Herkesin bir ilki olur ya öyle oldu yarısında bıraktım kitabı :S Beğenerek okuyordum aslında ama birden soğudum nedeni de açık kitap hakkındaki yorumlardan sanırım :S umarım bitiririm diyeyim bari...
Valla ben muhasebeciyim. Gün içinde ne kadar kafa patlattığım malum. Her Allah'ın günü Üsküdar/Tuzla gidiş ve dönüş yolum var. Tam tamına sabah 2 saat akşam 2 saat... Ve eve gidince uyumayacağım öyle mi... Ben 8 saat uyuyorum eksiksiz...Bu aptallıksa evet ben aptalımmm abi...Yoruluyorummmm... Beden yoruluyor,beyin yoruluyorr...Saçma bir kitap bende aldım o kitabı hatta saçma bir üçgen de var onda ne işe yarıyorsa çözemedim çöpe attım kitabı da biri istedi verdim gitti.
Konuyu bireysel olarak değil de toplumsal olarak değerlendirirsek doğrudur hala derin bir uykuya dalmışış bir türlü uyanamıyoruz diye düşünüyorum. Bana gelice hiç uyumam yada yirmidört saat uyanmam . Yani ortayı bulmak açısından abtal olmasamda ehh işte idare eder bari diyelim: ( Kitabı okumadım ama adından yola çıkarak varsayımda bulunuyorum (aslında yanlış olduğunu biliyorum ama neyse)
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.