S
su perisi
Kullanıcı
- 4 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
???
ne olduSu Perisi' Alıntı:
Şu numaralandırma konusunu anlamadım :-\ anlamak istiyorum,huyum kurusun bir şeye taktım mı takarım da :-\barisya' Alıntı:ne olduSu Perisi' Alıntı:
merhaba,nazarelif' Alıntı:merhaba ben bişey sormak istiyorum?
pc girdiğimiz çoğu şeyi kaydediyor ya onları tamamen nasıl silebilrim.hani yarın bigün birinin karşısına çıkmasın istiyorum bu konuda yardım ederseniz çok memnun olurum
Evet veremiyormuşuz Ama deger atanmamış konumunu degiştirebiliyoruz,verdigi degeri sıfılayarakbarisya' Alıntı:resime tekrar bakarsan kayıt düzenleyicide aranan kelimeler; show my pc, ckvo.exe, ckvo, regeditte ckvo.exe, bio lab gibi kelimeler aratılmış daha önceden.. her aranan kelimeye sıra numarası olarakta 001,002,003 gibi numaralar verilmiş.. dün ben denedim 001,002 kayıtlarına aynı ismi (001,001 gibi) veremiyormuşuz
her iki işlem içinde profil ayarlarından soldaki menüde kimlik ayarlarına girebilirsin. avatar için kendi resmimi yükleyeceğim seçeneğini kullanarak bilgisayarınızdan dilediğiniz gif (forum hareketli avatar destekliyor mu emin değilim) resmini yükleyebilirsiniz.nazarelif' Alıntı:safaricim saol tşk ederim ben size birşey daha sorcam hani şu hareketli gifler var ya onları ben avatar olarak yada imza olarak koymayı bilmiyorum öğretirmisin bana
kurulum, aktivasyon gibi şeylerle hiç uğraşmamak için google.com da "portable photoshop" şeklinde arama yaparak kurulum gerektirmeden (indirdikten sonra klasör içinde bulunan photoshop.exe dosyasını çalıştırdığında direk program çalışacaktır) kullanılan photoshop versiyonunu bulabilirsin. rahat kullanım konusunda birşey söyleyemeyeceğim, rahat kullanılan photoshop yok maalesefnazarelif' Alıntı:bir de bana rahat kullanabileceğim kolay bir photosop programı linki atarsan çok memnun olurum
programın isminide yazarsan iyi olur, en azından dil seçeneklerinde Türkçe desteği olup olmadığına bakarız. Türkçe desteği yoksa kaldırman gerekiyor.nazarelif' Alıntı:arkadaşlar ben bi program yükledim ama ingilizce ya
şimdi de bu yüzden zorlanıyorum ne yapabilirim?