Hangi sektörde calışıyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mesleğiniz kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Hangi sektörde calışıyorsunuz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 164,793 kez görüntülenmiş, 460 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mesleğiniz
Konu Başlığı Hangi sektörde calışıyorsunuz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
okyanusya' Alıntı:
hayal_12' Alıntı:
Vay benim 'safari'm.. Ben seni iyi bilirim.. Hiç de öyle çalışmayı çok seven biri değilsin.. Görmedik mi nasıl kaytardığını.. Bir dondurmaya da aniden hızlanıverdiğini.. Bak ben de artık sitedeyim.. Hoşgeldin yok mu kardeşim???   ;D :)
ne de olsa oda bir kova burcu..
değilmi safari ;)
yok be okyanusya bu arkadaşın gazetesi var biz tasarlıyoruz. ben o gün başka bi iş yapıyordum diğer müşterilerle ilgileniyordum laf söylüo kendince :) o SADECE bir BİNGÖLLÜ :))

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
MELLtemm' Alıntı:
Merhaba, ben hemşireyim ve mesleğimi kötüleyenlere inat çoooook seviyorum. insanlara en hassas zamanlarında yardımcı olabilmek, dualarını almak inanılmaz güzel bir duygu.... çevrendeki insanları bilinçlendirdiğin gibi kendi sağlığını koruyabilecek bilgiyede sahip olman cabası.. :)
hemşirelik neden kötülensin ki? ben görmedim :) cahil kaldım galiba :)

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ben sana demiştim onu damacana
arkadaşının burcunu bilmiyorum ki
demiş ya sana dondurma fln die ondan dedim :)

M

MELLtemm

Kullanıcı
6 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
merhaba safari,  üniversite sınavında hemşireliği tercih etmeden önce o kadar çok hikaye uyduruldu ki, yok nöbetlerden  eve uğramazlarmış, yok doktorların hizmetçileeri olurmuş, yok herkes kötü gözle bakarmış...vs ama ben inatla yazdım ve mesleğimden çoook memnunum bunların gerçek dışı saçma sapan iddialar olduğunu belirtmek istedim.. Herkese tavsiye ederim :)

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
buna söyleyebileceğim güzel bi söz vardı ama sitenin misyonunu aşmamak lazım :) ne saçma yaa bişeyi karalamak çok kolay.. ama ufkuna yönelirsen başarırsın..

Senin adına çok sevindim arkadaş

C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
SEnin adına bende sevindim Meltem  :)İyi etmişin ;)

M

mustafa

Kullanıcı
25 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ALANYA
BASIN/YAYIN sektöürnde çalışıyorum özel bir bir televizyonda işimi çok seviyorum, zaten sevmediğiniz zaman yaptığınız iş size itici gelmeye başlar...

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
MELLtemm' Alıntı:
merhaba safari,  üniversite sınavında hemşireliği tercih etmeden önce o kadar çok hikaye uyduruldu ki, yok nöbetlerden  eve uğramazlarmış, yok doktorların hizmetçileeri olurmuş, yok herkes kötü gözle bakarmış...vs ama ben inatla yazdım ve mesleğimden çoook memnunum bunların gerçek dışı saçma sapan iddialar olduğunu belirtmek istedim.. Herkese tavsiye ederim :)

Kimin ne söylediğini boşver meltem kafana koydugunu yap dönüp arkana bile bakma, ben hep hayatım boyunca öyle yaptım hepte kazandım, hedeflerinden asla vazgeçmemen dileğiyle mesleğinde başarılar  ;)

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
Arkadaslar bende daha önce yazdım mı yazmadım mı emin degilim ama tekrar yazmak istedim..

Bende Anadolu üniversitesi turzim ve otel işletmeciliği bölümü 4.sınıf öğrencisiyim.. lisede de turzim meslek lisesi çıkışlı oldugumdan dolayı 7-8 yıldır bu mesleğin içindeyim... 4 yıldır bıkkınlık gelen soruya da cvp vermek isterim açıköğretim degil okulum örgün  ;D ne zaman anadolu ünv. turzim desem açıköğretim mi diye soruyolar  ;D

sağlıcakla kalın...

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Başlığı açtım ama ne iş yaptığımı hiç yazmadım.
Bir bankada (hadi ismini de vereyim Garanti Bankası!) yöneticilik yapıyorum. Diğer taraftan Kişisel Gelişim Uzmanıyım. Daha önce birçok seminer ve eğitimde bulunup, bunların eğitimlerini verdim.

Y

yasin06

Kullanıcı
21 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
bende ulusal bir ajansda haber kameramanıyım mesleğimi çok seviyorum izinli günlerimde bile çalışasım geliyor :)mesleğimi sevmemin en büyük etkilerinden biriside çalıştığım kurum :)insan sevdiği mesleği yapmalıdır anca o zaman başarılı olur diye düşünüyorum :) :) :) :) :)

C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
Neler yapmış neler  brova  :)