Hangi sektörde calışıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zor yıllar seni sadece tebrik ediyor dilediğin herşey gerçekleşsin diliyorum ben çocuklardan sonra işimi bıraktım hiçte pişman değilim ama her işten sonra en zorunun annelik oldduğunu anladım istifa edemiyosun yoruldum diyemiyosun kovulamıyosun ceketini alıp çıkamıyosun oya işler gibi hayatı işliyosun şunuda öğrendim ki en zevkli meslekmiş ama karın tokluğunu çalışıyosun ;D ;D

SLM BENDE BAYAN SUBAYIM RÜTBEN TEĞMEN VE HAYATTA EN GURUR VERİCİ 2. MESLEĞİ YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM ŞUANDADA HAKKARİDEYM YERİ GELİYOR OPERASONLARDAYIMDA BENDE ÇOK MEMNUNUM ALLAH TSKYI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN SİZİN DUALRINIZDIR BİZİ VAR EDEN AMA TÜM YAŞI UYGUN BAYANLARA TAVSİYE EDERİM İMKANLARIMIZ HARİKA HAKKARİDE OLMAK HOŞNUTSUZLUK VEREBİLİR AMA BURASI DA TÜRKİYE (BÖLÜCÜLÜĞÜ ONLAR YAPAR) NESE TESEKKÜRLER ;) ;) :)[TEĞMEN HASRET

maşallah arkadaslar herkes cok güsel  meslekler edınmış..ben daha okuyorum son sınıftayım..inş bana da nasip olur :)  ;)

tşkkr teğmen Hasret.  unutulmasın;bu vatan kanla sulanmış, ve bu vatan cafe kuytularında yumuşak eller tutularak kurtarılmamıştır... herkes bunu bilsin ve insan yetiştirsin... TSK hariç,kurumlar ciddiyetini yitirmiş. eğitim önemli,öğretmenlere çok iş düşüyor....ben de öğrtmnm,görüyorum hepinizi...

merhaba, ben de özel sektörde arge mühendisi olarak çalışmaktayım. Herkese iş hayatında başarılar

Vay benim 'safari'm.. Ben seni iyi bilirim.. Hiç de öyle çalışmayı çok seven biri değilsin.. Görmedik mi nasıl kaytardığını.. Bir dondurmaya da aniden hızlanıverdiğini.. Bak ben de artık sitedeyim.. Hoşgeldin yok mu kardeşim???   ;D :)

Hoşgeldinde dondurmayı karıştırma :D ben senin kim olduğunu açıklıyom mu :)

Kardeşim Yavuz hoşgeldin..

İsim verme.. Dermişim.. Yok yok benim saklayacak bişeyim yok, bilirsin beni.. Bak ciddiym ama cidden bu forum güzel.. Paylaşımların çok hoş.. Teşekkürler...

ne zaman gördün benim mükemmel olmayan bişeyi tavsiye ettiğimi.. :) iyi vakit geçir burda

Merhaba, ben hemşireyim ve mesleğimi kötüleyenlere inat çoooook seviyorum. insanlara en hassas zamanlarında yardımcı olabilmek, dualarını almak inanılmaz güzel bir duygu.... çevrendeki insanları bilinçlendirdiğin gibi kendi sağlığını koruyabilecek bilgiyede sahip olman cabası.. :)

Büyük çoğunluğun sevdiği ve istediği mesleği yapması ne kadar güzel. Ben de sağlık sektöründe çalışıyorum.

Kim ne derse desin! Gercekten güzel Meslekleriniz var. Zaten Hayatta en Önemlisi Bir MESLEĞİN olması değilmi  ;)

hayal_12' Alıntı:
Vay benim 'safari'm.. Ben seni iyi bilirim.. Hiç de öyle çalışmayı çok seven biri değilsin.. Görmedik mi nasıl kaytardığını.. Bir dondurmaya da aniden hızlanıverdiğini.. Bak ben de artık sitedeyim.. Hoşgeldin yok mu kardeşim???   ;D :)

ne de olsa oda bir kova burcu..
değilmi safari ;)

Geri