Zynep'in Kaleminden

• Konbuyu başlatan Zynep
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Özgün Kalemler kategorisinde Zynep tarafından oluşturulan Zynep'in Kaleminden başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 115,981 kez görüntülenmiş, 638 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Özgün Kalemler
Konu Başlığı Zynep'in Kaleminden
Konbuyu başlatan Zynep
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan günışığı
Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Çok teşekkür ederim Gözde.
Herkesin şiirinin altında yorumlar var, şiirle karşılıklar var, benim şiirimi Musti mahvetti:(
Siteden çıkmadan yenisini yazmayacağım!  :D

T

tnctrkcell

Zynep' Alıntı:
Herkesin şiirinin altında yorumlar var, şiirle karşılıklar var, benim şiirimi Musti mahvetti:(
:) müsade ederseniz kendimden utabilirmiyim  :-[ hatta yok ya ben gidip kendimi bizim balkondan aşağı atacam başka türlü kurtulamam bu vicdan azabından  :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
tnctrkcell' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
:) müsade ederseniz kendimden utabilirmiyim  :-[ hatta yok ya ben gidip kendimi bizim balkondan aşağı atacam başka türlü kurtulamam bu vicdan azabından  :)
Tabi tabi, inandım bende:)
Neden acaba güldüğünü görür gibiyimi?:)
Şiiri okudun mu bu arada?
İlk şiiri yani?:)

T

tnctrkcell

tabi okudum şiirin etkisinden çıkamadığım için ayrılamadım bu bölümden ama sen yine inanma  :(
bu arada bizim balkonla yer arası tam 20 cm  ;D

T

tnctrkcell

benim dersim başlıyo çıkmam lazım özürdilerim iyi günler apla  ;D

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Gücüm yok...
Sadece bakıyorum suya...
Ve konuşuyorum suyla. Yüreğimi,beynimi, kendimi...seni anlatıyorum suya.
Hayalin mi bana bakan? Yoksa bu gözler benim mi? Sen ben miydin, ben mi sendim? Bana bakan kim?

Karışıyor görüntüler, su berraklığını neden yitirmeye başladı birden? Kim bu siluetler suyun yüzünde ki? Neden sana, bana bakışımı engellemeleri?

Ve neden birden dalgalanmaya, kabarmaya başladı? Yoksa bu yüreğim mi?
Su ben miyim?

Ya sen neredesin? Neden suya elimi uzatamıyorum? Su neden uzak bana bu kadar yanındayken?

Oradasın, gördüm seni... Karşı kıyısından sen de suya bakıyorsun, aynı sancılardayız seninle...belli.
Sen de onca gücüne karşın güçsüzsün, anlıyorum seni... Suya onca dokunma istemine karşın hareketsiz duruşunu anlayabiliyorum.
Çünkü sen bensin, ben de sen...biziz.
Biz kalacağız hep, suyun bir yakasında sen, bir yakasında ben...
Sen bende ben sende...can cana, yürek yüreğe!
Ve ümit olmasada, ufacık bir umut kırıntısıyla...
Canımın canısın, yaşadıkça...

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hımm.. Çok zor yorum yapmak. Yoruldum okurken, hislerimdenn.. Ne iyi ne kötü.. Ne umut, ne umutsuzluk, çok arada..

F

Feveran Estomp

Kullanıcı
6 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
dideM' Alıntı:
Hımm.. Çok zor yorum yapmak. Yoruldum okurken, hislerimdenn.. Ne iyi ne kötü.. Ne umut, ne umutsuzluk, çok arada..
Güzel yorumlamışsınız.. Yine çok etkileyici.. Teşekkürler..  :)

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
aynı gün batımını uzak şehirlerde suya bakarken seyretmek, hüzünler sensizlikten, umutlar bensizlikten .... suya dokunursan bozulur... gözlerini görür yansımasından...
yüreğine sağlık zeynep... duygular dizginlenmeden.... :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
dideM' Alıntı:
"Sen bize yorumlar mısın bu yazdığını?" dediklerinde, aşağı yukarı aynı sözlerle yanıtladım. Ne umut, ne umutsuzluk, herşeye rağmen ufacık bile olsa...

