Kendinigeliştir.com replikleri(Bizzat bendeniz tarafından hazırlanmıştır)

• Konbuyu başlatan senarist081
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde senarist081 tarafından oluşturulan Kendinigeliştir.com replikleri(Bizzat bendeniz tarafından hazırlanmıştır) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 56,845 kez görüntülenmiş, 313 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Kendinigeliştir.com replikleri(Bizzat bendeniz tarafından hazırlanmıştır)
Konbuyu başlatan senarist081
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Marie
Y

yaratici_idea

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
senarist081' Alıntı:
Aaa akıllı deliler olamaz mı ??
Lütfen delilere saygı istiyorum..
Kararlıyım bu rolü istiyorum.
Ama yok 'Ben hazır deli bulacağım diyorsan
ısrarcı olmayayım
(Yaratıcı İdea üzerinde)

Tamam senin kırıcam,hadi sen de mahallenin Deli Abdisi ol madem bu kadar istiyorsun rol senindir.. ;D
yaşasın deli olacağım  :alkis

S

senarist081

Şimdi öncelikle senaryomuzdaki kişilere bakacak olursak:Yönetmenimiz Gözde,yardımcısı Bıldırcın,Başsolistimiz Bülent,Başrol oyuncumuz Zeynep Hanım,diğer rollerde Mahallenin delisi Yaratıcı İdea,mahallenin güzel kızı Gülşah,mahallenin en çatlak kızı Pınar,mahallenin kabadayısı da Korsan olsun..Diğer katılmak isteyen arkadaşlarımıza figuran rolleri ilerleyen günlerde verilecektir.Önemle duyrulur(Filmin senaristi)

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
gôz∂є' Alıntı:
yalnız şurasına bayıldım ben olmazsam mustafa altıoklar olacakmış ya ben şimdi kendimi nerelere koysam bilemedim
süperim desenize  :D
filmde beğenmem artık ben
alıntı yaptım da görün diye neden dedi şimdi bunu demeyin  8)

B

Bülent

Zynep' Alıntı:
Bülent' Alıntı:
lilaslmn' Alıntı:
    zeynep fedakar anne,bülent evin yakışıklısı...ben rolümü beğendim gözde.evin kızı olayım ben.yaza çekimlerdeyiz..işlerinizi ona göre ayarlayın arkadaşlarım.tarıkcım iyiki bu güzel fikri verdin bize..
Aman aman beni Zeynep ile aynı eve koymayın!
Ben sokağın yakışıklısı bile olmaya razıyım.  ;)
Ama ama... film icabı.
Yalnız bir yanlışlık yapıp "oğlum" rolünü filan vermesinler sana? :):)
Zaten doğrusu da bu değil mi?  :D

S

senarist081

gôz∂є' Alıntı:
yalnız şurasına bayıldım ben olmazsam mustafa altıoklar olacakmış ya ben şimdi kendimi nerelere koysam bilemedim
süperim desenize  :D
Ya ne demezsin,sana yönetmenliği verdik işte Gözde okumadın mı,yardımcında Bıldırcın.. ;)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
senarist081' Alıntı:
Şimdi öncelikle senaryomuzdaki kişilere bakacak olursak:Yönetmenimiz Gözde,yardımcısı Bıldırcın,Başsolistimiz Bülent,Başrol oyuncumuz Zeynep Hanım,diğer rollerde Mahallenin delisi Yaratıcı İdea,mahallenin güzel kızı Gülşah,mahallenin en çatlak kızı Pınar,mahallenin kabadayısı da Korsan olsun..Diğer katılmak isteyen arkadaşlarımıza figuran rolleri ilerleyen günlerde verilecektir.Önemle duyrulur(Filmin senaristi)
Mahallenin delisi sadece arada kameranın önünden geçsin.
Çatlak kız Pınar, bir köşede oturup ona buna nanik yapsın ama hiç konuşmasın.
Güzel kız Gülşah terbiyelice bir kenara oturtulsun, eline bir örgü verilsin, kafasını eğsin hatta, nazarlara gelmesin.
90 dakikalık filmde 88 dakika konuşacak, oynayacak potansiyel var vallahi bende.
Yorulmasın kızlar hiç:)

B

Bülent

Zynep' Alıntı:
90 dakikalık filmde 88 dakika konuşacak, oynayacak potansiyel var vallahi bende.
;D ;D ;D ;D ;D
Valla adminim, 90 dakikalım film senin konuşmalarında uzatmalara gider ve 180 dakikada ancak biter bence....  :D :D :D

S

senarist081

Zynep' Alıntı:
senarist081' Alıntı:
Mahallenin delisi sadece arada kameranın önünden geçsin.
Çatlak kız Pınar, bir köşede oturup ona buna nanik yapsın ama hiç konuşmasın.
Güzel kız Gülşah terbiyelice bir kenara oturtulsun, eline bir örgü verilsin, kafasını eğsin hatta, nazarlara gelmesin.
Yorulmasın kızlar hiç:)
;D ;D Adminim size boynumuz kıldan ince,forum haricinde senaryoya da göz atabilir,gerekli yerlere müdahale edebilirsiniz.. :)

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
senarist081' Alıntı:
Yaa iyiki iki dk ofisten dışarı çıktım. Ne çabuk 5 sayfa olmuş bu konu..

Tarık ben nerdeyiimm senaryoda, niye yokum, ne zaman gelicem??
:)))))

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Didemciğimi bu filmde yormayalım, diye ben senin içim özellikle ricada bulundum Didem.
Hiç üzülme, 6. filmde 2 kişilik boş figuran kadrosu var. :D :D

B

Bülent

dideM' Alıntı:
senarist081' Alıntı:
Yaa iyiki iki dk ofisten dışarı çıktım. Ne çabuk 5 sayfa olmuş bu konu..

Tarık ben nerdeyiimm senaryoda, niye yokum, ne zaman gelicem??
:)))))
Sen 5 sayfa sonra geliyorsun.  ;D

L

lilaslmn

YUPPPİİİİİ ....hazırım ben,valizimde hazır benle.deniz olan,bol güneşli bir yerde çekelim filmimizi,süper olacak ya.

B

Bülent

lilaslmn' Alıntı:
   YUPPPİİİİİ ....hazırım ben,valizimde hazır benle.deniz olan,bol güneşli bir yerde çekelim filmimizi,süper olacak ya.
Kötü haber Pınar.
Çekimler senin evi taşıyacağın gün yapılacak.  :p

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
lilaslmn' Alıntı:
Üzgünüm, ekip az önce gemiyle hareket etti.
Sizi bir sonraki filmde gerekirse ararız!
:D :D

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
beş sayfa oldu ve konudan hiç sapılmadı yani muhabbet hep senaryo ve film...
süper vallahi
önce kendimi sonra herkesi kutluyorum
ne de olsa yönetmen var karşınızda
nasılda havaya girdim ben be  8)
her durumda kendime pay çıkarıyorum  :p

B

Bülent

Zynep' Alıntı:
lilaslmn' Alıntı:
Üzgünüm, ekip az önce gemiyle hareket etti.
Sizi bir sonraki filmde gerekirse ararız!
:D :D
Yazık ama adminim ya...
Bak valizler de toplanmış...
Yap bir güzellik, kendin gibi olsun.  ;)