S
senarist081
Bülent:Of of of... Aman, aman, aman...
Bazen okurken gözümüzde canlandırmak ve kendimizi olayın kahramanın yerine koymak çok kötü oluyor...
Gözde(Moderatör):Ben sevmiyorum erkeğin evde iş yapmasını
Tamam ara sıra salataya, sofraya yardım etsin ama ne biliyim, genel olarak evde iş yapan erkekler bana itici geliyor.
Onun yerine önüne konulan yemeğe teşekkür etsin ,saygı göstersin 'kalk su getir' gibi çirkin tabirler kullanmasın yeter ...
Zeynep(Admin): Mümkünse Erkekleri Mutfağa Sokmamanın Yolları başlıklı bir konu rica etsem?
Bıldırcın:Zaten erkeğin mutfağa girmesi demek kadın için o hafta uzunca bir temizlik anlamına geliyor..
Gözde:Aynen babam bir salata yapar sanarsınız ki eve atom bombası düşmüş masanın altından bile havuç parçacıkları toplarım tezgahtan oraya sıçratabilmek ayrı bir başarı zaten..
Bıldırcın: Ben tavana salça yapıştıran cinsini biliyorum bunların..Yani erkeklerin(Bizden bahsediyor)
Bülent:Çok ayıp.
Kınıyorum!
Bülent:Yahu bu kadar komik mi bu dizi?
Hiç izlemedim ben... (Kurtlar vadisi repliklerini okumuş ya,o bakımdan yani)
Didem:Hee.. Ben de anlatımından "kişisel gelişime zararlı" ifadesi edindim. Çocuklar var, izlemeyelim beraber..vs..
Nerden edindiysem
Bülent'in dizi seçimi üzerine)
Zeynep:384.400 KM'dir.
Hesap numaramı vereyim, avukatın bana borcu var(Ay ile dünya arasındaki sorunun cevabına hitaben)
Zeynep:Çocuklarla oyunumuz... Elektriklerimiz sık kesilirdi bir dönem ve hemen soru/cevap oyununa başlardık.
Tabi soruları soran ben, yanıtlayan kızlar.
Soruları özellikle zor seçerdim, oyun içinde daha kolay öğrenirler diye.
Sorulardan biriside buydu.
lilaslmn :Arkadaşlar adım pınar.tabi söylemeyi unuttum ben..yalnız nasıl romantiğim bugün,burda öyle güzel yağmur var ki..
Bülent:Ben onlardan önce davranıp kendim yazdım; DÜZELTMENGİLLER.
Bir nevi "sen beni kovamazsın, ben istifa ediyorum" gibi...
Yaratıcı İdea:Olayın evrimsel sürecini incelemek lazım ..
lilaslmn : Arkadaşlar cumartesi evi taşıyorum..bırakın çay içmeyi,gülmeyi,bana yardıma gelin.
Bülent:Geliriz de...
Eşyaları zip'leyip yeni adresine mail atamıyor musun?
Didem:Ohooo İstanbul-Aydın..
Pınar n'aptın sen yaa!
Senarist081:Allah yuva kurana,ev yapana ve taşıyana yardım edermiş..Allah yardımcın olsun..Düzce-Aydın hattı uffff çok uzak çokkk..
lilaslmn: Aşk olsun arkadaşlar.. biliyorum gelemeyecğinizi,hem kıyamam size ben.
Bülent:Didem'in dediği gibi, yakın olsaydı niye gelmeyelim...
Didem buzdolabını, Tarık, televizyonu, ben radyoyu, diğer arkadaşlar da paylarına düşenleri taşırlardı...
Didem:Bir terslik var ama..
Buzdolabı derken? Niye en ağırını ben taşıyorum yaa!
Bugünlük bu kadar bu birincisi idi,devamı çok yakında...
Bazen okurken gözümüzde canlandırmak ve kendimizi olayın kahramanın yerine koymak çok kötü oluyor...
Gözde(Moderatör):Ben sevmiyorum erkeğin evde iş yapmasını
Tamam ara sıra salataya, sofraya yardım etsin ama ne biliyim, genel olarak evde iş yapan erkekler bana itici geliyor.
Onun yerine önüne konulan yemeğe teşekkür etsin ,saygı göstersin 'kalk su getir' gibi çirkin tabirler kullanmasın yeter ...
Zeynep(Admin): Mümkünse Erkekleri Mutfağa Sokmamanın Yolları başlıklı bir konu rica etsem?
Bıldırcın:Zaten erkeğin mutfağa girmesi demek kadın için o hafta uzunca bir temizlik anlamına geliyor..
Gözde:Aynen babam bir salata yapar sanarsınız ki eve atom bombası düşmüş masanın altından bile havuç parçacıkları toplarım tezgahtan oraya sıçratabilmek ayrı bir başarı zaten..
Bıldırcın: Ben tavana salça yapıştıran cinsini biliyorum bunların..Yani erkeklerin(Bizden bahsediyor)
Bülent:Çok ayıp.
Kınıyorum!
Bülent:Yahu bu kadar komik mi bu dizi?
Hiç izlemedim ben... (Kurtlar vadisi repliklerini okumuş ya,o bakımdan yani)
Didem:Hee.. Ben de anlatımından "kişisel gelişime zararlı" ifadesi edindim. Çocuklar var, izlemeyelim beraber..vs..
Nerden edindiysem

Zeynep:384.400 KM'dir.
Hesap numaramı vereyim, avukatın bana borcu var(Ay ile dünya arasındaki sorunun cevabına hitaben)
Zeynep:Çocuklarla oyunumuz... Elektriklerimiz sık kesilirdi bir dönem ve hemen soru/cevap oyununa başlardık.
Tabi soruları soran ben, yanıtlayan kızlar.
Soruları özellikle zor seçerdim, oyun içinde daha kolay öğrenirler diye.
Sorulardan biriside buydu.
lilaslmn :Arkadaşlar adım pınar.tabi söylemeyi unuttum ben..yalnız nasıl romantiğim bugün,burda öyle güzel yağmur var ki..
Bülent:Ben onlardan önce davranıp kendim yazdım; DÜZELTMENGİLLER.
Bir nevi "sen beni kovamazsın, ben istifa ediyorum" gibi...
Yaratıcı İdea:Olayın evrimsel sürecini incelemek lazım ..
lilaslmn : Arkadaşlar cumartesi evi taşıyorum..bırakın çay içmeyi,gülmeyi,bana yardıma gelin.
Bülent:Geliriz de...
Eşyaları zip'leyip yeni adresine mail atamıyor musun?
Didem:Ohooo İstanbul-Aydın..
Pınar n'aptın sen yaa!
Senarist081:Allah yuva kurana,ev yapana ve taşıyana yardım edermiş..Allah yardımcın olsun..Düzce-Aydın hattı uffff çok uzak çokkk..
lilaslmn: Aşk olsun arkadaşlar.. biliyorum gelemeyecğinizi,hem kıyamam size ben.
Bülent:Didem'in dediği gibi, yakın olsaydı niye gelmeyelim...
Didem buzdolabını, Tarık, televizyonu, ben radyoyu, diğer arkadaşlar da paylarına düşenleri taşırlardı...
Didem:Bir terslik var ama..
Buzdolabı derken? Niye en ağırını ben taşıyorum yaa!
Bugünlük bu kadar bu birincisi idi,devamı çok yakında...