bende reklam ajansında grafiker olarak çalışıyorum gerçi bu işte biraz yeniyim ama piyasayı az çok biliyorum ve durum kötü en güzeli iyi bir iş yerinde maaşlı çalışmak.yada değişik bir sektöre pek duyulmamış bilinmeyen bir sektörde çalışmak.bu tarz işler gerçekten çok var.
hüzün meleği; hoşgeldiniz.. insanları mutlu etmek hoşunuza gidiyor bunu söyleyebiliyorsunuz fakat kendisiyle barışık olmayan bir imaj sergiliyorsunuz. hüzün meleği yerine daha güzel bir isim bulabilirdiniz. benim görüşüm..
İyi geceler arkadaslar, ben turizm sektöründe çalışıyorum, lisede bu işe ilk adımımı atmıştım meslek lisesini kazanarak daha sonra da üniversitesini kazandım isteyerek, bu sektörü gerçekten çok seviyorum insanlara hizmet etmeyi onlara yardımcı olmayı çok seviyorum, yeni yeni çeşit çeşit her kültürden insanlarla tanışıyorum her insandan yeni bişeyler öğreniyorum turizm sektörü benim için vazgeçilmez artık
slm öncelikle herkese mrb. sitey şimdi üye oldum ) ve incelemak istedim.Umarım burda birbirimizden çok sey öğreniriz. Bende özel bir şirkette planlama sorumlusu olarak çalışıyorum.İşimi çok keyifle ve zevk alarak yapıyorum. yaklaşık 5 yıldır bu işin içindeyim. Benim düşüncem özel sektörde çalışmak hem kariyer açısından çok iyi fırsat hemde kişisel gelişim açısından. Eğitimve seminerler katılıp sadace kendi alanınızla ilgili değil yöneticilik alanında çok sey öğreniyorsunuz.
Ben de kamuda çalışıyorum ve işimi seviyorum. Yabancı dile ilgim vardı ve şanslıyım ki çalıştığım alan bana uygun. Çalışmayı ve üretmeyi sevmenin başarı için gerekli olduğunu ben de düşünüyorum. Ancak günümüzde çok geniş iş alanları yok ve insanların kolaylıkla iş bulup kendilerini kanıtlama şanslarının yüksek olduğunu düşünmüyorum. Kişisel yeteneklerle iş bulmada zorlanmayan insanlar olabilir ancak her birey farklı ve ilk aşamada kendini kabullendirmesi mümkün olmayabilir diye düşünüyorum.
merhaba arkadaşlar bende 8 sene özel sektörlerde yöneticelik ve birçok benzeri işte çalıştım ama şu anda hayatımdaki bu 8 sene verdiğim emek ve saatlerden daha çok zevk alarak yaptığım (bana göre meslek değil bu ama )annelik görevini üstlendim.. bi süre çalışmaya ara verdim anlıcanız...
eğlence gibi görmek değil sadece insan zevk alarak bişey yapmazsa bi süre sonra sıkılır ve bıkar ama zevk ten kastım bu değil benim... hayatta insan herşeyden sıkılır ama bi anne çocuğuyla geçirdiği zamandan ve yaptığı, uğraş verip öğrettiği hiçbişeyden sıkılmaz, yakınmaz ve her zaman zevk alarak yapar...
ben turz.ot. okudum,ama o alanda hiç çalışmadım.ön muhasebe elemanıyım ama şuan çalışmıyorum.yani hep özel sektörde çalıştım.ticaret,risk,büyük düşünmek güzel ama çok doğru düşünüp sağlam kararlar sağlam adımlar atmak lazım.memurtiyet güvenli,ticaret riskli.ama aramzda kalsın arkadaşlar küçükken bana büyüyünce ne olacaksın dedikleri zaman gelin olcam derdim.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.