En iyi 10 meslek!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hangisi sizce daha önemli demissin her birisi kendi dallarında önemli meslekler burada kafama yatan tek meslek.. Psikolog. :D Ama olamam.. :-[

bbkenar' Alıntı:
bn mak muhendisliği okuyorm ama her gun gelişen we buyuyen gunumuz teknolojisine en uygun meslek b.sayar programcılığı yda b.sayar uzerine olanlar ;)

Bende mak müh öğrencisiyim... ilk girdiğimde çok geçerliydi ama anabilim dalları gittikçe bölünüp farklı bi bölüm oluşturduğu için gittikçe eriyen bi meslek gibi oldu:S. herneyse bence eczacılık  her ülkede geçerli bi meslek gibi en azından kendi işinin patronusun  :cool:

yaa ben mühendis olma yolunda ilerliyorum
aslında çok güzel bi meslek ama burada yokkk :-\

evet bende aynen üniversite hocası olmayı çok istiyorum.şuanda adım adım ilerliyorum.şuanda işletme 3 'e geçtim ve  sınıf 1.siyim yani adım adım ilerliyorum umarım bu başarım devam eder tabi sizlerinde arkadaşlar

feridis' Alıntı:
evet bende aynen üniversite hocası olmayı çok istiyorum.şuanda adım adım ilerliyorum.şuanda işletme 3 'e geçtim ve  sınıf 1.siyim yani adım adım ilerliyorum umarım bu başarım devam eder tabi sizlerinde arkadaşlar

wuuww tebrikler.

benim dşüncem:
Bilgisayar programcılığı piyasada programcı çok olmasından dolayı pek fazla kazandırmıyor.  :'(
insankaynakları uzmanı bu güzel. işini güzel yaparsan çok güzel para kazanırsın.  ;)
siz ne diyorsunuz??

...bende en iyi kendi mesleğim sanırdım yaaa...ama bende pek yaptım sayılmaz ki..

bence en önemlisi psikolog... ruhi hastalıkların hızla yayıldığı günümüzde HAKİKİ psikologlara gerçekten ihtiyaç fazla...
hala psikolog olmak istiyorum, vazgeçmeyeceğim :cool:

Geri