Hangi sektörde calışıyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mesleğiniz kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Hangi sektörde calışıyorsunuz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 164,940 kez görüntülenmiş, 460 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mesleğiniz
Konu Başlığı Hangi sektörde calışıyorsunuz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
extra-ordinary dileklerinin azminle beraber olup başarman dileklerimle.. Hoşgeldiniz.

E

extra-ordinary

Kullanıcı
6 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
ho$bulduk safari , içten dileklerin için de t$k ederim ,,

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
bende reklam ajansında grafiker olarak çalışıyorum gerçi bu işte biraz yeniyim ama piyasayı az çok biliyorum ve durum kötü en güzeli iyi bir iş yerinde maaşlı çalışmak.yada değişik bir sektöre pek duyulmamış bilinmeyen bir sektörde çalışmak.bu tarz işler gerçekten çok var.

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
teşekkür ederim safari.
bi sorunum olduğunda sana danışırım :D

H

hüzün meleği

Kullanıcı
9 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
DENİZLİ
SLM ARKADAŞLAR!BEN BU SİTEYE YENİ KATILDIM.KENDİMİ GELİŞTİRMEK İÇİN TABİKİ BU SİTE YETERLİ DEĞİL AMA,ÖĞRENMENİN KİMSEYE ZARARI YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BEN SAĞLIK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞIYORUM.İŞİMİ SEVİYORUM,ÇÜNKÜ İNSANLARI MEMNUN ETMEK BENİ MUTLU EDİYOR.

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
hüzün meleği; hoşgeldiniz..
insanları mutlu etmek hoşunuza gidiyor bunu söyleyebiliyorsunuz fakat kendisiyle barışık olmayan bir imaj sergiliyorsunuz. hüzün meleği yerine daha güzel bir isim bulabilirdiniz. benim görüşüm..

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
İyi geceler arkadaslar, ben turizm sektöründe çalışıyorum, lisede bu işe ilk adımımı atmıştım meslek lisesini kazanarak daha sonra da üniversitesini kazandım isteyerek, bu sektörü gerçekten çok seviyorum insanlara hizmet etmeyi onlara yardımcı olmayı çok seviyorum, yeni yeni çeşit çeşit her kültürden insanlarla tanışıyorum her insandan yeni bişeyler öğreniyorum turizm sektörü benim için vazgeçilmez artık ;)

C

crazy1991

Kullanıcı
13 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
eğitim emekçisiyiz öğrenci.. bu sistemde sevmek zorundayız..!

Ç

Çaka

Kullanıcı
20 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
slm öncelikle herkese mrb. sitey şimdi üye oldum :)) ve incelemak istedim.Umarım  burda birbirimizden çok sey öğreniriz. Bende özel bir şirkette planlama sorumlusu olarak çalışıyorum.İşimi çok keyifle ve zevk alarak yapıyorum. yaklaşık 5 yıldır bu işin içindeyim. Benim düşüncem özel sektörde çalışmak hem kariyer açısından çok iyi fırsat hemde kişisel gelişim açısından. Eğitimve seminerler  katılıp sadace kendi alanınızla ilgili değil yöneticilik alanında çok sey öğreniyorsunuz.

R

Reşadiye

Kullanıcı
24 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
1
Ankara
Ben de kamuda çalışıyorum ve işimi seviyorum. Yabancı dile ilgim vardı ve şanslıyım ki çalıştığım alan bana uygun. Çalışmayı ve üretmeyi sevmenin başarı için gerekli olduğunu ben de düşünüyorum. Ancak günümüzde çok geniş iş alanları yok ve insanların kolaylıkla iş bulup kendilerini kanıtlama şanslarının yüksek olduğunu düşünmüyorum. Kişisel yeteneklerle iş bulmada zorlanmayan insanlar olabilir ancak her birey farklı ve ilk aşamada kendini kabullendirmesi mümkün olmayabilir diye düşünüyorum.

Ö

ömür

Kullanıcı
22 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
merhaba arkadaşlar bende 8 sene özel sektörlerde yöneticelik ve birçok benzeri işte çalıştım ama şu anda hayatımdaki bu 8 sene verdiğim emek ve saatlerden daha çok zevk alarak yaptığım (bana göre meslek değil bu ama )annelik görevini üstlendim.. bi  süre çalışmaya ara verdim anlıcanız... :)

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
ömür çok güzel meslek :) gerçekten.. bunu eğlence gibi görmeniz çok güzel tabiki..

Ö

ömür

Kullanıcı
22 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
eğlence gibi görmek değil sadece insan zevk alarak bişey yapmazsa bi süre sonra sıkılır ve bıkar ama zevk ten kastım bu değil benim... hayatta insan herşeyden sıkılır ama bi anne çocuğuyla geçirdiği zamandan ve yaptığı, uğraş verip öğrettiği hiçbişeyden sıkılmaz, yakınmaz ve her zaman zevk alarak yapar...

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
hangi sektörde çalışıyorssunuz konusunun altında yazdığınız için daha farklı anlayıp daha farklı cevapladım.

Ö

ömür

Kullanıcı
22 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
bende farklı yorumldığınız için cvp yazdım... neyse önemli değil sonuçta herkes kendi düşüncelerinden sorumludur.. yanlış yöne çekmenize üzüldüm  :-[

D

dilek033

Kullanıcı
24 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
ben turz.ot. okudum,ama o alanda hiç çalışmadım.ön muhasebe elemanıyım ama şuan çalışmıyorum.yani hep özel sektörde çalıştım.ticaret,risk,büyük düşünmek güzel ama çok doğru düşünüp sağlam kararlar sağlam adımlar atmak lazım.memurtiyet güvenli,ticaret riskli.ama aramzda kalsın arkadaşlar küçükken bana büyüyünce ne olacaksın dedikleri zaman gelin olcam derdim. :)

D

dilek033

Kullanıcı
24 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
saol codex.bu sitedeki dostların güvenilir olduğundan emindim zaten.  ;) ;)