Kristal' Alıntı:
Ve ümit olmasada, ufacık bir umut kırıntısıyla...
Canımın canısın, yaşadıkça...
Sözün özü burada bence.
sonuç bu:)

crnkcclr' Alıntı:
aynı gün batımını uzak şehirlerde suya bakarken seyretmek, hüzünler sensizlikten, umutlar bensizlikten .... suya dokunursan bozulur... gözlerini görür yansımasından...
yüreğine sağlık zeynep... duygular dizginlenmeden.... :)
Evet... dizginlenmeden.

Teşekkürler.

Y

yaratici_idea

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Çok hoş...
Teşekkürler.
Yüreğinize sağlık.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bülent' Alıntı:
Hoş.

İlhan İrem tadı aldım.

Yüreğinize sağlık.
İlginç bir şey paylaşayım mı sizinle?
Ben yazıyı yazarım, ya da şiiri...
Bir zaman sonra döner okurum, "aa bu yazı/şiir bana (bir yazar/şair/köşe yazarı vs)'yi çağrıştırdı derim. :)
Ya bilinçaltına çok net yerleştiriyorum bazı şeyleri, ya da sanatçı ruhu var bende:)
Ama hemen ekleyeyim, asla çalma çırpma, fikir kopyalama yok. Hatta yazıların tarihi bellidir, bazı çok önemli yazarlar benden sonra ele almışlardır bazı konuları.

B

Bülent

Zynep' Alıntı:
Bir zaman sonra döner okurum, "aa bu yazı/şiir bana (bir yazar/şair/köşe yazarı vs)'yi çağrıştırdı derim. :)
O yüzden az okuyup çok yazmalısınız.
Çağrışım yapması da, yapmaması da normaldir bu arada bence...  ;)

Zynep' Alıntı:
Ya bilinçaltına çok net yerleştiriyorum bazı şeyleri, ya da sanatçı ruhu var bende:)
Acaba hangisi?  :)

Zynep' Alıntı:
Ama hemen ekleyeyim, asla çalma çırpma, fikir kopyalama yok. Hatta yazıların tarihi bellidir, bazı çok önemli yazarlar benden sonra ele almışlardır bazı konuları.
Konu için demedim zaten.
Anlatım tarzı olarak o tadı verdi bana...  :)

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Zynep' Alıntı:
Bülent' Alıntı:
Hoş.

İlhan İrem tadı aldım.

Yüreğinize sağlık.
İlginç bir şey paylaşayım mı sizinle?
benzer bir şeyi bende yaşarım... :)
dönüp okurum çok kez ve birçoğunu yazma nedeni ile hatırlarım ama bazılarını aaa bunu ben mi yazmışım diye şaşırarark okurum..
defterimde yazmasa tarihi olmasa ve benim el yzım olmasa bir başkasının yazdığına inanabilirim :D

zeynep yüreğinden gelen her ses sana özeldir... yürek çalmaz yürek başkalarının cümleleri ile konuşmaz senin sen olduğun tek gerçek yerdir yürek...  mabedidir insanın bence....
bir kez daha gönlüne sağlık

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Çok teşekkür ederim. Biraz megolamanca anlattım kendimi ancak bunu çok yaşadım.
Bir arkadaşım, Duygu Asena'nın aslında ben olduğumu iddia etti. :)
Asena'yı kaybettiğimizin 3.günü kendisini aradım, "Cennet harika bir yer, bak telefonumuz bile var dedim.":)

Duygu Asena nur içinde yatsın.

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Zynep' Alıntı:
Çok teşekkür ederim. Biraz megolamanca anlattım kendimi ancak bunu çok yaşadım.
Bir arkadaşım, Duygu Asena'nın aslında ben olduğumu iddia etti. :)
Asena'yı kaybettiğimizin 3.günü kendisini aradım, "Cennet harika bir yer, bak telefonumuz bile var dedim.":)

Duygu Asena nur içinde yatsın.
benzer üslup ile yazmak benzetilenden çok daha iyi yazmanız anlamına da gelebilir...
ismi duyulmuş kişilerden çok daha iyilerini tanıyorum..
ustalara saygım sonsuz....
megolomanlığı nerede yapacağını bildikten sonra hiç sorun yok ve bence durduğun yerden bunu yapmakta haklısının yani iyisin :)