En iyi 10 meslek!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben psikolog olmak isterdim..çünkü her bireyin mutlaka psikologu olması gerekli henüz yaygınlaşmadı fakat hayat şartları işhayatı insan psikolojısını olumsuz yönde etkliediği için olumlu yönde geliştirmek adına bu meslek alanını seçerdim..

Sorular__' Alıntı:
Evet cok guzel bır 10 sıra  :)

Bende
1- Bilgisayar programcısı.  yım hemde 1.sıradayım ama iş bulamıyorum... sene işsiz gezdim ve artık aramıyorum unuttum herseyı zaten:) Öğretmenlık yapıyorum artık mutlumuyum ehh mutluyum sayılır ama ısımı yapmak ısterdım :)
mesleğiniz mükemmel gerçekten iş yok mu???

MEDİHA' Alıntı:
Sorular__' Alıntı:

Bende
1- Bilgisayar programcısı.  yım hemde 1.sıradayım ama iş bulamıyorum... sene işsiz gezdim ve artık aramıyorum unuttum herseyı zaten:) Öğretmenlık yapıyorum artık mutlumuyum ehh mutluyum sayılır ama ısımı yapmak ısterdım :)
bencede

ilenay' Alıntı:
MEDİHA' Alıntı:
Sorular__' Alıntı:

Bende
bencede

meslek gerçekten mükkemel. fakat bu işin eğitimini alan insanlar, bilge adam vb. alternatif yazılım eğitimi veren kişilere kaptırıyorlar yerlerini. aslında yazılım sektöründe makas çok geniş. fakat makas kapanmaya başladı gibi bu yüzden.

Arkadaşlar gelişmiş bir toplumda her insanların ilk 10 tercihleri farklı olmalıdır... Ama her insan diğerinin ilk on tercihine saygılı olmalıdır.. Benim istediğim mesleklerden bu ilk on sıralamayla tutan birisi yok mesela....

avukat: her ne kadar yapılan sıralamda mesleğimi göremesemde benim sıralamada liste başında ve ben bu meleği yapmaktan çok mutluyum ;)

bence en onemlisi doktorluk ama o da olamzsa eczacılığı da sewiyorum...  :D

Benim tercihim Electric and Electronic Engineering ve bu yolda ilerliyorum... Neden ilk sıraya koymamışlar anlayamadım. Çünkü elektrik ve elektronik olmazsa bilgisayar programcılığının hiç bir anlamı yok görüşündeyim.

ne yani üniversite hocası mı olmalıyız? :o sınıf öğretmeni olsak olmaz mı

Geri