Hangi sektörde calışıyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mesleğiniz kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Hangi sektörde calışıyorsunuz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 164,793 kez görüntülenmiş, 460 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mesleğiniz
Konu Başlığı Hangi sektörde calışıyorsunuz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
D

dileklerperisi

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Codex' Alıntı:
Başlığı açtım ama ne iş yaptığımı hiç yazmadım.
Bir bankada (hadi ismini de vereyim Garanti Bankası!) yöneticilik yapıyorum. Diğer taraftan Kişisel Gelişim Uzmanıyım. Daha önce birçok seminer ve eğitimde bulunup, bunların eğitimlerini verdim.
Evet daha yacağın çok şey var ve sen bunların hepsini büyük başarıyla gerçekleştireceksin.
Senin inandığın gibi ben de buna gönülden inanıyorum ;)

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
DileklerPerisi' Alıntı:
Codex' Alıntı:
Bir bankada (hadi ismini de vereyim Garanti Bankası!) yöneticilik yapıyorum. Diğer taraftan Kişisel Gelişim Uzmanıyım. Daha önce birçok seminer ve eğitimde bulunup, bunların eğitimlerini verdim.

Valla helal olsun codex  ;)

F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
Codex' Alıntı:
codex önce seni tebrik ederim ve okulumdan biri olduğun için ayrıca çok sevindim.ben henüz öğrenciyim.işletme 3.sınıfa geçtim.bakalım akademik kariyer yapmak istiyorumm hemde çok inşallah emeğimin karşılığını alırım :) ayrıca sitede her meslekten arkadaşımız var.buda ayrıca güzell.aranızda bulunmaktan çok mutluyum :)

R

reis20

Kullanıcı
11 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
denizli
valla ben de sevecegim ama işim oladıgı için sevemiyorum eger yardımcı olursanız sevebilirim

T

tezo

Kullanıcı
21 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
aydın
selam ben avukatım.hukuk fakültesini hemömrümü törpüleyerek hemde büyük zevk alarak okudum.Ama mesleğimi bu koşullarıyla sevmiyorum.Halkın güveni üzerine iş yapmaya çalışıyorsuınuz.Bir de vatandaş büroya gire girmez "ben avukatlara güvenmiyorun "psikolojisiyle giriyor.Bu beni ve meslektaşlarımı çok yoruyor.Birde ekonomik standardınız da yok.Malesef yargı da da satandart yokkk:)BU çeşitlilik içinde bunalıpppppp gidityorummmm.

B

beyzatunc

Kullanıcı
20 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
selam
sigorta işiyle uğraşan var mı? ben denemeye çalışıyorum başarılı olamıyorumm

R

rezetx

Kullanıcı
2 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
bursa
ben yapı malzemeleri sektöründe satıştayım çok zevkli ama çok stresli bir işim var.birde aynı zamanda kendine vakit ayırabilmek çok zor
ama parası iyi ticaret her zaman daha makbul özellikle Türkiye şartlarına baktığımda.

D

dileklerperisi

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bu arada ben de genel muhasebe çalışıyorum.
Hedef; Yeminli Mali Müşavir ;)

F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
DileklerPerisi' Alıntı:
Bu arada ben de genel muhasebe çalışıyorum.
Hedef; Yeminli Mali Müşavir ;)
Eevet önünde tam 10 senen var dile kolay.allah yardımcın olsun ;)

B

berrak

Kullanıcı
28 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
pembe...
desenizee aranızda iki tane HEMŞİRE olduk ... meltem canım arkadaşım valla helal sana bende mesleğimle gurur duyanlardanım biliyomusun ben birde  iki yıllık işletme okudum ama hemşirelik yapıyorum kim ne düşünürse düşünsün çok kutsal bir görev bizimkisi insanları seviyorum en muhtaç oldukları anda yanlarında bulunmak kadar size mutluluk veren bişey olamaz, ben birde Şırnak ta görev yaptım mayına basmış askerler öldürülmüş teröristler masum hasta küçük çocuklar gördüm hepsi derinden etkiledii beni .... ama tek tavsiyem meslek sahibi olmak isteyen arkadaşlara hemşirelik düşünüyorsanız kesinlikle empati yeteneğinizin en doruk noktasında olmalısınız başarının sırrı....

