Hangi sektörde calışıyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mesleğiniz kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Hangi sektörde calışıyorsunuz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 164,916 kez görüntülenmiş, 460 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mesleğiniz
Konu Başlığı Hangi sektörde calışıyorsunuz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
S

smyye

Kullanıcı
1 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
teşekkür ederim. bende kötü bişey diyceksin sandım yaa.

G

greenhome

Kullanıcı
6 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
zor yıllar seni sadece tebrik ediyor dilediğin herşey gerçekleşsin diliyorum ben çocuklardan sonra işimi bıraktım hiçte pişman değilim ama her işten sonra en zorunun annelik oldduğunu anladım istifa edemiyosun yoruldum diyemiyosun kovulamıyosun ceketini alıp çıkamıyosun oya işler gibi hayatı işliyosun şunuda öğrendim ki en zevkli meslekmiş ama karın tokluğunu çalışıyosun ;D ;D

T

tgm hasret

Kullanıcı
4 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
hakkari
SLM BENDE BAYAN SUBAYIM RÜTBEN TEĞMEN VE HAYATTA EN GURUR VERİCİ 2. MESLEĞİ YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM ŞUANDADA HAKKARİDEYM YERİ GELİYOR OPERASONLARDAYIMDA BENDE ÇOK MEMNUNUM ALLAH TSKYI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN SİZİN DUALRINIZDIR BİZİ VAR EDEN AMA TÜM YAŞI UYGUN BAYANLARA TAVSİYE EDERİM İMKANLARIMIZ HARİKA HAKKARİDE OLMAK HOŞNUTSUZLUK VEREBİLİR AMA BURASI DA TÜRKİYE (BÖLÜCÜLÜĞÜ ONLAR YAPAR) NESE TESEKKÜRLER ;) ;) :)[TEĞMEN HASRET

E

esranur

Kullanıcı
19 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
maşallah arkadaslar herkes cok güsel  meslekler edınmış..ben daha okuyorum son sınıftayım..inş bana da nasip olur :)  ;)

K

kartalx8

Kullanıcı
19 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
Batman
tşkkr teğmen Hasret.  unutulmasın;bu vatan kanla sulanmış, ve bu vatan cafe kuytularında yumuşak eller tutularak kurtarılmamıştır... herkes bunu bilsin ve insan yetiştirsin... TSK hariç,kurumlar ciddiyetini yitirmiş. eğitim önemli,öğretmenlere çok iş düşüyor....ben de öğrtmnm,görüyorum hepinizi...

T

tatlisurup

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
merhaba, ben de özel sektörde arge mühendisi olarak çalışmaktayım. Herkese iş hayatında başarılar

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
Teşekkürler tatlisurup. güzel meslek aynı dilekler bizdende efendim..

H

hayal_12

Vay benim 'safari'm.. Ben seni iyi bilirim.. Hiç de öyle çalışmayı çok seven biri değilsin.. Görmedik mi nasıl kaytardığını.. Bir dondurmaya da aniden hızlanıverdiğini.. Bak ben de artık sitedeyim.. Hoşgeldin yok mu kardeşim???   ;D :)

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
Hoşgeldinde dondurmayı karıştırma :D ben senin kim olduğunu açıklıyom mu :)

Kardeşim Yavuz hoşgeldin..

H

hayal_12

İsim verme.. Dermişim.. Yok yok benim saklayacak bişeyim yok, bilirsin beni.. Bak ciddiym ama cidden bu forum güzel.. Paylaşımların çok hoş.. Teşekkürler...

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
ne zaman gördün benim mükemmel olmayan bişeyi tavsiye ettiğimi.. :) iyi vakit geçir burda

M

MELLtemm

Kullanıcı
6 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
Merhaba, ben hemşireyim ve mesleğimi kötüleyenlere inat çoooook seviyorum. insanlara en hassas zamanlarında yardımcı olabilmek, dualarını almak inanılmaz güzel bir duygu.... çevrendeki insanları bilinçlendirdiğin gibi kendi sağlığını koruyabilecek bilgiyede sahip olman cabası.. :)

D

DUYARKAT

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
  Büyük çoğunluğun sevdiği ve istediği mesleği yapması ne kadar güzel. Ben de sağlık sektöründe çalışıyorum.

C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
Kim ne derse desin! Gercekten güzel Meslekleriniz var. Zaten Hayatta en Önemlisi Bir MESLEĞİN olması değilmi  ;)

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
hayal_12' Alıntı:
Vay benim 'safari'm.. Ben seni iyi bilirim.. Hiç de öyle çalışmayı çok seven biri değilsin.. Görmedik mi nasıl kaytardığını.. Bir dondurmaya da aniden hızlanıverdiğini.. Bak ben de artık sitedeyim.. Hoşgeldin yok mu kardeşim???   ;D :)
ne de olsa oda bir kova burcu..
değilmi safari ;)