Photoshop'u Türkçeleştirsen de kullanımı basit bir program olmadığından işin içinden çıkabileceğini zannetmiyorum. Hele ki ilk defa açmış, kullanıyorsan.adem71' Alıntı:arkadaşlarım bende fotosop cs2 var yalnız çok merak ettiğim haldee bu kullanımını beceremedim bir çok yeri ing ve karmaşık gibi bana kullanım kolaylıkları ve bu programda yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
Hay hay efendim )nazarelif' Alıntı:benimde bir sorum vardı
pc ilk geldiğinde yoktu ama nasıl olduğunu anlayamadım birden oldu. masaüstündeki simgelerin etrafında kutucuk oldu. onun düzeltilmesi gerken yer denedm hatta dah pek çok yöntem denedim ama olmadı. ne yapabilirim?
Rica ederimnazarelif' Alıntı:çok teşekkür ederim dediğinizi yaptım yanlız şunu farkettim arka planı değiştirdiğimde o gölgeler yine çıkıyor. düz zeminde kutucuk olmuyor. şimdi ne yapmalıyım??*
Ben normalde arkaplan resmi kullanmıyorum. Şimdi denedim bir resim koydum ve gölgeyi kaldırdım.nazarelif' Alıntı:safari yok değişmedi yine aynı
sadece ekran düz bir renk olduğunda simgelerin arkasında kutucuk çıkmıyor başka resim koyduğumda hemen simgelerin arkası gölgeleniyor
BU DEDİĞİNLE ANCAK MAVİ GÖRÜNTÜYE ULAŞILIYOR. denetim masasına girdiğimde yan tarafta bir menü çubuğu vardı o gitti ben onu istiyorum. kusura bakma baydım seni ama idare et artıkSafari' Alıntı:Masaüstüne boş bi yere sağ tıkla "Özellikler" sonra üstten "Görünüm" sonra da "Pencere ve Düğmeler" bölümünden "Windows Xp stili" ni seçmen gerek
Masaüstünde bulunan "Başlat" a sağ tıklayıp "Özellikler" diyoruz. Sonra Sol üstte "Görev Çubuğu"na tıklayıp " Benzer görev çubuğu öğelerini grupla" seçeneğinin başındaki çeltiği kaldırıyoruz ve Tamam diyoruz. Sorun hallolmuştur.su perisi' Alıntı:Bir soruda benden....
İki gün önce pcme format attım...
Nete girdigimde,açtıgım siteler pcnin alt sırasında yan yan sıralanırken,şimdi nasıl oldu,neden oldu bilmiyorum,birden çok site açık ise,kendiliignden bir sutunda toplanıp,üst üste sıralanıyorlar....
Msn de de oluyor böyle..birden çok kişiyle aynı anda konusuyor isem,hepsi bir sutunda yine üst üste birikiyor ve ben bu hali hiç sevmedim,eski haline nasıl döndürebilirim...
YAN YANA DURMASINI İSTİYORUM AÇTIGIM GİRDİGİM SİTELERİN..
Anlatabilmişimdir umarım,eger anlatamadı siem,resmini çekip ekleyedebilirim..
Şimdiden teşekkürler...
Masaüstünde bulunan "Bilgisayarım" a sağ tıkla "Özellikler"i seç sonra "Gelişmiş"i tıklanazarelif' Alıntı:her girdiğim masaüstü simgesinde yan tarafında kullanım menüsü vardı şimdi onlar kayboldu. o konuda yardım istiycektim az önce yetrli anlatamadım sanırım
İşlem tamamdır Aloha..Safari' Alıntı:Masaüstünde bulunan "Başlat" a sağ tıklayıp "Özellikler" diyoruz. Sonra Sol üstte "Görev Çubuğu"na tıklayıp " Benzer görev çubuğu öğelerini grupla" seçeneğinin başındaki çeltiği kaldırıyoruz ve Tamam diyoruz. Sorun hallolmuştur.su perisi' Alıntı:Bir soruda benden....
İki gün önce pcme format attım...
Nete girdigimde,açtıgım siteler pcnin alt sırasında yan yan sıralanırken,şimdi nasıl oldu,neden oldu bilmiyorum,birden çok site açık ise,kendiliignden bir sutunda toplanıp,üst üste sıralanıyorlar....
Msn de de oluyor böyle..birden çok kişiyle aynı anda konusuyor isem,hepsi bir sutunda yine üst üste birikiyor ve ben bu hali hiç sevmedim,eski haline nasıl döndürebilirim...
YAN YANA DURMASINI İSTİYORUM AÇTIGIM GİRDİGİM SİTELERİN..
Anlatabilmişimdir umarım,eger anlatamadı siem,resmini çekip ekleyedebilirim..
Şimdiden teşekkürler...