.  :D

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
allahtan yönetmenim siz rol kavgası yapın durun bana dokunan yok  8)

L

lilaslmn

bir dk ya,bülent,sen şimdi gidiyor musun....vazgeçtim arkanızdan ağlamaktan.tarıkkk,senaryoyu yeniden yazarsın dimi..yalnız zeynep'in bana çatlak dediği kadar var,hakkını veriyorum.

B

Bülent

bıldırcın' Alıntı:
Amanııın ben kendime çenesi düşük derdim iki dak gittim siz hala devam ediyorsunuz :-\
Maşallah :)
Estağfurullah.
O senin kendi çenesi düşüklüğün.  :)