Z
Zynep
Kullanıcı
Tülay?Tülay' Alıntı:Zynep senin yazılarını okumayı özlemişim.
Tülay?Tülay' Alıntı:Zynep senin yazılarını okumayı özlemişim.
o kadın psikolojik rahatsızları olan biri değil miydi yaw :-\Zynep' Alıntı:Ahmet Altan'da "Aldatmak" kitabını yazdı, üstelik bir kadının gözünden...Bülent' Alıntı:Tam sorumu yazmıştım...Zynep' Alıntı:Okuyacak arkadaşlar için bir dip not: Tamamen hayal ürünüdür. Burada bir "aldatma" söz konusu, "yaşadığın bir şey mi?" diye sormayın yani
Soruyu göndermeden cevabın gelmesi ilginç.
Yazı yazan kişiler belki en çok kendi yaşamlarındaki olaylardan etkilenirler ama aynı zamanda iyi birer gözlemcidirler kuşkusuz.
Her yazılan başımızdan geçenler olsa... tıkanır kalırdık biryerde.
Çok doğru bir yaklaşım, kitaptaki de Zynep'in sonucu yansıtması da..Zynep' Alıntı:Bir kişiyle evlenecekseniz, ilk gördüğünüz anda sizi etkileyen görünüşünün dışında çok farklı yanları olduğunu unutmayın, ve seçtiğiniz kişinin, kendi işini yaparken görüntüsü çok çarpıcıdır, çünkü orada kahraman O'dur. Ve bu görüntü beyninize "kahramanım" olarak yerleşebilir. Ama gerçek bu değildir, o nedenle evlenirken gözünüzde bu kahraman hayalini canlandırıp hataya düşmeyin.
Teşekkür ederim ama tüm Özgün Kalemler'i birleştiriyorum.Feveran Estomp' Alıntı:İlk ÖZGÜN KALEM'imizi tebrik ediyorum.. Güzel şiirleri okumak harika..
Ben : )Zynep' Alıntı:Tülay?Tülay' Alıntı:Zynep senin yazılarını okumayı özlemişim.
Teşekkür ederim.bıldırcın' Alıntı:Yüreğine sağlık Zeynep
Her zamanki gibi muhteşemsin yine.
Yanlız bunu okurken bir an için Yılmaz Erdoğan şiiri okuyormuşum gibi hissettim.Yani bana o lezzeti verdi
Abartmayalım yaaa...labboa' Alıntı:süpersin yaaaaa.....
Di'li zamanlar üzer insanı bazanNoRanynn' Alıntı:Di'li zamanları kullanmak yakışmıyor bana. Sen benim di'li zamanlarım değilsin çünkü... geleceğim de değilsin belki. "An"ımsın. Bitmesini hiç istemediğim... "An"larım.
Güzeldi Yüreğine sağlık