Bence bizler yeteneklerimize göre ideallerimize göre değilde Türkiye şartlarında geçinmek için çalışan insanların çoğunluğunu oluşturuyoz. Ben söylemiştim memurum işimi seviyomuyum evet seviyorum peki gerçekten yapmak istediğim iş bumu kendi açımdan tartışılır ama şuda varki artık yaşam şartlarına göre düşünmek zorundayız ve bunu düşündüğümde şükrediyorum hangi işi yapmamız çok önemli değil bence işimizi yaparken kişiliğimizi değiştirmeden çalışabilmektir. Öyle yada böyle bir işimiz varsa ne mutlu
çok güzel söyledin FreNza; herkesin babası zengin olamıyabiliyo ve/veya herkes için torpil geçerli olamayabilio.. bende sevdiğim işi yapıyorum ama olumsuz yönleride benim için tartışılır. Dışarıdan gören oooo felan yapıyo ama içi beni yakıyo
ınsan sevdıgı ısı yapmalı asıl basarıyı orda buluyo fakat oss sınavlarında artık hangı puanı alıyorsaan ona gore mecburı tercıhte yapılıyor herkeze kendı meslegınde basarılar
Sizler şartların götürdüğü yere değil ; kendi şartlarınızı yaratarak gitmek istediğiniz yere gideceksiniz. Sistemden yana dert yandığınızda diğerlerinden hiçbir farkınız olmaz. Oysa burada farklı olmak! adına var olduğunuzu düşünüyorum. En azından benim siteyi açmamdaki amaç "insanlara farklı olduğunu hissettirmek ve başarının bir ucundan tutturmak..."
BEN ŞUAN DERSHANEDE REHBER ÖĞRETMEN OLARAK ÇALIŞIYORUM. MESLEĞİMİ ÇOK SEVİYORUM SEVMESEYDİM BU KADAR YORUCU BİR SEKTÖRÜ SEÇMEZDİM SEVDİĞİN MESLEĞİ YAPMAK ÇOK ÖNEMLİ ÇÜNKÜ SEVDİĞİN ZAMAN MESLEĞİNDEKİ EKSİLERİ ARTIYA ÇEVİRE BİLİYORSUN
ben muhasebe sorumlusu ve gayrimenkul değerleme uzmanıyım. işimi seviyorum.Ama keşke evime daha çok zaman ayırabileceğim bir işim olsaydı demiyor değilim.Kızımı çok özlüyorum.
mrb arkadaşlar.henüz işe başlamadım ama ingilizce öğretmeni olcam.okul bu yıl bitti. çok mükemmel bir ögretmen olacagıma inanıyorum.önce devlette çalışmayı planlıyorum.daha sonra bir dersanede kendimi geliştirmek istiyorm.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.