Tülay
Kullanıcı
Çok güzeldi. Ama bence Zynep şiirde daha başarılısın.
Senin yazılarını okumak çok zevkli..
Senin yazılarını okumak çok zevkli..
SUNFLOWERS' Alıntı:ZYNP seni tebrik ederim zoru başardığın için
Yeni doğan Zynp olarak sana hayatında başarılar dilerim.![]()
dideM' Alıntı:Bir kaç sene önce ben de gitmiştim, fakat benim yorumum seninkinden biraz farklı sanırım..
Tabii ki akıl veren değil ama soru soran bir doktordu benimki.. Çok soru sorarak karşı tarafı çözmek galiba bu
Bir anda kendimi öyle bir noktada buldumki, kendime itiraf edemediklerimi ona söylemişim.. Ve o başını "evet, işte bu!" anlamında sallayarak bana gülümsemesini hiç unutmam![]()
Çok doğru bir saptama bu, benim düşüncelerimde aynı bu yöndedir zaten. Ve çok vazgeçişlerimde olmuştur.Oysa ki kalıcı mutluluklar bazen geçici mutlulukların reddedilmesiyle elde edilir.
tnctrkcell' Alıntı:senin adına çok sevindim canım ablacım. umarım tamamen kurtulursun o illetten,ve senin bunu da başaracağına eminim![]()
temsili mezar yapalımmı lütfen lütfen lütfenZynep' Alıntı:tnctrkcell' Alıntı:senin adına çok sevindim canım ablacım. umarım tamamen kurtulursun o illetten,ve senin bunu da başaracağına eminim![]()
Teşekkür ederim canım benim.
Çeyreğe düşürdüm bile3 aya kalmaz yollarımız tamamen ayrılır...
![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.