müsade ederseniz kendimden utabilirmiyim :-[ hatta yok ya ben gidip kendimi bizim balkondan aşağı atacam başka türlü kurtulamam bu vicdan azabındanZynep' Alıntı:Çok teşekkür ederim Gözde.
Herkesin şiirinin altında yorumlar var, şiirle karşılıklar var, benim şiirimi Musti mahvetti
Siteden çıkmadan yenisini yazmayacağım!
Tabi tabi, inandım bendetnctrkcell' Alıntı:müsade ederseniz kendimden utabilirmiyim :-[ hatta yok ya ben gidip kendimi bizim balkondan aşağı atacam başka türlü kurtulamam bu vicdan azabındanZynep' Alıntı:Çok teşekkür ederim Gözde.
Herkesin şiirinin altında yorumlar var, şiirle karşılıklar var, benim şiirimi Musti mahvetti
Siteden çıkmadan yenisini yazmayacağım!
Hiç kimse dersinin Hoca'sına benim kadar minnetar değildir şu andatnctrkcell' Alıntı:benim dersim başlıyo çıkmam lazım özürdilerim iyi günler apla ;D
Güzel yorumlamışsınız.. Yine çok etkileyici.. Teşekkürler..dideM' Alıntı:Hımm.. Çok zor yorum yapmak. Yoruldum okurken, hislerimdenn.. Ne iyi ne kötü.. Ne umut, ne umutsuzluk, çok arada..
Sözün özü burada bence.Ve ümit olmasada, ufacık bir umut kırıntısıyla...
Canımın canısın, yaşadıkça...
"Sen bize yorumlar mısın bu yazdığını?" dediklerinde, aşağı yukarı aynı sözlerle yanıtladım. Ne umut, ne umutsuzluk, herşeye rağmen ufacık bile olsa...dideM' Alıntı:Hımm.. Çok zor yorum yapmak. Yoruldum okurken, hislerimdenn.. Ne iyi ne kötü.. Ne umut, ne umutsuzluk, çok arada..
sonuç buKristal' Alıntı:Sözün özü burada bence.Ve ümit olmasada, ufacık bir umut kırıntısıyla...
Canımın canısın, yaşadıkça...
Evet... dizginlenmeden.crnkcclr' Alıntı:aynı gün batımını uzak şehirlerde suya bakarken seyretmek, hüzünler sensizlikten, umutlar bensizlikten .... suya dokunursan bozulur... gözlerini görür yansımasından...
yüreğine sağlık zeynep... duygular dizginlenmeden....
İlginç bir şey paylaşayım mı sizinle?Bülent' Alıntı:Hoş.
İlhan İrem tadı aldım.
Yüreğinize sağlık.
O yüzden az okuyup çok yazmalısınız.Zynep' Alıntı:Ben yazıyı yazarım, ya da şiiri...
Bir zaman sonra döner okurum, "aa bu yazı/şiir bana (bir yazar/şair/köşe yazarı vs)'yi çağrıştırdı derim.
Acaba hangisi?Zynep' Alıntı:Ya bilinçaltına çok net yerleştiriyorum bazı şeyleri, ya da sanatçı ruhu var bende
Konu için demedim zaten.Zynep' Alıntı:Ama hemen ekleyeyim, asla çalma çırpma, fikir kopyalama yok. Hatta yazıların tarihi bellidir, bazı çok önemli yazarlar benden sonra ele almışlardır bazı konuları.
benzer bir şeyi bende yaşarım...Zynep' Alıntı:İlginç bir şey paylaşayım mı sizinle?Bülent' Alıntı:Hoş.
İlhan İrem tadı aldım.
Yüreğinize sağlık.
Ben yazıyı yazarım, ya da şiiri...
Bir zaman sonra döner okurum, "aa bu yazı/şiir bana (bir yazar/şair/köşe yazarı vs)'yi çağrıştırdı derim.
Ya bilinçaltına çok net yerleştiriyorum bazı şeyleri, ya da sanatçı ruhu var bende
Ama hemen ekleyeyim, asla çalma çırpma, fikir kopyalama yok. Hatta yazıların tarihi bellidir, bazı çok önemli yazarlar benden sonra ele almışlardır bazı konuları.
benzer üslup ile yazmak benzetilenden çok daha iyi yazmanız anlamına da gelebilir...Zynep' Alıntı:Çok teşekkür ederim. Biraz megolamanca anlattım kendimi ancak bunu çok yaşadım.
Bir arkadaşım, Duygu Asena'nın aslında ben olduğumu iddia etti.
Asena'yı kaybettiğimizin 3.günü kendisini aradım, "Cennet harika bir yer, bak telefonumuz bile var dedim."
Duygu Asena nur içinde yatsın.