Hangi sektörde calışıyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mesleğiniz kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Hangi sektörde calışıyorsunuz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 164,916 kez görüntülenmiş, 460 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mesleğiniz
Konu Başlığı Hangi sektörde calışıyorsunuz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
D

dilek033

Kullanıcı
24 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
pardon canım safari ya  :) biliyorsun sitede yeniyim isimleri karıştırdım :-[

A

AttRiB_Tr

Kullanıcı
19 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
ist
Turizm ve işletme eğitimi aldım. Hizmet sektörünü daha doğrusu turizmi bıraktım. petrokimya alanında plastik hammadde ticareti üzerine çalışan bir firmada görev yapıyorum.

J

jeolojihat

Kullanıcı
23 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
merhaba ben jeoloji mühendisiyim ama küçük bir yerde 1.5 Ay ücretli öğretmenlik yaptım. Geçici bi görevdi. Öğretmenlik gerçekten kutsal bir meslek. Çok sevdim.
Şu an çalışmıyorum ama iş arıyorum
Safari istanbula gelmeye cesaret edemiyorum ilk  sayfada ist. geldikten 4 gün sonra iş buldum yazmışsınız. İstanbula gelmeye  cesaret edemiyorum. Hayat pahalı, büyük şehir vs. vs. bahanelerim var

C

CaJA

Kullanıcı
29 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
merhaba siteye ilk mesajım bu konuya herkeze selamlar, site için de tebrikler..
ben mali müşavirlik stajı yapıyorum ama bu işe kıl oluyorum hatta hayatta en nefret ettiğim şey bir mali müşavirdir... bir mali müşavirden daha çok nefret ettiğim bişi varsa o da iki tanesidir :D
azcık abarttım galiba :D ama gıcığım bu işe, stajım bitsin otobüs şöförü olcam...

E

eftelya

Kullanıcı
20 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
öncelikle sitemize hoşgeldin..ben malimüşavir olmayı çok istiyorum..hem de baya cok istiyorum..kazanmak için şimdiden çalışıyorum..neden bu işe kıl oluyorsun sorabilir miyim... :eek:işe mi kıl oluyorsun,kişilere mi??bence işini sevmeye bak şu an kaç kişi senin yeride olmak ister(mesela ben) bir düşün!!!hevesimi kırdın yaaaaa :-\ :-\ ama hiç bir şey beni yıldıramaz mali müşavir OLACAĞIM. burayada yazıyorum ;)

S

**SEDA**

Kullanıcı
17 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
İSTANBUL
ben dış ticaret okudum bitrdim,şimdi gıda firmasında dış ticaret bölümünde çalışıyorum.hayat istediğiniz herşeyi yapmaya müsait yeter ki isteyin... ;)

Y

yarence

Kullanıcı
28 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
ben imalatçı bir firmada (kanepe üretimi) muhasebeciyim.
işimi çok seviyorum.
bana göre ticaret

F

Ferhatbaris

Kullanıcı
27 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Los Angeles
Ben Ticaret lisesini bitirdikten sonra muhasebeci olmamak icin Kibris a kactim:) saka tabi ama sevemedim.
Kibrista gecen sene cok sevdigim meslek olan IILETISIM FAKULTESI ni bitirdim. Ozellikle iletisim uzmanligu ve sinema egitimi aldim ve bu konular uzerine kendimi gelistirdim ve gelisitriyorum. Su anda ABD nin Los Angeles sehrinde ingilizce egitimi aliyorum. Insallah burda sinema yonetmenligi ve iletisim uzmanligi alanlarinda calismalarima devam edecegim SEVGILERLE

S

smyye

Kullanıcı
1 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
yaaaa ne güzel ya hepiniz çalışoyosunuz.hayata atılmışsınız ne güzelde meslekleriniz var. bir an için daha önümde çok yol varmışş gibi gördüm.ama ben de inşallah öğretmen olucam.

Z

zuzu835

Kullanıcı
26 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
slm  arkadaşlar  ben ticaretin  içinde  biri  olarak  şunu  söylemek  istiyorum  göründüğü kadar  kolay  bi  iş  değil.evet belki  sürekli  bi  para  döngüsü var bu  cazip  olan yanı  ama? ben  turizm bölgesinde  esnafım  iki  iş  yerim  var sabah  8 akşam  2-3 gibi  kapatıyoruz sosyal aktivite diye  bi şey  özel hayat  diye bişey  yok.bazen  aklımdan  memur  olsaydımda 2  gün  izin  yapsaydım  dediğim  oluyor  ama  :(
sabah  8  akşam  5 işin  bitiyor ne  güzel  demii....insanların  önümden  geçerken  plaja gitmelerine tatil  yapmalarına  rağmen  işimi  seviyorum :)

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
önemli olan yaptığın işi sevmektir. her işinde bi güzel yanı var.. mesele her konuda olduğu gibi nereden baktığınla alakalı..

M

m.abali06

Kullanıcı
30 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Manisa
Henüz bir sektörde çalışacak kadar büyümedim.Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi 4. sınıf öğrencisiyim.Bildiğim tek bir şey var o da mesleğimle alakalı hayvan beslemek dışında hiçbir şey yapmayacak olmam :mad:

S

smyye

Kullanıcı
1 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
niye inanamıyosun safari yaa.

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
m.abali06' Alıntı:
Henüz bir sektörde çalışacak kadar büyümedim.Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi 4. sınıf öğrencisiyim.Bildiğim tek bir şey var o da mesleğimle alakalı hayvan beslemek dışında hiçbir şey yapmayacak olmam :mad:
???

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
smyye' Alıntı:
yaaaa ne güzel ya hepiniz çalışoyosunuz.hayata atılmışsınız ne güzelde meslekleriniz var. bir an için daha önümde çok yol varmışş gibi gördüm.ama ben de inşallah öğretmen olucam.
Bunu başaracağına inanıyorum..