B
Bülent
Dön dedin, döndüm, git dedin, gittim...lilaslmn' Alıntı:bir dk ya,bülent,sen şimdi gidiyor musun....
Ben bunları kendim için bile yapmadım şimdiye kadar.
Dön dedin, döndüm, git dedin, gittim...lilaslmn' Alıntı:bir dk ya,bülent,sen şimdi gidiyor musun....
;D ;D ;Dbıldırcın' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;DBülent' Alıntı:Estağfurullah.bıldırcın' Alıntı:Amanııın ben kendime çenesi düşük derdim iki dak gittim siz hala devam ediyorsunuz :-\
Maşallah
O senin kendi çenesi düşüklüğün.
Tabi canım ne demezsin..
Asıl duygu sömürüsü budur)))Dön dedin, döndüm, git dedin, gittim...
Bir dakika?lilaslmn' Alıntı:bir dk ya,bülent,sen şimdi gidiyor musun....vazgeçtim arkanızdan ağlamaktan.tarıkkk,senaryoyu yeniden yazarsın dimi..yalnız zeynep'in bana çatlak dediği kadar var,hakkını veriyorum.
Kendim için hiçbirşey istemiyorum vallahi Nihal.bıldırcın' Alıntı:Zeynepcim cast ı da sen yap bari masraf olmasın
Ne dersin
Sen her söyleneni yapıyorsan işimiz kolay Duydun mu GözdeBülent' Alıntı:Dön dedin, döndüm, git dedin, gittim...lilaslmn' Alıntı:bir dk ya,bülent,sen şimdi gidiyor musun....
Ben bunları kendim için bile yapmadım şimdiye kadar.
Teessüf. :-[dideM' Alıntı:Asıl duygu sömürüsü budur)))Dön dedin, döndüm, git dedin, gittim...
Teessüf.
Teşekkür.dideM' Alıntı:Teessüf.
Tamam, Pınar'cım Bülent çok centilmendir.. Kırmayalım onu lütfen)
Peki. ;Dlilaslmn' Alıntı:bu arada duydum ki Bülent her söyleneni yaparmışsın..en gitme yine de
;D ;D ;D ;D ;D ;Defsane_18' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D Allah sizi gök etmeye hemi.. siz beni güldürdünüz Allahta siz güldüre
İnşallah 3.bölümde...SUNFLOWERS' Alıntı:Kırıldım şimdi beni nasıl unutursun?
gôz∂є' Alıntı:vay vay vay
yine mi film çekiyoruz ben bu safar maaşa zam isterim yalnız
ikinci filmin de o bakımdan 8)
yönetmen koltuğuma da kocaman harflerle adımı yazmayı unutmayın :
senarist081' Alıntı:İnşallah 3.bölümde...SUNFLOWERS' Alıntı:Kırıldım şimdi beni nasıl unutursun?