Hangi sektörde calışıyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mesleğiniz kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Hangi sektörde calışıyorsunuz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 164,940 kez görüntülenmiş, 460 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mesleğiniz
Konu Başlığı Hangi sektörde calışıyorsunuz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
bende cok komik bi ucretle sırf sevdiğim iş oldugu icin 1.5 sene çalışmıştım. şimdi işimde iyi derecedeyim

F

FreNzA

Kullanıcı
10 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
Bence bizler yeteneklerimize göre ideallerimize göre değilde Türkiye şartlarında geçinmek için çalışan insanların çoğunluğunu oluşturuyoz. Ben söylemiştim memurum işimi seviyomuyum evet seviyorum peki gerçekten yapmak istediğim iş bumu kendi açımdan tartışılır ama şuda varki artık yaşam şartlarına göre düşünmek zorundayız ve bunu düşündüğümde şükrediyorum hangi işi yapmamız çok önemli değil bence işimizi yaparken kişiliğimizi değiştirmeden çalışabilmektir. Öyle yada böyle bir işimiz varsa ne mutlu :)

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
çok güzel söyledin FreNza; herkesin babası zengin olamıyabiliyo ve/veya herkes için torpil geçerli olamayabilio.. bende sevdiğim işi yapıyorum ama olumsuz yönleride benim için tartışılır. Dışarıdan gören oooo felan yapıyo ama içi beni yakıyo :)

E

ebru_61

Kullanıcı
29 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
trabzon
ınsan sevdıgı ısı yapmalı asıl basarıyı orda buluyo fakat oss sınavlarında artık hangı puanı alıyorsaan ona gore mecburı tercıhte yapılıyor herkeze kendı meslegınde basarılar

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Sitenin de amacı bu.

Sizler şartların götürdüğü yere değil ; kendi şartlarınızı yaratarak gitmek istediğiniz yere gideceksiniz. Sistemden yana dert yandığınızda diğerlerinden hiçbir farkınız olmaz. Oysa burada farklı olmak! adına var olduğunuzu düşünüyorum. En azından benim siteyi açmamdaki amaç "insanlara farklı olduğunu hissettirmek ve başarının bir ucundan tutturmak..."

S

sevilay

Kullanıcı
15 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
EĞİTİM SEKTÖRÜNDE REHBER ÖĞRETMEN OLARAK ÇALIŞIYORUM :)

S

sevilay

Kullanıcı
15 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
BEN ŞUAN DERSHANEDE REHBER ÖĞRETMEN OLARAK ÇALIŞIYORUM. MESLEĞİMİ ÇOK SEVİYORUM SEVMESEYDİM BU KADAR YORUCU BİR SEKTÖRÜ  SEÇMEZDİM SEVDİĞİN MESLEĞİ YAPMAK ÇOK ÖNEMLİ ÇÜNKÜ SEVDİĞİN ZAMAN MESLEĞİNDEKİ EKSİLERİ ARTIYA ÇEVİRE BİLİYORSUN

I

iyivakit

Kullanıcı
13 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
ben muhasebe sorumlusu ve gayrimenkul değerleme uzmanıyım.
işimi seviyorum.Ama keşke evime daha çok zaman ayırabileceğim bir işim olsaydı demiyor değilim.Kızımı çok özlüyorum.

F

fdahar

Kullanıcı
13 Şub 2007
En iyi cevaplar
0
0
İSTANBUL
gıda müh. işimi seviyorum hemde çok ama sektör malesef o kadar bilinçsiz insanın elindekiii

A

arzummay

Kullanıcı
21 Şub 2007
En iyi cevaplar
0
0
samsun
ben bilg. proogramcısıyım. ama hep öğretmen olmak istemiştim. oldum da sonunda hayallerim gerçek oldu. çok mutluyum mesleğimi çok seviyorum.

K

Kendi

Kullanıcı
19 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Sivas
Merhaba ben mali müşavirim özel bir şirkette çalışıyorum tabii şimdilik ,hedefim kendi işyerimi açmak :)

G

gumiray

Kullanıcı
26 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
mrb arkadaşlar.henüz işe başlamadım ama ingilizce öğretmeni olcam.okul bu yıl bitti. çok mükemmel bir ögretmen olacagıma inanıyorum.önce devlette çalışmayı planlıyorum.daha sonra bir dersanede kendimi geliştirmek istiyorm.

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
özlem hanım inşallah bi an önce istediğiniz yere gelirsiniz. güzel bir ideal..

G

gumiray

Kullanıcı
26 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
iyi dileğiniz için cok cok teşekkür ediyorum.

M

mavisachal

Kullanıcı
11 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
ISTANBUL
Selam Arkadaslar,

Ben Endustri Muhendisiyim. Sistem analisti olarak calisiyorum.

Cok memnunum acikcasi Endustri Muhendisi olan arkadaslar bunun farkındalardır:)

C

cihancivan

Kullanıcı
6 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Merhabalar,
Kimya Mühendisiyim ve Kalite Mühendisi olarak özel sektörde çalışıyorum.Mesleğimi çok seviyorum. Gelecek Kalitede!
Herkese kolay gelsin!

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
Hoşgeldiniz Cihancivan..
Başarılarınızın devamını dilerim.
Teşekkürler.

Z

zor_yilar

Kullanıcı
17 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
hoşgeldin Cihancivan

E

extra-ordinary

Kullanıcı
6 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
daha tam olarak cali$masakta ( az buçuk çalışıyoz ve az buçuk okuyoz :) ) bilişimde yazilim alanindayim , ve o alanda kendimi geli$tirmek istiyorum ..