Günaydın ya da tünaydın Arkadaşlar windows movie makerda powerpointten sunu kullanabilir miyim . Kullanırsam nasıl? Kullanamazsam resimler hariç yazıyı nasıl efektli bir şekilde düzenleyebilirim? Yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim
Slm Safari. microsoft acceseste veri tabanı hazırlıyorum. Ama eksiklerim var. Örneğin butonların nasıl ekleneceğini bilmiyorum. Yardımcı olursan sevinirim. Şimdiden tşk ler. bayy
Slm Safari. microsoft acceseste veri tabanı hazırlıyorum. Ama eksiklerim var. Örneğin butonların nasıl ekleneceğini bilmiyorum. Yardımcı olursan sevinirim. Şimdiden tşk ler. bayy
ben pc ye yüklediğim hiç bir programı kullanamıyorum devamlı hata veriyor windows'un kopya olduğunu söylüyor bu durmu format çekmeden düzeltmek mümkün mü?
Bence en garantisi format çekip, durumu düzeltmek. Tavsiye etmeyeceğim BU TARZ yöntemler de var, ancak exe dosyalara pek güvenmeyin bence, virüs amaçlı yazılımlar olma ihtimali %99'dur.
ben pc ye yüklediğim hiç bir programı kullanamıyorum devamlı hata veriyor windows'un kopya olduğunu söylüyor bu durmu format çekmeden düzeltmek mümkün mü?
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.