Kaspersky'ın 5.8.5 sürü mü ile 6.0.1 sürümü çok iyidir diyebilirim.serhatt' Alıntı:Kaspersky i önceden yükledim fayda etmiyor.Bir virüs var format atmadan çıkmıyor.Bundan dolayı her 40 günde bir format atıyorum pc ye.Gün geçtikçe verimi düşüyor pc'nin ???Safari' Alıntı:Kaspersky'ı öneririm. Ama kurulumu biraz karışık dilersen ulaştırabilirimserhatt' Alıntı:Bana iyi bir antivirüs programı lazım.avast bazen yetmio.
Bir tavsiye ederseniz memnun olurum..
Anladığım kadarıyla sorun sizdesyn' Alıntı:amatör bir kullanıcı olarak
bir de zan altında biri olarak kardeşim hep beni suçluyor - dosyaları siliyorMUŞUM ki o kadar da uzun boylu değil ancak fark ettim ki klasörlerin içindekileri veya sadece herhangi bir klasörü başka bir yere atınca klasörün içindeki bilgiler siliniyor mesela klasörü winamp penceresine attığımda klasörü bir daha açıyorsun klasör boş dahası arama yaptığında ? dosyalara ait bir iz yok (kes/ kopyala yapıştır işleminden bahsetmiyorum yalnız) BU DURUMUN NEDENİ NE OLABİLİR ? virüs mü yoksa sihir mi yoksa ben mi ay lütfen yardım
Size bu programı gönderirken söylediğim hatırlıyorum..ibrahimcaca' Alıntı:SAFARİ
TAVSİYEN ÜZİRENE KAYPERSKY KURMAK İSTEDİM.
AMA ŞÖYLE BİR HATA VERDİ
ACTİVATİON CODE HAS BEEN ENTERED İNCORRECTLY OR SIYSTEM DATE İS İNCORRECT. CHECK SYSTEM DATE SETTİNGS.
BU KONUDA YARDIMCI OLUR MUSUN YOKSA BAŞKA BİR PROGRAM MI KURALIM NE DERSİN???
Bir soru da ben size sorayım.syn' Alıntı:Günaydın
Anladığım kadarıyla sorun sizde
çünkü dosyaları Winamp'a sürüklemekle dosya silinmez.
bunun bir çok nedeni olabilir. Virüs de olabilir trojanda daha da açıklayıcı anlatırsanız çözüm bulabilirim ama bildiğim kadarıyla söylüyorum winamp'a dosya sürüklemekle dosya silinmez.
mesela bluetoothla paylaşım yaparken klasörü telefona sürüklediğimde de daha sonra klasörü açtığımda klasördeki dosyaların bazıları artık orda değiller işin ilginç tarafı silinmiş olan bu dosyalar geri dönüşüm kutusunda da görünmüyor eğer silindiyse bilgisayardan ama hayır silmedim :'(
Sorunuza yanıtını kendiniz vermişsinizFeveran Estomp' Alıntı:İllegal yoldan şifrelerini paylaşım yapsak bir sakıncası olur mu? (demek istiyorum ama galiba olur..)
:-[hayır :-[ yardımın için teşekkür ederimBir soru da ben size sorayım.
Kopyala yapıştır yaptığınızda da siliniyor mu dosya..
Eğer kopyala yapıştır da sorun yok ise tahmin ediyorum ki regedit ayarlarıyla oynanmış.
Regedit üzerinde istediğinizi yapabilirsiniz (bilinçli olarak, bilerek) ama en ufak hatanın telafisi çok zor olabiliyor.
Dilerseniz Regedit Kullanımı adlı konuyu inceleyip birşeyler elde edebilirsiniz.
sLayt oLarak hazırLamayı mı soruyorsun ibrahimcaca ???ibrahimcaca' Alıntı:MERHABALAR ARKADAŞLAR
POWERPOİNT OLARAK HAZIRLANMIŞ GÖRÜNTÜ VE YAZILARI NASIL BAŞKA YER AKTARABİLİRİZ????????
göremedim arkadaşımFeveran Estomp' Alıntı:Bilgisayar Dünyası bölümüne konu halinde açıyorum.. Nod32 setup dosyasını oradan download edebilirsin..