L
lilaslmn
duygu sömürüsü yapayım az..bülent bari sen bekleseydin,hani mahalleninn kabadayısı sensin ya..tarık nerdesin.ağlayabilirim,ya bensiz film çekilir mi..
Yalnız bu sahneyi tek çekimde halletmek gerekiyor.dideM' Alıntı:Tamam, "kendini" intihar etmesi gereken biri olursa dublor olarak..))
Bülent kabadayı değil, başsolist...lilaslmn' Alıntı:duygu sömürüsü yapayım az..bülent bari sen bekleseydin,hani mahalleninn kabadayısı sensin ya..tarık nerdesin.ağlayabilirim,ya bensiz film çekilir mi..
Kabadayı değilim ben ama yine de çok ısrar ettim, adminin mavi/yeşil çoraplarına kapandım, ağladım ama dinlemedi beni... :'(lilaslmn' Alıntı:duygu sömürüsü yapayım az..bülent bari sen bekleseydin,hani mahalleninn kabadayısı sensin ya..tarık nerdesin.ağlayabilirim,ya bensiz film çekilir mi..
Zeynep, rolleri değişelim mi?Zynep' Alıntı:Bülent kabadayı değil, başsolist...
Kabadayı Korsan
Abi ben filmden ayrıldım tama yaf saglık sebepleri yüzünden tesbih sallarken burnumu incitmişimdeZynep' Alıntı:Bülent kabadayı değil, başsolist...lilaslmn' Alıntı:duygu sömürüsü yapayım az..bülent bari sen bekleseydin,hani mahalleninn kabadayısı sensin ya..tarık nerdesin.ağlayabilirim,ya bensiz film çekilir mi..
Kabadayı Korsan
Ya denizde delinin ne işi var? :'(lilaslmn' Alıntı:YUPPPİİİİİ ....hazırım ben,valizimde hazır benle.deniz olan,bol güneşli bir yerde çekelim filmimizi,süper olacak ya.
Tamam, maden duygularımı sömürdün, ben de resti çekip, geri dönüyorum.lilaslmn' Alıntı:bülent üzüntüden ne dediğimi bile bilmiyorum bak..başsolistim bülbül gibi şakıyan sesine sığınırım,beni almadan gitme tamam mı.. :'(
Bu filim her dalda fOskar alır valla.Başsolist: Zynep
Bir alt solist: Zynep
Hatta en alt solist: Yine Zynep
Çok iyi erkek taklidi yaparım!
Baba: Zynep
Evin her türlü oğlu: Zynep
Peki o zaman.lilaslmn' Alıntı:bülentcim kariyerinle oynuyorsun biliyorsun dimi,benim için mahvetme geleceğini.ben burda beyaz mendilimle beklerim gelmenizi.. :'(
Estağfurullah.bıldırcın' Alıntı:Amanııın ben kendime çenesi düşük derdim iki dak gittim siz hala devam ediyorsunuz :-\
Maşallah
;D ;D ;D ;D ;DBülent' Alıntı:Estağfurullah.bıldırcın' Alıntı:Amanııın ben kendime çenesi düşük derdim iki dak gittim siz hala devam ediyorsunuz :-\
Maşallah
O senin kendi çenesi düşüklüğün.