Bilgisayar'da aklınıza takılanları buradan sorabilirsiniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Safari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşLar çook aciL yardıma ihtiyacım var. internete girebiLiyorum ama msn i açamıyorum. neden oLabiLir?? :(

1-)Microsottan kaynaklanan bir hata olabilir...

2-)Proxy ayarlarınızdan olabilir...Yani tarayıcınıza(ie) bir proxy server atamış olabilirsiniz...

3-)Bilgisayarınızın saat ayarları doğru olmayabilir...

Bunları check ettikten sonra bunlarla ilgili herhangi bir problem varsa düzenleme yaptıktan sonra düzelecektir...

saat ayarLarım doğru,
proxy sunucusun da bi probLem yok
yani MLM BağLantı sorun gidericisinde hepsi normaL ama gene de oLmuyo açıLmıo msn :(

çokk teşekkür ediorum iLgin için EmSaL
nihayet yaptım. ben de msn discovery yükLü oLduğu için o etkiLiyormuş msn yi tekrar yüklemek zorunda kaLdım

Günaydın ya da tünaydın
Arkadaşlar windows movie makerda powerpointten sunu kullanabilir miyim . Kullanırsam nasıl? Kullanamazsam resimler hariç yazıyı nasıl efektli bir şekilde düzenleyebilirim? Yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim

Slm Safari. microsoft acceseste veri tabanı hazırlıyorum. Ama eksiklerim var. Örneğin butonların nasıl ekleneceğini bilmiyorum. Yardımcı olursan sevinirim. Şimdiden tşk ler. bayy

roze' Alıntı:
Slm Safari. microsoft acceseste veri tabanı hazırlıyorum. Ama eksiklerim var. Örneğin butonların nasıl ekleneceğini bilmiyorum. Yardımcı olursan sevinirim. Şimdiden tşk ler. bayy
Sevgili Rose
bir aralar ilgileniyordum evdeki bilgisayarımda 2000'den fazla komut içeren bir programım var bulabilirsem size yollamayı isterim

ben pc ye yüklediğim hiç bir programı kullanamıyorum devamlı hata veriyor windows'un kopya olduğunu söylüyor bu durmu format çekmeden düzeltmek mümkün mü?

bıldırcın' Alıntı:
format çekmeden düzeltmek mümkün mü?
Bence en garantisi format çekip, durumu düzeltmek.
Tavsiye etmeyeceğim BU TARZ yöntemler de var, ancak exe dosyalara pek güvenmeyin bence, virüs amaçlı yazılımlar olma ihtimali %99'dur.

bıldırcın' Alıntı:
ben pc ye yüklediğim hiç bir programı kullanamıyorum devamlı hata veriyor windows'un kopya olduğunu söylüyor bu durmu format çekmeden düzeltmek mümkün mü?
Windows'un kopya olduğunu söylemesine çözüm var.
hiç bir program çalışmıyor derken daha da açarsanız yardımcı olabilirim.

Muhammet bende senden avast anti virüsün deneme sürümünü değilde lisanslı sürümünü rica edecektim
nasıl temin edebilirim  ;)

σĸyคnцsyค' Alıntı:
Muhammet bende senden avast anti virüsün deneme sürümünü değilde lisanslı sürümünü rica edecektim
nasıl temin edebilirim  ;)
neden avast? ben önermiyorum ve kullanmıyorum :) nod32 yada Kaspersky ulaştırabilirim.

Geri