B
bıldırcın
Tek kelimeyle Harika
:alkis :alkis :alkis :alkis
:alkis :alkis :alkis :alkis
Seni unutmadım sadece öyle denk geldi..Senin de sıran gelir günün birinde..SUNFLOWERS' Alıntı:senarist081' Alıntı:İnşallah 3.bölümde...SUNFLOWERS' Alıntı:Kırıldım şimdi beni nasıl unutursun?
Teşekkürler Tarık ama bana da çok az rol vermişsin. :-[SUNFLOWERS' Alıntı:Kırıldım şimdi beni nasıl unutursun?
Yok artık Bülent en çok replik sende.Allah gözünü doyursun ;DBülent' Alıntı:Teşekkürler Tarık ama bana da çok az rol vermişsin. :-[SUNFLOWERS' Alıntı:Kırıldım şimdi beni nasıl unutursun?
Bülent' Alıntı:Teşekkürler Tarık ama bana da çok az rol vermişsin. :-[SUNFLOWERS' Alıntı:Kırıldım şimdi beni nasıl unutursun?
;D ;Dbıldırcın' Alıntı:Yok artık Bülent en çok replik sende.Allah gözünü doyursun ;DBülent' Alıntı:Teşekkürler Tarık ama bana da çok az rol vermişsin. :-[SUNFLOWERS' Alıntı:Kırıldım şimdi beni nasıl unutursun?
Alıştı ya başrolebıldırcın' Alıntı:Yok artık Bülent en çok replik sende.Allah gözünü doyursun ;DBülent' Alıntı:Teşekkürler Tarık ama bana da çok az rol vermişsin. :-[SUNFLOWERS' Alıntı:Kırıldım şimdi beni nasıl unutursun?
Siz en iyisini bilirsiniz adminimZynep' Alıntı:Alıştı ya başrolebıldırcın' Alıntı:Yok artık Bülent en çok replik sende.Allah gözünü doyursun ;DBülent' Alıntı:Teşekkürler Tarık ama bana da çok az rol vermişsin. :-[SUNFLOWERS' Alıntı:Kırıldım şimdi beni nasıl unutursun?
Ama ben bu konuyu gerçekten birleştirmek durumundayım bu arada
Amin. ;Dbıldırcın' Alıntı:Yok artık Bülent en çok replik sende.Allah gözünü doyursun ;DBülent' Alıntı:Teşekkürler Tarık ama bana da çok az rol vermişsin. :-[
Peki.senarist081' Alıntı:Bence de sevildiğini bil Bülent..
Alışmak sevmekten daha zor geliyor...Zynep' Alıntı:Alıştı ya başrole
Zynep' Alıntı:Konular tarafımdan birleştirilmiştir. Teşekkürler.
İlk defa gülerek birleştiriyorum bir konuyu bu arada
Ama sizce haksızlık olmak diğer arkadaşlara..Tabii ki sizin ayrıcalığınız var ama,aramızda kalsaydı keşke siz yine de çattırmayın.. ;DZynep' Alıntı:Evett, şimdi gelelim 2.filmimize!
Ne o Tarık, herkese rol vermişin yine? Allah Allahh... ben yeterdim!
Teşekkürler en güzel Adminim.Zynep' Alıntı:Kalabalık sevmiyorum! (Başrol oyuncusu kaprisi, olmazsa olmaz!)
Bülent kalabilir, şöförüm, bahçıvan, ahçı... hangi rolü isterse verin Tarık Bey!
Rica ederim,beğenmene sevindim..yaratici_idea' Alıntı:Bu da çok güzel olmuş..
Malzeme: İnsan. Oldukça yaratıcı.
Teşekkürler senarist.
Valla tamamen o anki ruh halimle alakalı bir olay,hem iki konu istikakımı da bugün için doldurdum..Dediğim gibi ilerleyen günlerde seni de dahil edicem,emin ol..Kafama maşa yemeyi istemem hele hele bu eli maşalı bir bayansa ;D ;DSUNFLOWERS' Alıntı:Senarist 3 bölüme başladınmı? ;D ;D
Karışmam! yoksa soluk aldırmam sana :doverim
:laylaylom hayır tam tersiyim aslında!senarist081' Alıntı:Valla tamamen o anki ruh halimle alakalı bir olay,hem iki konu istikakımı da bugün için doldurdum..Dediğim gibi ilerleyen günlerde seni de dahil edicem,emin ol..Kafama maşa yemeyi istemem hele hele bu eli maşalı bir bayansa ;D ;DSUNFLOWERS' Alıntı:Senarist 3 bölüme başladınmı? ;D ;D
Karışmam! yoksa soluk aldırmam sana :doverim