sadece APTALLAR 8 SAAT UYUR/ERDAL DEMİRKIRAN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan altınay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
esge35 arkadaşm bu senin kararın saygı duyarız ama birgün kalktığında hayatının yarısından çoğunu uyuyarak gecirdiğin için pişman olmamanı umarım çünkü elimizde imkan olsa daha çok yaşamayı isteyen bu insan oğlu hayatını daha fazla uzatıcak daha çok imkana sahip olabilecekken bunu uyuyarak telef edince  gülse birsen de iyi bi komedyen olunca kıyaslamayı okuyanlara bırakmak istiyor...tabi birde kitap da yazanları okuyunca aslında birçok bilim adamının (gülse birsen'in yazısının tersine) uykusuz kaldığında daha sağlıklı olduğunu anlattığını görünce zaten insan kendine daha bir emin  oluyor.neyse teşekkürler...

mrb baharmavi muska gibi şeyin içinde oyun hamuru var ama bildiğimiz oyun hamurlarından değil belli bir misyonu var bizim hipotalamusumuzu canlandırıyor kesinlikle almanı tavsiye ediyorum :)
altınay ayrıca sanada tşkkrler kitabı hatırlatman çok iyi oldu herkesin faydalanması dileklerimle

"Ben dünyanın en akıllı insanıyım " ve "Adam dediğin benim gibi olur" tavsiye edilebilecek diğer kitapları
sevgiler

adam resmen aptal dıyor. başka manayla dese merak etmıcemde kıtabı şimdi merak ettım  .kutuphanede bir araştırayım bakayım. saolasın

ben bu kitabı okudum fakat ben 8 saat uyudupğumda  zinde kalkamıyordummm ve  teknikleriiii  kullandıktan  sora vazgeçtimmm  bu arada 4 saatae kdar düşmüştümmm... kendinee güvenennler  okusunlar  faydası olur:..:

''Erdal Demirkıran'' bütün serisi birbirinden güzel tavsiye ederim her zaman Okuyun  :D

Düşününce hak vermemek elde degil.. bilim adamları bir yetişkin için 8 saat uyku şart deselerde,az uyku insanı zinde tutuyor,bu bir gerçek....

cehennemin dibini git ve yerim seni oss kitapalrını okudum... herkesin de okumasını tavsiye ederim...sadece aptallar 8 saat uyuru okumam için,ünüversiteyemi gitmem gerekiyor :( merak ettim şimdi,kitapçımada söyledim ama daha getirmedi:( kitapalrının köşesindeki kutu içi kitaba özel malzemelerinide çok sevdim.. oss şekeri ve bagır taşı hediyesi:) o taşı aldıktan sonra  bagrıma basacak bir taş buldum sonunda diye mutlu olmuştum. :D
paylaşımın için teşekkürler...

SİZ HİÇ HİPOTALAMUSLA KONUSMAYI DENEDINIZMI BENCE BU KİTAP OKUNMALI VE BAZEN ZAMANIMIZ NE KADAR DEGERLI OLDUGUNU UNUTUR AYNI TEMPODA YASARIZ VE SIKILDIGIMI FARK ETIGIMIZDE COK SEY BIRAKMISIZDIR GERIDE AMA GEÇ DEİLDİR :)

6-8 saat uyku yettermi sizce inşaat işçisine yetmez bedenin yorgunluğunu gidercek kadar uymalı bence 

bendede var uykusuzluk problemi 2-3 saat uyuyabiliom basım agrıo bu yüzden aslında burda 4 saatlik uyku huzurlu sakın bi sekilde uyursak 8 saate denk gelir ama günümüzde bu böle değil huzursuz,stresli insanlar bide uykusuz kalınca hep tuhaf oluo insan :D :D :D

Geri