Deli rolü çok zordur,mimikleri falan çok iyi yapmalısın artı film süresince saçmalayıp,zırvalaman gerekiyor..Uğraştırma beni yaaa varsın olmasın en iyisi hımmm
Deli rolü çok zordur,mimikleri falan çok iyi yapmalısın artı film süresince saçmalayıp,zırvalaman gerekiyor..Uğraştırma beni yaaa varsın olmasın en iyisi hımmm
ben yönetmenim abicim deli edeceğim insanları ağla... daha çok ağla ... kes! kes! olmuyor! olmuyor! baştan alıyoruz sahne 45 bölüm bir ve hâlâ bitmedi çekim devam ağla... ağla... ;D
ben yönetmenim abicim deli edeceğim insanları ağla... daha çok ağla ... kes! kes! olmuyor! olmuyor! baştan alıyoruz sahne 45 bölüm bir ve hâlâ bitmedi çekim devam ağla... ağla... ;D
Ooooo oooooo,Sen ne yaptın Gözde..Zaman bir senaryoda çok önemlidir,seninle vakit kaybedemeyiz..En iyisi Mustafa Altıoklar'ı getirelim biz..En azından işimize çomak sokmaz senin gibi ;D
zeynep fedakar anne,bülent evin yakışıklısı...ben rolümü beğendim gözde.evin kızı olayım ben.yaza çekimlerdeyiz..işlerinizi ona göre ayarlayın arkadaşlarım.tarıkcım iyiki bu güzel fikri verdin bize..
Aaa akıllı deliler olamaz mı ?? Lütfen delilere saygı istiyorum.. Kararlıyım bu rolü istiyorum. Ama yok 'Ben hazır deli bulacağım diyorsan ısrarcı olmayayım
zeynep fedakar anne,bülent evin yakışıklısı...ben rolümü beğendim gözde.evin kızı olayım ben.yaza çekimlerdeyiz..işlerinizi ona göre ayarlayın arkadaşlarım.tarıkcım iyiki bu güzel fikri verdin bize..
Aaa akıllı deliler olamaz mı ?? Lütfen delilere saygı istiyorum.. Kararlıyım bu rolü istiyorum. Ama yok 'Ben hazır deli bulacağım diyorsan ısrarcı olmayayım (Yaratıcı İdea üzerinde)
Tamam senin kırıcam,hadi sen de mahallenin Deli Abdisi ol madem bu kadar istiyorsun rol senindir.. ;D
İlk defa bir konumda yorumunuzu görüyorum,sizden çoğu kez bu konuda bir adım atmanızı bekledim açıkcası..O gün bugünmüş demek ki,herkese yer var...Sitedeki üye sayısı ile pekala bir Alay oluşabilir biz iyisi mi en iyisi senaryoya en iyisi askeri içerik de ekliyelim..Yoksa nasıl çıkarız işin içinden bilmiyorum açıkcası..
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.