O

olgunnnn

Kullanıcı
6 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
urfa
ben doktorum ve meslegimi çok seviyorum diyebilirim.çunku;insanların derdi çok ve biz doktorlar hepsine yetişemiyoruzzz....ama yınede memnunum yıllar geçtikçe sıkıcı gibi olsada insanların memnuniyeti butun olumsuzluklari alıyor.herkese mesleginde başarılar dilerimmmm

A

ayyşe

Kullanıcı
6 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
bende öğrenciyim ekmek elden su gölden :)...mesleğimden memnunum :p istanbulda okumak güzel ;)velhasıl 3 sene sonra bi psikolojik danışman olacağım inş.mesleğimi sevicem isteyerek bu bölümü tercih ettimm insanlara yardımcı olmak olabilmek güzel 8)

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
berrak' Alıntı:
desenizee aranızda iki tane HEMŞİRE olduk ... meltem canım arkadaşım valla helal sana bende mesleğimle gurur duyanlardanım biliyomusun ben birde  iki yıllık işletme okudum ama hemşirelik yapıyorum kim ne düşünürse düşünsün çok kutsal bir görev bizimkisi insanları seviyorum en muhtaç oldukları anda yanlarında bulunmak kadar size mutluluk veren bişey olamaz, ben birde Şırnak ta görev yaptım mayına basmış askerler öldürülmüş teröristler masum hasta küçük çocuklar gördüm hepsi derinden etkiledii beni .... ama tek tavsiyem meslek sahibi olmak isteyen arkadaşlara hemşirelik düşünüyorsanız kesinlikle empati yeteneğinizin en doruk noktasında olmalısınız başarının sırrı....
Mükemmel

D

dilek033

Kullanıcı
24 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
berrak' Alıntı:
  sağlık alanında sizin gibi, empati yeteneği olan güzel düşünceli, güzel yürekli insanlara ihtiyacımız var bence...zaten insan hayatında bir eğitim, birde sağlık alanı değilmidir herşeyiyle bağlayıcı olan...sizin gibi hümanist ve mesleğine aşık insanları herzaman ihtiyacımız var..teşekkürler berrakcım... :-*  :-*

P

purpleduck

Kullanıcı
13 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
ben denetim sektöründe çalışıyorum. uluslarası şirketlerin merkezlerine faaliyetleri konusunda raporlar veriyoruz, yatırımcılar için mali tabloların doğruluğunu denetliyoruz, spk için yine raporlar hazırlıyoruz. sonuçta şirkete para girişi sağlayan 3.kişilere şirket hakkında fikir verdiğimiz için şirket yöneticileri bi başlarının üstlerinde taşımadıkları kalıyor  ;D şaka bi yana gerçekten karizması olan bir iş... ama bakarsanız çok da büyük riskleri var... doğrudur dediğiniz mali tablolarda hata çıkması sizin sonunuz olabilir. bknz. Arthur-Anderson... ama gerçekten çok ama çok keyifli bi meslek strese karşı dayanıklı olan herkese tavsiye ederim

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
sevdiğin işi yapıyorsan her meslek keyiflidir.. başarılarının devamını dilerim.

C

cimcime494

Kullanıcı
16 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
KAYSERİ
BEN HALKLA İŞKİLER UZMANIYDIM,GRAFİKER VE İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ YAPIYODUM FAKAT ARTIK ÇALIŞAMAZ OLDUM AMA SAKIN! GELİŞMEMİŞ Bİ ŞEHİRDE YAŞIYOSANIZ HALKLA İLŞKİLERİ SEÇMEYİN SEKRETER OLARAK GÖRÜRLER..MESELA BEN ARTIK ÇALIŞAMIYORUM

culker80

culker80

Kullanıcı
16 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
ADANA
mrhbalar. ben tıbbi mümessilim ve işimi çok seviyorum.  nereye gidersem gidyim keyif alıyorum. gittigim ilçe ne kadar da küçük olsa ben okdarda büyük keyifle çalışıyorum. sadece işini sevmek severek yapmakla alakalı....